Dit is wat Josh Herdman heeft gedaan sinds 'Harry Potter

Dit is wat Josh Herdman heeft gedaan sinds 'Harry Potter
Dit is wat Josh Herdman heeft gedaan sinds 'Harry Potter
Anonim

Voor elke fan van ' Harry Potter, ' is het altijd leuk om terug te kijken naar de originele castleden en te zien wat ze vandaag doen. Het is tenslotte meer dan een decennium geleden dat de laatste film werd ingepakt en de sterren zijn veel veranderd.

Zoals fans zich zullen herinneren, begon Neville Longbottom tijdens de laatste films te stralen en werd Matthew Lewis opnieuw een hartenbreker van de franchise. Zelfs Draco had een transformatie, zowel op het scherm als daarbuiten, en Tom Felton en Emma Watson lijken nog steeds dichtbij, zelfs al die jaren later.

Een castlid van 'Harry Potter' dat veel minder aandacht kreeg, volgde dezelfde trend die Matthew begon. En toch weten maar weinig fans wat er met Josh Herdman is gebeurd, of de samenwerking tussen Crabbe en Goyle als geheel.

Terwijl de originele acteur die Crabbe speelde de franchise verliet na de zesde film, bleef Goyle rondhangen om het project door te zetten. Josh Herdman verscheen in alle films als Gregory Goyle, en sindsdien heeft hij andere projecten gedaan.

In feite viel Herdmans carrière als tovenaar samen met zijn werk aan een sitcom genaamd 'UGetMe', die liep van 2003 tot 2005. De jonge acteur verscheen in die tijd in 47 afleveringen, wat zijn tv-carrière volledig in het gedrang bracht. midden in het filmen van 'Harry Potter'.

Natuurlijk zullen fans zich herinneren dat Goyle's optredens niet altijd consistent waren in de films. De focus lag op het centrale trio, hoewel Draco Malfidus vaak op de loer lag met zijn trawanten op sleeptouw.

Nadat 'Deathly Hallows - Part 2' was afgelopen, sprong Herdman onmiddellijk in een andere film - vijf van hen in feite in de komende zes jaar. Maar het was pas in 'Robin Hood' van 2018 dat een van Herdmans projecten genoeg bekendheid verwierf om in ieder geval een Wikipedia-pagina te hebben.

Hoewel 'Robin Hood' alleen genomineerd was voor Razzies, leek het ervoor te zorgen dat Josh meer (en misschien beter) werk zou vinden. Daarna verscheen hij in twee tv-series als gastster.

Naast acteren heeft Herdman echter andere interesses. Om te beginnen is hij nu vader en getrouwd! Maar hij is ook een krijgskunstenaar geworden. Met een achtergrond in jujutsu was MMA logisch, zei Herdman in 2016. BBC meldde dat Herdman destijds zijn eerste overwinning behaalde tegen een Poolse jager. Als amateur was dat een groot moment voor de acteur.

Josh legde uit dat hij van MMA houdt omdat het "rauw, opwindend en onvoorspelbaar" is. Dat klinkt zeker niet als iets wat Goyle zou zeggen.

In termen van acteren, hoewel? Datzelfde BBC-artikel citeerde Josh die zei, hoewel hij niet uit liefde voor acteren is gevallen: "Het is net een beetje alsof je de loterij speelt voor de kost." MMA is misschien gevaarlijker werk, maar het heeft wel een beetje een voorsprong op acteren.

Aanbevolen: