Megan Fox beweert dat ze niet sport

Inhoudsopgave:

Megan Fox beweert dat ze niet sport
Megan Fox beweert dat ze niet sport
Anonim

Actrice Megan Fox heeft altijd foto's gepost waarop ze er woest uitziet. In een van haar laatste posts op Instagram verklaarde de ster echter dat ze niet sport. 'Ik sport niet. Als God had gewild dat ik voorover boog, had hij diamanten op de grond gelegd.' Haar bijschrift was een citaat van media-persoonlijkheid Joan Rivers, die in 2014 overleed.

Naast haar tweedelig limoengroene pak, rockte Fox een bijpassende clutch, paarse nagellak en een neusring. De foto's van haar werden aanvankelijk genomen op 13 juli terwijl ze aan het wandelen was in Pasadena. Ze werd vervolgens gespot op het Kia Forum in Los Angeles, waar ze haar verloofde Machine Gun Kelly ondersteunde tijdens zijn show.

In werkelijkheid heeft Fox in het verleden over haar dieet- en bewegingsroutines gesproken. Haar personal trainer heeft zelfs haar trainingsroutine besproken en uitgelegd hoe het werkt.

Hoe Fox ECHT haar buikspieren onderhoudt

Daily Mail herinnerde lezers aan wat Fox de pers vorig jaar vertelde over haar trainingsregime en routine. "Ik sport twee keer per week heel hard", verklaarde ze. "Dat is wat ik doe. Ik doe uitbarstingen van cardio met echt zware gewichten … circuittraining." Ze vertelde ook hoe ze verschillende ongezonde voedingsmiddelen met te veel koolhydraten schrapte. Die voedingsmiddelen omvatten brood, pretzels, crackers en chips. Ze gaf echter toe dat ze één koffie per dag dronk.

Persoonlijke trainer Harley Pasternak sprak vorig jaar ook over de trainingsroutine van Fox en hoe deze is verdeeld om verschillende doelen te helpen bereiken. "Er zijn vijf fasen: een cardio-opwarming van minimaal vijf minuten, een oefening voor het beeldhouwen van het onderlichaam, een oefening voor het versterken van het bovenlichaam, dan een buikspieroefening en ten slotte een cooling-down van vijf minuten." Op het moment van deze publicatie is het niet bekend of Fox iets heeft veranderd met betrekking tot haar fitnessplan.

Sociale media hebben gemengde reacties op haar bericht

Verschillende mensen reageerden op haar Instagram-foto. Terwijl sommigen haar mooi noemden, riepen anderen haar uit voor het gebruik van dat bijschrift vanwege haar fysieke verschijning. Een gebruiker merkte zelfs op: "Je krijgt geen buikspieren door simpelweg een bestaande zus te hebben. Als je aandacht wilt, zeg dat dan gewoon, anders hou je je mond." Mensen hebben ook toegegeven niet te sporten of diamanten te willen, terwijl bijna niemand wist dat het citaat oorspronkelijk van Rivers was.

The Star is ook in het nieuws geweest voor het steunen van haar ex

Nadat haar ex-man Brian Austin Green en Sharna Burgess hun baby hadden gekregen, kon Fox niet anders dan blij zijn voor hen twee. Media meldden dat ze het paar een paar dozijn bloemen stuurde in een wit bloemstuk, met een kaart waarop stond: "Gefeliciteerd Brian en Sharna." Het is onduidelijk in hoeverre de twee contact hebben gehouden, maar ze is de vader van haar kinderen in alles blijven steunen. Niemand weet zeker hoe ondersteunend Green is voor Fox, omdat hij zich voornamelijk heeft gericht op het co-ouderschap van hun kinderen. Hij was echter niet verrast te horen dat Fox en Machine Gun Kelly verloofd waren.

The Till Death-ster heeft onlangs de opnames van The Expendables 4 en Naya Legend of the Golden Dolphins afgerond, en zal te zien zijn in de aankomende film Johnny & Clyde. Op het moment van deze publicatie zijn hun releasedatums onbekend.

Aanbevolen: