Dolly Parton wil dat deze krachtpatser 'Jolene' covert

Inhoudsopgave:

Dolly Parton wil dat deze krachtpatser 'Jolene' covert
Dolly Parton wil dat deze krachtpatser 'Jolene' covert
Anonim

Verschillende muzikanten hebben country-superster Dolly Parton gecoverd. Een zangeres moet echter nog een van haar liedjes zingen en Parton hoopt dat ze dat ooit zal doen. De "9 to 5"-zangeres vertelde Trevor Noah in The Daily Show dat ze het geweldig zou vinden als Beyonce haar nummer "Jolene" zou coveren.

Parton en bestsellerauteur James Patterson werden geïnterviewd door Noah, die Parton uiteindelijk vroeg of Beyonce ooit in staat was om dat nummer te coveren. 'Ik weet niet of ze het bericht zelfs heeft gekregen,' zei ze. "Maar zou dat niet moordend zijn?"

Noah herinnerde kijkers thuis eraan dat Parton al heel lang had gewild dat de voormalige zanger van Destiny's Child het nummer zou coveren, en dat er meer dan vierhonderd covers van 'Jolene. Op het moment van deze publicatie is er nog niets in steen gebeiteld, en de zangeres van "Single Ladies" heeft nog nooit een nummer van Parton gecoverd.

Parton heeft specifieke redenen waarom ze hoopt dat Beyonce haar nummer gaat coveren

Als de meeste mensen denken aan 'I Will Always Love You', denken ze aan de met een Grammy bekroonde hit van Whitney Houston. Het staat echter ook bekend als de hit uit 1973 die Parton schreef voor haar zakenpartner en mentor.

De countryzanger hield van Houston's cover en was een grote reden voor haar wens om Beyonce 'Jolene' te laten coveren. Terwijl hij deze wens besprak, bracht Parton de overleden zangeres en haar vertolking ter sprake en zei: "Ik zou graag horen dat 'Jolene' op een grote manier wordt gedaan, een beetje hoe Whitney mijn 'I Will Always Love You' deed aan iemand die kan mijn kleine liedjes nemen en ze tot krachtpatsers maken, "zei ze. "Dat zou een geweldige dag in mijn leven zijn als ze ooit 'Jolene' doet."

Hoewel ze niet anders kon dan praten over Beyonce en Houston, had de ster eerder andere muzikanten geprezen voor hun werk

Artiest Lil Nas X coverde "Jolene" eind 2021, waarop Parton hem niet kon nalaten hem te complimenteren. "Ik was zo opgewonden toen iemand me vertelde dat Lil Nas X mijn nummer 'Jolene' had gedaan", zei ze in een Instagram-bericht. "Ik moest het vinden en meteen luisteren… en het is echt heel goed." Ze bleef zeggen hoe vereerd ze was dat hij haar lied zong, hem bedankte en zei: "Ik hoop dat hij ons allebei goed doet.

De artiest blijft bezig

Na het interview presenteerde ze de ACM Awards met countryzangers Gabby Barrett en Jimmie Allen. Ze speelde zelfs "Big Dreams and Faded Jeans" met Kelsea Ballerini. Ze werd ook opnieuw genomineerd voor opname in de Rock and Roll Hall of Fame. Haar laatste album, Run, Rose, Run, werd ook uitgebracht op maart.4, waarmee het haar achtenveertigste solo-studioalbum is.

Op het moment van deze publicatie heeft ze nog geen plannen voor een ander album besproken. Zij en Patterson zullen echter doorgaan met het promoten van hun nieuwe boek Run, Rose, Run, een thriller over een jonge ster die op de vlucht is en vastbesloten is te overleven. Het boek werd uitgebracht op 7 maart. Momenteel is er geen woord over of dit boek een bestseller zal worden of niet. Op basis van Pattersons carrière zal het echter niet verbazen als het zou verschijnen.

Aanbevolen: