Kanye West plaatst een nieuwe tirade over Kim Kardashian en hun dochter North

Inhoudsopgave:

Kanye West plaatst een nieuwe tirade over Kim Kardashian en hun dochter North
Kanye West plaatst een nieuwe tirade over Kim Kardashian en hun dochter North
Anonim

Rapper Kanye West is er weer mee bezig op sociale media. De artiest plaatste twaalf inmiddels verwijderde Instagram-berichten in zes uur, waarvan tien gericht op Kim Kardashian en hun dochter North.

West's eerste video drukte zijn sterke afkeuring uit over de deelname van North aan TikTok en zei: "Ik sta niet toe dat mijn dochter TikTok gebruikt, om door Disney te worden gebruikt, ik heb het erover." Hij uitte ook zijn woede over de betrokkenheid van zijn kinderen bij de kerk en zei: "Geen van mijn kinderen komt naar de zondagsdienst. legaal kan doen."

De artiest plaatste ook screenshots van de video van zijn dochter waarin ze de tekst van 'emo girl' van Machine Gun Kelly en WILLOW lip-synchroniseert. Kim, North, en haar neef, Penelope, rockten allebei met donkere make-up in een nu verwijderde TikTok-video die miljoenen views kreeg. Toevallig genoeg heeft West Machine Gun Kelly ook meerdere keren op Instagram gediscuteerd.

West zorgde ervoor dat hij Pete Davidson niet vergat

Hoewel zijn laatste, nu verwijderde berichten voornamelijk gericht waren op Kardashian, gooide hij er ook berichten in die Pete Davidson bleven dissen. TMZ heeft foto's teruggevonden van de sms'jes die Davidson naar West stuurde, waarin hij zei dat Kim de beste moeder is die hij ooit heeft ontmoet. Hij besloot zijn eerste sms door tegen West te zeggen dat hij 'volwassen moest worden', maar niet voordat hij had gezegd: 'Ik heb besloten dat je ons niet meer op deze manier laat behandelen en ik ben klaar met stil zijn.'

De tekst laat zien dat het paar met elkaar blijft discussiëren. Davidson bood echter aan om West te helpen met eventuele problemen die hij had. "Ik worstel ook met mentale dingen. Het is geen gemakkelijke reis. Je hoeft je niet meer zo te voelen. Het is geen schande om een beetje hulp te hebben. Je zult zo gelukkig en vredig zijn." Hij gaf ook toe dat hij opzettelijk stopte met het maken van grappen over West op Saturday Night Live, en vroeg andere komieken om te stoppen met het opnemen van hem in hun sets omwille van zijn familie. Hij sloot zijn berichten aan West echter af met een waarschuwing: "Als je me de afgelopen 6 maanden blijft onder druk zetten, zal ik niet meer aardig zijn."

Alle berichten van West komen na zijn Instagram-foto waarin de scheiding wordt beschreven

Nadat Kardashian zichzelf op 2 maart legaal vrijgezel had verklaard, vierden haar fans dit op sociale-mediaplatforms vanwege de aanhoudende problemen tussen haar en West. Dit leidde ertoe dat de kunstenaar twee dagen later een bericht maakte over echtscheiding, waarin hij beschrijft hoe het voelt. Hij vergeleek het met zaken als COVID-19, op glas lopen en gepest worden in een klaslokaal.

Meerdere rappers hebben de rapper bijgestaan en hebben hem hun liefde gestuurd. Auteur r.h. Sin merkte op: "Ik kan je vertellen dat je echt om je gaf, jullie hebben allebei samen iets moois opgebouwd." Hij bleef hem vertellen dat hij hoopt dat hij kan genezen en dat "het einde plaats maakt voor een helderder begin."

Hoewel West en Emily Fox hun kortstondige romance beëindigden, is hij nu aan het daten met model en influencer Chaney Jones. Tot nu toe lijkt hun relatie solide te zijn. Het zou de media echter niet verbazen als dit snel zou verdwijnen. Vanaf deze publicatie heeft Kardashian niet gesproken over deze situatie of de nieuwe relatie van West.

Aanbevolen: