10 Zoete momenten uit de vader-dochterrelatie van machinegeweer Kelly en Cassie Baker

Inhoudsopgave:

10 Zoete momenten uit de vader-dochterrelatie van machinegeweer Kelly en Cassie Baker
10 Zoete momenten uit de vader-dochterrelatie van machinegeweer Kelly en Cassie Baker
Anonim

Machine Gun Kelly, een muzikant en acteur die onlangs het album Mainstream Sellout uitbracht, zou de prijs voor vader van het jaar moeten krijgen. Kelly werd geboren in Houston, Texas en zijn echte naam is Colson Baker. In 2009 verwelkomde Kelly zijn dochter, Casie Colson Baker, in de wereld met Emma Cannon. Hoewel het paar al lang uit elkaar is, onderhouden ze een goede relatie namens hun dochter.

Kelly en zijn dochter hebben in de loop der jaren een aantal schattige momenten gedeeld. De artiest heeft haar meegenomen naar muziekvideosets, leuke vakanties en zelfs enkele uitstapjes met zijn nieuwe verloofde, Megan Fox. Hoewel het onmogelijk is om over elk lief vader-dochtermoment tussen hen te praten, zijn hier tien van de schattigste momenten tussen Machine Gun Kelly en Casie Baker.

10 Machinegeweer Kelly bracht dochter Casie op de set

Hoewel de muziekvideo van Machine Gun Kelly misschien niet helemaal kindvriendelijk was, moet dit een ongelooflijke breng-je-dochter-naar-werk-dag zijn geweest! Kelly deelde deze schattige foto van hem met zijn dochter in oktober 2019. Casie Baker kreeg een kijkje achter de schermen van wat haar vader voor zijn werk doet, en fans moeten jaloers zijn op de binnenkant.

Hopelijk is het bloed op Kelly's gezicht nep.

9 Casie Baker is de grootste fan van Colson Baker

Wat is een betere manier om met merchandise te pronken dan met deze gratis publiciteit. Machine Gun Kelly, wiens echte naam Colson Baker is, meldde in januari 2020 aan de wereld dat zijn dochter dol is op zijn merch-shirts. Ze gebruikt ze eigenlijk als haar pyjama. Gratis advertenties zijn geweldig, vooral als je bedenkt hoeveel Kelly van zijn vermogen uitgeeft. Bovendien is het zo schattig hoeveel Casie van haar vader houdt!

Casie's liefde voor de merch-shirts van haar vader heeft er ook voor gezorgd dat fans speculeren of ze hetzelfde carrièrepad als Kelly wil inslaan. Luisteraars van Kelly's muziek zouden zeker graag alles horen wat ze uitbracht, en alles wat ze samen uitbrachten.

8 Machinegeweer Kelly en Casie zijn beste vrienden

Machinegeweer Kelly doet altijd zijn best om er te zijn voor de grote feesten van zijn dochter. Hij gaf ooit toe dat hij meerdere tussenstops had gehad om op tijd terug te zijn voor een recital. Zijn tweet luidde: "Twee aansluitende vluchten en nog steeds geen slaap, maar ik ga vanavond het recital van mijn dochter halen, geloof dat." Het belangrijkste is dat Kelly nooit een verjaardag mist.

Voor Casie's 11e verjaardag deelde de rapper een reeks foto's van hun dag samen. Alsof dat nog niet schattig genoeg is, noemde Kelly Casie ook zijn beste vriend!

7 Machinegeweer Kelly houdt van gezinsvakanties

Hoewel Kelly het erg druk kan hebben met muziek maken, touren en acteren in films als Midnight in the Switchgrass en Good Mourning, probeert de rapper echt tijd vrij te maken om met zijn gezin door te brengen.

In augustus 2020 nam Machine Gun Kelly zijn dochter Casie mee naar Lake Powell in Utah. De reis was waarschijnlijk een leuke onderbreking van de chaos van de pandemie, en de foto's die op Kelly's Instagram werden gedeeld, laten zien hoeveel plezier het vader-dochterduo had.

6 Casie sloot zich aan bij Machine Gun Kelly voor oudejaarsavond

Tijd verdelen met gescheiden ouders tijdens de feestdagen kan lastig zijn. Gelukkig lijken Machine Gun Kelly en ex Emma Cannon een burgerlijke relatie te hebben. Machine Gun Kelly kon Casie Baker eind 2020 meenemen naar New York voor oudejaarsavond. Times Square is een waanzinnige ervaring tijdens deze vakantie, dus het is veilig om aan te nemen dat ze een geweldige tijd samen hebben gehad.

5 Machine Gun Kelly deelt zijn passies met Casie

Hoewel Machine Gun Kelly meestal wordt geassocieerd met rap- en hiphopmuziek, is Kelly ook acteur. Hij heeft in meer dan 10 films gespeeld, waaronder Bird Box, Nerve en The Last Son. Hij ontmoette zijn verloofde Megan Fox op de set van Midnight in the Switchgrass en regisseerde zijn meest recente film Good Mourning.

Kelly deelde op zijn Instagram dat hij deze passie deelt met Casie. Ze maakten hun eerste film samen in februari 2021. Fans hopen te zien wat ze samen maken.

4 MGK nam zijn dochter mee naar de American Music Awards

Machinegeweer Kelly pronkt graag met zijn dochter op de rode loper. Hij bracht Casie eerder naar de Kid's Choice Awards in 2017 en 2019. De twee liepen onlangs samen op het tapijt voor de première van zijn film, The Last Son.

Bij de American Music Awards 2021 verlichtten MGK en zijn dochter de rode loper met hun glimlach.

3 Megan Fox brengt tijd door met machinegeweer Kelly's dochter

Machine Gun Kelly en Megan Fox zijn samen sinds mei 2020 nadat ze elkaar ontmoetten op de set van Midnight in the Switchgrass. Ze hebben een wervelwind van een relatie gedeeld en zijn in januari van dit jaar verloofd.

Het echtpaar heeft veel te maken als het om familie gaat. Kelly heeft niet alleen een dochter uit een eerdere relatie, maar Fox heeft ook drie kinderen met haar ex-man Brian Green. Tot nu toe hebben ze uitstekend werk geleverd door hun families bij elkaar te brengen, ook al is Green behoorlijk beschermend tegen hen.”

2 Machinegeweer Kelly rapt met zijn dochter

Acteren is niet de enige passie die Kelly deelt met zijn dochter. In een video die op 7 juli 2022 op Kelly's Instagram werd geplaatst, rapten Machine Gun Kelly en zijn dochter Casie de rol van Jay-Z in Beyoncé's 'Crazy In Love'.

De vader en dochter zien eruit alsof ze het naar hun zin hebben, en fans vinden het geweldig om te zien hoe Machine Gun Kelly via muziek contact maakt met Casie.

1 MGK brengt zijn dochter overal naartoe

Machinegeweer Kelly reist de hele wereld over voor zijn tour in 2022. Zijn schema geeft hem niet veel vrije tijd, dus zijn oplossing is om zijn dochter mee te nemen voor de gekke rit. In een Instagram-post Machine Gun Kelly bestempeld als een 'fotodump', is hij vanaf deze zomer met zijn dochter op verschillende locaties te zien. MGK doet ongelooflijk werk door goede vader-dochtertijd te creëren, ondanks zijn gekke schema.

Aanbevolen: