Wie is Jack Harlow? Een blik op het leven en de nettowaarde van de rapper

Inhoudsopgave:

Wie is Jack Harlow? Een blik op het leven en de nettowaarde van de rapper
Wie is Jack Harlow? Een blik op het leven en de nettowaarde van de rapper
Anonim

Jack Harlow is het nieuwste hiphoptalent om de komende jaren, zelfs decennia, in de gaten te houden. De afgelopen jaren hebben hem tot nu toe goed behandeld, voor het grootste deel, nadat hij beroemd werd dankzij nieuwe bekendheid op TikTok met "Whats Poppin" in 2020. Ik wilde ook niet op de golf van dat nummer rijden lang blijft Jack hit na hit toevoegen aan zijn discografie en debuteert zijn album Thats What They All Say op nummer vijf in de Billboard 200.

Dat gezegd hebbende, er zijn nog steeds veel verhalen te vertellen van de 24-jarige rapper. Opgroeien, zijn muzikale inspiraties komen uit allerlei genres. Hij is ook dol op films en probeert daarom altijd een filmische ervaring na te bootsen in elk van zijn platen. Hier is een blik op enkele interessante feiten over Jack Harlow's, zijn vermogen en wat de toekomst biedt voor de nieuwste rijzende ster van hiphop.

6 Hoe Jack Harlow begon met muziek

Voordat de jonge Jackman Thomas Harlow opkwam bij de bekende namen van het genre zoals hij nu is, begon zijn muzikale reis op de middelbare school. Geboren in Louisville in 1998, begon hij te rappen met een oude vriend Copeland en bracht hij hun cd Rippin' & Rappin 'uit terwijl hij naar Highland Middle School ging. Daarna verhuisde hij naar Atherton High School, waar hij verschillende mixtapes opnam, en de rest is geschiedenis.

"Ik kan niet stoppen met het rijmen van woorden… Elke keer als ik iemand iets hoor zeggen, probeer ik het te rijmen", zei hij in een interview, "Dat klinkt zo oubollig - 'Ugh, hij is een rapper en kan' t stop met rijmen' - maar dat is echt wat het was … ik heb bijna het gevoel dat het voor mij deel uitmaakte van de puberteit."

5 Jack Harlow werd ingeschreven in de 'XXL' eerstejaarsklas van 2020

Na het explosieve succes van 'Whats Poppin' sloot Jack zich in 2020 aan bij onder meer Polo G, Baby Keem, Fivio Foreign en meer in de jaarlijkse XXL Freshman Class. Een met sterren bezaaide lijst, de Louisville-woordsmid is misschien degene die het meest opv alt van de rest.

De woordsmid demonstreerde zijn lyrische vaardigheden tijdens het traditionele "Freshman Freestyle"-evenement, waarbij hij zijn steun uitstortte voor het voortdurende Black Lives Matter-protest: "Gisteravond leerden de mensen hoe ze stenen moesten gooien / Dus schoten ze gas naar ze om zorg ervoor dat ze naar huis gaan / In het verleden is het niet het laatste, maar het is allemaal veranderd / Het woord is onomstreden, hoe we geen steen achterlaten."

4 Jack Harlow's muzikale helden variëren van genres

De jonge Jack Harlow groeide op met muzikale ambities en keek op naar vele helden uit allerlei genres. Hij citeert vaak Drake, Eminem, Lil Wayne, Outkast en zelfs Johnny Cash en Jesse McCartney als zijn muzikale muze.

"We hebben elkaar niet ontmoet, maar we hadden een telefoontje dat de wereld voor mij betekende", vertelde hij aan Billboard over Eminem, met wie hij samenwerkte voor de Rap God's "Killer" remix. “Ik heb het nog niet met de wereld gedeeld, maar ik kan niet wachten tot de wereld het hoort. Hij gaf me veel rekwisieten die elke artiest graag zou willen krijgen … Hij liet me weten: 'Jij bent dat. Je bent dope.' Ik heb tien jaar gewacht om dat te horen. Dus het was speciaal."

3 Jack Harlow's liefde voor films

Een ander ding dat de muziek van Jack Harlow onderscheidt van de rest, is zijn filmische benadering van hiphop. Als fervent fan van films noemt hij ook de legendarische filmmakers Martin Scorsese, Quentin Tarantino en Alfred Hitchcock als zijn inspiratiebron. In een 2020-interview met VMAN zei hij: "Ik vind het leuk dat de liedjes op korte films lijken. Ik heb het gevoel dat mijn schrijven opzettelijk een soort filmische is. Ik wil een beeld schetsen en iemand de kans geven om te zeggen: 'Ik zie wat hij mee bezig is.’"

Over films gesproken, de rapster maakt zich momenteel op voor zijn speelfilmdebuut. Deze maand meldde Deadline dat hij de hoofdrol zal spelen in de 20th Century-sportkomedie White Men Can't Jump reboot als zijn debuut in de acteerwereld.

2 Jack Harlow's netto waarde klokt $4 miljoen

In slechts een paar jaar tijd was Jacks verhaal over het beklimmen van de hiphoprespecthiërarchie een hele rit. Volgens Celebrity Net Worth klokt zijn nummer gestaag op een geschatte $ 4-5 miljoen. Vorig jaar nog vond hij zijn hit met de trompetgeschalde "Industry Baby"-hit van Lil Nas X, en hij zal niet snel langzamer gaan.

De hervonden rijkdom betekent echter niet dat Jack niet teruggeeft aan de gemeenschap. Hij heeft zelfs honderdduizenden gedoneerd voor vele liefdadigheidsacties, waaronder het Amerikaanse Rode Kruis ter ondersteuning van dodelijke tornadoslachtoffers in Kentucky in december 2021.

1 Jack Harlow's aankomende tweede album

In een recent interview met Rolling Stones kondigde Jack de nieuwste saga in zijn carrière aan. Zijn tweede album, Come Home the Kids Miss You, kijkt uit naar een releasedatum van 6 mei 2022 en fans zijn meer dan enthousiast. Naar verluidt heeft hij naar verluidt zelfs geprobeerd contact te maken met de legendarische zangeres Dolly Parton "op een harde st" voor de goede orde!

Aanbevolen: