Fans denken dat dit de echte reden is waarom Kourtney Kardashian's ex-Younes Bendjima de DM van Scott Disick heeft gelekt

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit de echte reden is waarom Kourtney Kardashian's ex-Younes Bendjima de DM van Scott Disick heeft gelekt
Fans denken dat dit de echte reden is waarom Kourtney Kardashian's ex-Younes Bendjima de DM van Scott Disick heeft gelekt
Anonim

Kourtney Kardashian en Travis Barker beleefden de beste tijd van hun leven in Italië toen de exen van de KUWTK-ster, Scott Disick en Younes Bendjima, hun vete opnieuw aanwakkerden. In zijn Instagram Story plaatste Bendjima een screenshot van een DM die Disick hem had gestuurd. De vader van drie kinderen reageerde op een paparazzi-foto van het nieuwe stel knuffelend op een jacht. Hij schreef: "Yo, is deze meid ok!???? Broooo wat is dit. In het midden van Italië."

De 28-jarige bokser die een model werd, vond de poging van de Flip It Like Disick-ster niet leuk om een band op te bouwen. "Het maakt mij niet uit, zolang ze maar gelukkig is", antwoordde hij. "PS: ik ben je broer niet." Hij onderschreef ook de uiteenzetting: "Houd dezelfde energie die je publiekelijk en privé over mij had." Het internet woog snel op - sommigen dachten dat Disick het had laten komen, terwijl anderen dachten dat het een onbeduidende zet was. Ondertussen zou Kardashian "niet doen" zorg."

Een bron vertelde E! Nieuws dat ze heel goed weet dat haar ex-man "nog steeds problemen heeft met het accepteren van haar liefde met Travis" en dat "ze zou willen dat hij beter zou weten dan Younes van alle mensen te bereiken. Younes is nooit te vertrouwen en Scott weet dat." Omdat geen van beide ex een score op deze krijgt, debatteren fans nu over de echte reden waarom Bendjima de privé-uitwisseling heeft onthuld. Hier zijn hun theorieën.

Absoluut niet voor het geluk van Kourtney Kardashian

Ondanks dat ze niet meegaan in het beschamen van Kardashian, geloven fans dat Bendjima er ook niet echt in geïnteresseerd is voor het geluk van de Poosh-oprichter. Een fan op Reddit schreef: "Denken jullie dat het voor Kourtney's geluk was? Als dat zo was, zou hij het niet op Instagram hebben geplaatst en het haar privé sturen.als ik Kourtney was, zou ik boos zijn op Younes." Volgens de insider is dat misschien precies wat de ster van He's All That over de situatie denkt.

"Kourtney is hartelijk met Younes, maar dat is alles", zeiden ze. "Ze vertrouwt hem of zijn bedoelingen niet." In 2018 splitste Kardashian, 42, met name met Bendjima vanwege zijn problemen met haar Instagram-berichten. "Hij vond het nooit leuk dat ze sexy foto's van zichzelf op sociale media plaatste. Hij wil niet dat zijn vriendin dat doet. Hij begrijpt dat het haar werk is, maar wil dat ze meer bedekte foto's plaatst", legt een bron uit.

Na hun uiteenvallen sprak het Algerijnse model publiekelijk zijn afkeuring uit over de Instagram-post van de realityster waarin ze een stringbikinibroekje droeg. Hij schreef in de reacties: "Is dat wat je moet laten zien om likes te krijgen?" Het is logisch waarom fans niet het hele verhaal "zolang ze maar blij zijn" kopen. De bron voegde toe: "Hij heeft hier altijd een probleem mee gehad. Dit zijn de dingen waarover ze ruzie maken en waardoor ze in het verleden uit elkaar gingen."

Weer in de schijnwerpers

Een andere Redditor zei over het drama: "Onpopulaire mening, maar Younes geeft niet echt om Kourts geluk, maar hij wist dat "Scott eruit roepen" hem weer even in de schijnwerpers zou zetten." Toen Bendjima met Kardashian begon te daten, werd de voormalige bokser onmiddellijk beschuldigd van het gebruik van de relatie voor exposure. Hij heeft het herhaaldelijk ontkend, maar deze keer zijn fans er meer van overtuigd dat hij zijn associatie met de KUWTK-ster berijdt voor invloed.

Andere commentatoren dachten ook dat Bendjima de held probeerde te spelen voor goede publiciteit door de screenshot te plaatsen. Een fan schreef: "Ik denk dat het minder gaat om het geluk van Kourtney en meer om mensen die Younes prijzen omdat ze dit doen en dat ze Kourtneys terugkrijgen. Persoonlijk vind ik dat Scott en Younes er allebei slecht uitzien in deze situatie." Het was duidelijk dat Kardashian er ook niets om gaf.

Terugkomen bij Scott Disick

In de afgelopen jaren heeft Disick, 38, aan het publiek laten weten dat hij Bendjima nooit leuk vond. Het legde zoveel meer gewicht op de aanvallen waarmee het model toen al te maken had. Fans geloven nu dat het publiceren van de DM slechts een manier was om de Talentless-eigenaar terug te pakken. "Hij post dat natuurlijk niet omdat hij om Kourt geeft, maar meer om Scott terug te pakken omdat hij over hem praat", schreef een fan op Reddit.

Fans noemden ook de hypocrisie in het beschamen van Kardashian's pda met Barker, 45. Ik ben eigenlijk blij dat hij Scott heeft ontmaskerd. Hoe laag moet je zijn om de moeder van je kinderen eruit te halen ???? Wanneer je ben eigenlijk zelf aan het daten met een tiener…', antwoordde een andere commentator. Een fan voerde vervolgens aan dat Bendjima in dat geval niet probeerde de aandacht te trekken, maar meer gefocust was op het afranselen van zijn pestkop.

"Hij deed er alles aan om NIET met Kourtney op tv te zijn.ze hadden verschillende waarden en werkten niet, en toen praatten ze onzin over hem in die tv-show, "schreven ze. "Hij komt voor zichzelf op en kan waarschijnlijk onverschillig zijn over Kourtney. maakt hem tot een slecht persoon omdat hij niet zijn uiterste best wil doen om een ex te beschermen die mensen in het openbaar over hem laat praten.

Aanbevolen: