Wat is 'Influencer Lagoon'?

Inhoudsopgave:

Wat is 'Influencer Lagoon'?
Wat is 'Influencer Lagoon'?
Anonim

Van alle vormen van escapisme die de moderne wereld te bieden heeft, is reality-televisie misschien wel de meest onweerstaanbare. Hoewel het genre al bestaat sinds de jaren 70, werd het pas populair in de jaren 90 toen MTV de iconische documentaireserie The Real World uitbracht.

Het publiek over de hele wereld kan geen genoeg krijgen van reality-tv-content, en televisienetwerken hebben dat ook. Netwerken hebben in de loop der jaren steeds meer explosieve en prikkelende realityshows geproduceerd, tot grote vreugde van reality-tv-fans.

Fans hadden echter niet kunnen anticiperen op de recente propositie van ABC, Influencer Lagoon. Vorige week waren fans verbijsterd toen een trailer voor de bizarre show lekte op Reddit. Maar zoals fans later zouden leren, kan schijn bedriegen, vooral als het gaat om reality-televisie. We kijken naar het verhaal achter Influencer Lagoon en of fans binnen afzienbare tijd een seizoenspremière mogen verwachten op hun favoriete streamingplatforms.

9 Brengt ABC een nieuwe realityshow uit genaamd 'Influencer Lagoon'?

ABC-producenten hebben een exclusieve teaser uitgebracht voor een nieuwe realityshow genaamd Influencer Lagoon. Promo's voor de bizarre reality-tv-show werden uitgezonden in de twee nachten durende finale-afleveringen van The Bachelor. Er werden ook promotionele teasers gelekt op Reddit, wat leidde tot veel controverse op sociale media.

8 'Influencer Lagoon'-plot

Influencer Lagoon heeft een van de meest bizarre plots in reality-tv. De trailer van Influencer Lagoon lijkt te suggereren dat ABC-producenten een spektakel willen maken van populaire influencers door ze tegen elkaar op te zetten in een felle strijd om likes en invloed.

De show volgt een plot dat lijkt op een overlevende, gericht op influencers en beïnvloedingstactieken.

7 'Influencer Lagoon'-hosts: Mads Lewis en Alan Chow

Indien uitgezonden, wordt Influencer Lagoon gehost door Mads Lewis en Alan Chow. De geliefde influencers op sociale media lijken een ongelooflijke chemie op het scherm te hebben.

Het duo zegt: "Ze zijn de beste in selfies. Bij hashtags. Bij SponCon. Maar er kan maar één volgende grote influencer zijn. Het is tijd voor Influencer Lagoon " in de exclusieve teaser vrijgegeven door ABC.

6 Wat er kan gebeuren op 'Influencer Lagoon'

Influencer Lagoon's seizoenspremière zal eigenaardige en enigszins buitengewone competities bevatten, zoals 'Building A Brand… And A Campfire', 'Emoji Olympics' en 'Click Bait vs. Fish Bait'.

De show kan ook een "Selfie Showdown" bevatten, waarbij influencers zonder eten of water de wildernis in worden gestuurd en de beste selfie moeten maken.

Castleden zullen tegen elkaar strijden om de titel van 's werelds grootste influencer.' Aan het einde van de tweedelige serie zouden de prestaties van de deelnemers worden gemeten en een winnaar worden gekroond.

5 Is 'Influencer Lagoon' een echte show?

Helaas, of gelukkig, is Influencer Lagoon geen echte show. De gelekte trailer maakt deel uit van een aflevering van Home Economics, een ABC-familiekomedie. In de aflevering Home Economics navigeert de rijke tech-ondernemer Connor (Jimmy Tatro) over het vooruitzicht om het uit te maken met zijn vriendin Jojo (Tetona Jackson), een ster op de sociale media, nadat ze is gecast in een realityshow met de naam Influencer Lagoon.

4 Reacties op 'Influencer Lagoon'

The Influencer Lagoon-teaser verbijsterde reality-tv-fans. De gelekte teaser deed de sociale media gonzen met opmerkingen van geschokte fans. De online receptie van de trailer verheugde de uitvoerend producent en ster van Home Economics Topher Grace.

Grace vertelde voor de grap aan Entertainment: "Ik was net alle tweets aan het lezen en ze zeiden: 'Wat een vuilnisbakbrand ziet deze show eruit!' Ze zeiden: 'Oh mijn god, dit is nat afval', 'Ik had zoiets van,' Whoa - missie geslaagd.'"

3 Waarom werd de trailer van 'Influencer Lagoon' uitgezonden?

De promotionele teasers van de Influencer Lagoon lijken deel uit te maken van een uitgebreid complot dat is georkestreerd door het Home Economics-team en ABC. Het team was van plan om fans te laten geloven dat het netwerk een bizarre realityshow uitbracht met de naam Influencer Lagoon.

Topher Grace vertelde Entertainment: "Toen we de voltooide aflevering aan het netwerk lieten zien, vonden ze de Influencer Lagoon-promo zo leuk dat ze zeiden: 'Laten we de advertentie gewoon draaien tijdens de twee finale-afleveringen van The Bachelor.'"

2 Hoe kwam de 'Influencer Lagoon'-teaser op Reddit terecht

Grace legde ook uit hoe de teaser op Reddit terechtkwam en zei: "Toen werd het een beetje gek omdat we gingen, 'Wacht even. Wat als we het op de juiste manier naar Reddit lekten, zouden plaatsen op het?'"

Topher Grace bekende dat hij persoonlijk de teaser naar Reddit heeft gelekt en extra maatregelen heeft genomen om zijn sporen uit te wissen. De voormalige show-ster uit de jaren 70 legde zijn gedrag uit en zei: "We wilden niet dat het eruitzag alsof het van een bedrijf kwam. De naam die ik eronder zette was als RealityDude216 of zoiets."

1 Zal ABC een echte show produceren met de naam 'Influencer Lagoon'?

Uit alle indicaties blijkt dat ABC geen realityshow met de naam Influencer Lagoon zal uitbrengen. Topher Grace bevestigde deze speculaties toen hij tegen Entertainment zei: "Het is zo bizar. Daarom ben ik aan het graven dat mensen dachten dat het echt was, want als mensen die [aflevering van The Home Economics] zien, zullen ze zeggen: 'Oh man, Ik had echt moeten weten dat dit niet echt was.'"

Aanbevolen: