Fans noemen Drake 'A Diva' na serieus te veel ingepakt te hebben voor zijn reis

Inhoudsopgave:

Fans noemen Drake 'A Diva' na serieus te veel ingepakt te hebben voor zijn reis
Fans noemen Drake 'A Diva' na serieus te veel ingepakt te hebben voor zijn reis
Anonim

Alle ogen zijn op hem gericht sinds hij zijn nieuwe album, Certified Lover Boy, uitbracht, en terwijl fans elke beweging van hem in de gaten hielden, ontdekten ze een heel vreemde oververpakkingssituatie waar ze veel vragen over hadden over.

Drake verdient zeker zijn 'diva'-status, nadat hij veel te veel tassen heeft ingepakt voor zijn reis, en fans hebben geen tijd verspild door hem uit te roepen en grappen te maken over deze situatie.

Fans hebben geen idee waar hij naartoe reist, maar tenzij hij volledig verhuist om in een ander land te gaan wonen, is dit gewoon veel te veel.

Drake's oververpakking

Drake plaatste een afbeelding waarop hij laat zien dat hij ergens heen gaat, waarschijnlijk om te genieten van wat rust na de succesvolle release van zijn nieuwe album. Fans zouden normaal gesproken nieuwsgierig zijn naar waar hij naartoe gaat, maar deze keer niet. Voorlopig ligt de focus op het belachelijke aantal tassen dat hij heeft ingepakt.

Het lijkt erop dat Drake zijn hele leven met zich meedraagt, en fans hebben vragen.

De afbeelding toont niet minder dan 20 enorme bagagetassen, allemaal in een perfecte rij tegen de muur opgesteld, klaar om te worden opgehaald door zijn assistenten.

De woorden "reislicht" zijn boven op de afbeelding geschreven, waardoor er veel discussie ontstaat over wat er in al deze tassen zou kunnen zitten.

Velen denken dat dit allemaal kleding- en schoenenopties zijn, en dat Drake echt zijn divakleuren laat zien door zoveel spullen nodig te hebben om zich klaar te maken.

Drake's Diva Moment

Fans waren er snel bij om Drake een "diva" te noemen en zijn waanzinnig zware bagage op sociale media te trollen.

Het kostte de fans geen tijd om hem voor de gek te houden door te schrijven; "Hij is zo'n diva ???", "dat is niet licht" en "wat is het eigenlijk wat nu? dat zijn een heleboel tassen." Andere opmerkingen waren onder meer: "Ik denk niet dat ik ooit zoveel koffers in mijn leven heb gehad?", "Drake heeft iets voor elk uur", en "Volledige outfits in elke koffer?."

Drake werd hard bedrogen door fans die zeiden; "Drake is zeker een vrouw ?," "zo is Aaliyah's vliegtuig neergestort, wees voorzichtig," en "wauw, hoe belangrijk is het voor hem om altijd mooi te zijn…"

Vele anderen maakten opmerkingen over hoe hij zijn eigen vliegtuig heeft, wat de enige reden is waarom dit niveau van inpakken mogelijk is.

Eén persoon dacht buiten de kaders toen ze schreven; "Deze diva kan gewoon alles nieuw kopen waar hij ook gaat en al deze problemen besparen."

Drake heeft nog steeds niet verklaard waar hij heen gaat of waarom al deze tassen nodig zijn, en fans vragen zich af of hij echt beweegt…

Aanbevolen: