Is Jay-Z gestopt met muziek?

Inhoudsopgave:

Is Jay-Z gestopt met muziek?
Is Jay-Z gestopt met muziek?
Anonim

Rapper en producer Jay-Z is een van de beroemdste artiesten in het vak, en dat is niet alleen omdat hij getrouwd is met Beyoncé. De artiest heeft echter schijnbaar al een tijdje geen muziek uitgebracht. Zijn laatste soloalbum werd uitgebracht in 2017 en zijn laatste is een samenwerkingsalbum met zijn vrouw, die zichzelf "THE CARTERS" noemt.

Born Shawn Carter, de artiest heeft in het verleden aan verschillende samenwerkingsalbums meegewerkt. Twee van zijn meest populaire albums zijn Collision Course met Linkin Park en Watch the Throne met Kanye West. Sinds zijn vrijlating is hij druk bezig geweest om tijd door te brengen met zijn gezin en de Roc Nation School of Music, Sports & Entertainment op te richten, verbonden aan Long Island University.

De artiest is eindelijk openhartig over zijn muziekcarrière en wat hij ermee wil bereiken. Op basis van zijn antwoord is het veilig om te zeggen dat Jay-Z nog niet klaar is om uit de muziek te verdwijnen,

Hij laat alles open

Toen hij op Peacock's Hart to Heart verscheen, gaf de artiest toe gastheer Kevin Hart te laten zien dat hoewel hij nergens aan werkt, hij zijn carrière niet snel zal beëindigen. "Ik ben niet actief bezig met het maken van muziek of het maken van een album of heb geen plannen om een album te maken", zei hij. "Maar ik wil nooit zeggen dat ik met pensioen ben … Het is een geschenk, en wie ben ik om het af te sluiten? Het staat open voor wat dan ook. Het kan een andere vorm hebben, een andere interpretatie. Misschien is het geen album. Misschien is het. Ik heb geen idee, maar ik laat het gewoon open."

De artiest is meer dan eens met pensioen gegaan

Jay-Z begon in 2003 interesse te wekken om met pensioen te gaan en gaf een feest om die gelegenheid te vieren. Kort daarna maakte hij echter zijn album met Linkin Park. Vervolgens bracht hij Kingdom Come uit in 2006 en verdiende hij een Grammy Award-nominatie voor Best Rap Album. Terwijl hij met Hart over dit onderwerp sprak, gaf hij toe dat hij "vreselijk" was toen hij met pensioen ging, maar na zijn succes een pauze nodig had.

"Ik was toen echt opgebrand. Ik bracht elk jaar een album uit -- '96, '97, '98. En daartussenin, soundtracks, albums van andere mensen, Roc-A-Fella, back-to-back toeren", herinnert hij zich. "En weet je, ik keek op een dag op en ik dacht: 'Ik ben moe.' Ik was nog nooit op vakantie geweest tot, ik wil zeggen 2000. Zoals, mijn hele leven. En ik was gewoon echt opgebrand op dat moment."

Hij is van plan om geen tijd te verspillen als het gaat om leven binnen en buiten de muziekindustrie

De artiest "99 Problems" heeft onlangs roddelbladen gemaakt voor foto's die van hem zijn getoond met zijn dochter Blue Ivy. Beiden bleken gelukkig te zijn in game 5 van de NBA Finals van 2022, en hij bleef ook het vaderschap omarmen met zijn andere kinderen. Zijn oudste was zelfs te zien in een introductievideo tijdens de inductieceremonie van de Rock and Roll Hall of Fame in 2021.

Hoe hij zijn muziekcarrière ook wil aanpakken, hij houdt vol dat hij een ander persoon is vanwege de mensen in zijn leven. "Tijd is alles wat je hebt. Dat is het enige waar we controle over hebben, is hoe je je tijd doorbrengt", vertelde hij aan Hart. "Je bent roekeloos met je tijd daarvoor. Je bent gewoon overal en dan moet je … Waar verlaat je je huis voor? Elke seconde die je uitgeeft, besteed je weg van de ontwikkeling van deze mensen die die je hier hebt gebracht, waar je meer van houdt dan van wat dan ook in de wereld. Dus waar ga je die tijd aan besteden? Dat is veel veranderd. Dat heeft praktisch alles veranderd."

Aanbevolen: