Waarom een grote verontwaardiging die Ferrell maakte, zich terugtrekt uit zijn eigen film

Inhoudsopgave:

Waarom een grote verontwaardiging die Ferrell maakte, zich terugtrekt uit zijn eigen film
Waarom een grote verontwaardiging die Ferrell maakte, zich terugtrekt uit zijn eigen film
Anonim

In de afgelopen decennia speelde Will Ferrell in veel geliefde films die de geschiedenis in zullen gaan. Op dit moment lijkt het bijvoorbeeld vrijwel zeker dat Elf de komende jaren een kerstklassieker zal blijven. Als resultaat van alle populaire films waarin Ferrell speelde, is het heel duidelijk dat hij zijn erfenis als een van de beste acteurs van zijn generatie heeft gecementeerd.

Als er één ding is dat de geschiedenis van Hollywood duidelijk maakt, is het dit: als een acteur eenmaal in voldoende hitfilms schittert, worden ze zo krachtig dat ze onaantastbaar lijken. Ook al heeft Will Ferrell genoeg hitfilms geheadset om dat niveau in zijn carrière te bereiken, het lijkt duidelijk dat hij niet groot genoeg was om onaantastbaar te handelen. Immers, toen er een flinke terugslag was toen de wereld hoorde van een film waarin hij zou spelen, koos Ferrell er al snel voor om het project te verlaten.

De zwarte lijst

Sinds het midden van de jaren 2000 heeft een groep een aantal van de machtigste mensen in Hollywood ondervraagd om samen iets genaamd The Black List samen te stellen. In tegenstelling tot de beroemde Hollywood Black List uit de jaren '40, heeft dit onderzoek niets te maken met het verbieden van mensen om in de filmindustrie te werken. In plaats daarvan gaat deze enquête over het rangschikken van de meest populaire niet-geproduceerde scripts die de ronde doen onder de machtige mensen in Hollywood.

Wanneer een script op de zwarte lijst komt, neemt de kans dat het snel wordt verkocht en in productie wordt genomen exponentieel toe. Sommige van de scripts die in het verleden op The Black List terechtkwamen, werden bijvoorbeeld omgezet in films zoals The Social Network, Looper, The Wolf of Wall Street en Slumdog Millionaire.

In 2015 was een komisch script genaamd Reagan het negende meest populaire project dat op de Black List van dat jaar verscheen. Om die reden was er zoveel belangstelling voor het project dat Lena Dunham, John Cho en James Brolin het script live voorleest. Als gevolg van alle hype rond het script van Reagan, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat het productiebedrijf van Will Ferrell het kocht en hij van plan was de film te headlinen.

Het Script

Nadat de meeste Amerikaanse presidenten hun ambt hebben verlaten, begint de wereld dingen te leren over hun ambtstermijn die niet aan het licht kwamen toen ze in het Witte Huis waren. Immers, zodra een president zijn ambt verlaat en hun kabinet op zoek is naar werk, besluiten velen van hen om alle boeken te schrijven over hun tijd in het Witte Huis.

In de jaren sinds Ronald Reagan zijn ambt verliet, zijn veel mensen gaan geloven dat hij tijdens zijn tweede termijn als president aan de ziekte van Alzheimer leed. Hoewel die bewering nooit zal worden bewezen, is het fascinerend om erover na te denken sinds Reagan vijf jaar na het einde van zijn tweede termijn werd gediagnosticeerd met de neurodegeneratieve ziekte. Natuurlijk hoeft een gerucht niet te worden bewezen om er een film over te maken, vooral als de film een komedie gaat worden.

Natuurlijk zeer bewust van de geruchten over de voormalige president, schreef een schrijver genaamd Mike Rosolio een komisch script voor een film over hen. Gezien het feit dat hij mede door zijn vertolking van een andere Amerikaanse president beroemd werd, is het logisch dat het productiebedrijf van Will Ferrell het script voor Reagan kocht.

De terugslag en exit

Gedurende de hele carrière van Will Ferrell heeft hij er een gewoonte van gemaakt om een lange lijst met extreme personages te spelen. Als gevolg hiervan ging Ferrell er misschien vanuit dat niemand een oogje zou dichtknijpen toen ze hoorden dat hij op het punt stond om Ronald Reagan met de ziekte van Alzheimer uit te beelden. Ervan uitgaande dat Ferrell dat geloofde, zou hij het bij het verkeerde eind hebben.

Nadat in 2014 werd aangekondigd dat Will Ferrell de hoofdrol zou spelen in Reagan, ontstond er opmerkelijk snel een flinke reactie. Hoewel veel mensen het idee van een Alzheimer-komedie betwistten, was het opmerkelijk dat de kinderen van Ronald Reagan zich uitspraken tegen het voorgestelde project. In het geval van Michael Reagan kwam hij snel naar buiten om te zeggen dat iedereen die betrokken is bij Reagan "zich zou moeten schamen" aangezien "Alzheimer geen komedie is". Reagans dochter Patti Davis ging zelfs nog verder door een volledige open brief te schrijven over de worstelingen van haar vader en waarom er niet met hen moet worden bespot.

Zoals iedereen al zou moeten weten, zijn de zogenaamde annuleringen van beroemdheden tegenwoordig heel gewoon. In 2014, toen plannen voor Reagan werden aangekondigd, waren ze echter nog niet het culturele fenomeen dat ze nu zijn. Nog steeds, Will Ferrell verliet het project snel als gevolg van de terugslag.

Aanbevolen: