Kijk hoe Miley Cyrus halverwege de vlucht traint op weg naar de Super Bowl

Inhoudsopgave:

Kijk hoe Miley Cyrus halverwege de vlucht traint op weg naar de Super Bowl
Kijk hoe Miley Cyrus halverwege de vlucht traint op weg naar de Super Bowl
Anonim

Het is het optreden van je leven! Miley Cyrus speelt de Super Bowl, maar niet op een manier die je zou verwachten.

Ze zal niet tijdens de rust verschijnen om het veld te betreden zoals Beyonce of van de daken te springen zoals Lady Gaga, omdat The Weeknd dit jaar eigenlijk de officiële rust-act van de Super Bowl is. Miley's werk omvat een middagvoorstelling die het begin vormt van het hele evenement.

Dit is groot nieuws voor de zanger, wiens laatste album 'Plastic Hearts' tot nu toe ondermaats presteerde in de hitlijsten. Hier is hoe ze fans liet zien dat ze klaar is voor de uitdaging.

Ze plande op het vliegtuig

In een video die dit weekend op Miley's IG is geplaatst, deelt de rockster beelden van haar vlucht naar Miami. Ze gooit het terug naar 2009 met een terloops moordende vertolking van 'Party In the USA', bewondert haar gepiercete manicure en, belangrijker nog, laat haar zweten.

Miley's video laat zien hoe ze planken op haar onderarmen, haar benen heen en weer dompelt terwijl ze haar plankpositie vasthoudt, en haar onderbuikspieren traint met een paar super langzame beenliften. Ze is niet je typische vliegtuigpassagier. Maar goed dat ze ruimte heeft om zich uit te spreiden, in wat we alleen maar kunnen aannemen is een privé gecharterde jet.

Fitness is op dit moment enorm voor Miley

Miley is een gecertificeerde yogi en staat erom bekend haar yoga elke dag te beoefenen. In haar video vanuit het vliegtuig is ze te zien dat ze zich op handen en knieën uitstrekt in wat sommige yogi's een 'tafelblad'-houding noemen.

Hoewel Miley al jaren bezig is met fitness, heeft ze een hogere versnelling ingeschakeld om zich voor te bereiden op haar Super Bowl-debuut. Ze heeft de afgelopen week twee video's gepost waarin ze zelf zong terwijl ze op een loopband trainde, beide met de hashtag 'SBLV'. Als je niet van voetbal houdt, weet je misschien niet dat dit staat voor het 55e jaarlijkse Super Bowl-evenement dat morgen plaatsvindt. Geen schande!

Alles klaar voor 'TikTok Tailgate'

Hoewel ze traint als een atleet, zal ze morgen niet echt zweten naast Tom Brady. Aan het einde van de video legt Miley haar rol in de Super Bowl in meer detail uit.

"Ik zal er zijn voor TikTok Tailgate", zegt ze, terwijl ze haar pre-game-evenement beschrijft. "Ik kan niet wachten om voor de wedstrijd een show op te zetten voor de geëerde gasten van de NFL, gezondheidswerkers uit Tampa en het hele land." Zo lief!

Aanbevolen: