De liefdestaal van Miley Cyrus legt uit waarom ze een ex een waterpijp maakte voor zijn verjaardag

De liefdestaal van Miley Cyrus legt uit waarom ze een ex een waterpijp maakte voor zijn verjaardag
De liefdestaal van Miley Cyrus legt uit waarom ze een ex een waterpijp maakte voor zijn verjaardag
Anonim

De verwachte aflevering van Call Her Daddy met de enige echte Miley Cyrus ging om middernacht in première. Fans leerden enkele van de diepere kloven van Cyrus en haar reis door liefdesverdriet en nuchterheid kennen, evenals brutale anekdotes.

Host Alex Cooper kreeg de kans om openhartig te zijn met de zangeres en wilde weten wat ze zoekt in een relatie. Cyrus beschreef de verschillen tussen haar relaties met mannen en vrouwen, en hoe de machtsdynamiek in elk ervan verschuift.

Ze kaatsten heen en weer tussen onderwerpen over seks en liefde en begonnen uiteindelijk te praten over liefdestalen.

"Mijn liefdestaal laat me klinken als een klootzak, maar dat is het niet. Het zijn daden van dienstbaarheid. Geschenken zijn te gek, " vertelde Cyrus, "Ik haat geschenken. Ze zijn zo gênant, ik weet nooit wat ik moet doen doen met mijn gezicht. Maar ik hou van dienstbetoon."

Ze vertelde hoe ze graag aan haar partners geeft om haar genegenheid te tonen: "Ik zou dat zeggen aan de kant van geven en ontvangen. Als iemand met wie ik samen ben zegt: 'Mijn kast maakt me gek het is totaal ongeorganiseerd, 'tegen de tijd dat ze de volgende dag thuis zijn, heb ik het al afgehandeld."

Cyrus stelde zelfs haar creatieve vaardigheden op de proef toen ze haar liefdestaal channelde voor de verjaardag van een ex: "Ik herinner me een vriendje dat ik had, ik denk dat hij het heel raar vond dat ik een waterpijp voor hem maakte voor zijn verjaardag Ik heb deze bong met de hand gemaakt, maar ik heb liever dat iemand iets voor me maakt en dat is voor mij een daad van dienstbaarheid."

Cooper vroeg haar toen hoe ze het liefst liefde ontvangt. Cyrus zei: "Ik hou ook erg van servicegerichtheid. Kwaliteitstijd is mijn andere, maar nadruk op kwaliteit. Ik wil niet dat je alleen de ruimte vult. Ik wil dat je iets naar de fcking-tafel brengt."

De Midnight Sky-zangeres onthulde dat naarmate ze ouder werd, ze zich realiseerde hoeveel mensen ze in haar leven toeliet die giftige eigenschappen bijdroegen. Nu, meer dan ooit, weet ze wat ze nodig heeft van een potentiële partner en wat ze niet zal laten glippen.

Ze gebruikt nu logica en lijsten met eigenschappen in relaties uit het verleden die haar helpen te leren hoe ze de slechte zaden in het leven kan verwijderen.

Aanbevolen: