SATC'-maker maakte 'Emily In Paris', de showfans zijn klaar om te claimen als hun ontsnapping uit de grote stad

Inhoudsopgave:

SATC'-maker maakte 'Emily In Paris', de showfans zijn klaar om te claimen als hun ontsnapping uit de grote stad
SATC'-maker maakte 'Emily In Paris', de showfans zijn klaar om te claimen als hun ontsnapping uit de grote stad
Anonim

Sex And The City-maker Darren Star is terug om de harten te veroveren van elke jonge hoopvolle die een binge-waardige, pittige romantische serie nodig heeft. De trailer voor zijn nieuwste show op Netflix Emily In Paris is zojuist uitgekomen, en fans kunnen niet wachten om met een kosmopoliet samen te kruipen om hem te bekijken.

Cultuurschok

De serie met To the Bone's Lily Collins volgt een inwoner van het Midwesten die zonder schoonheid aan haar zijde naar de City of Love verhuist. De trailer plaagt dat Collins' personage Emily haar mysterieus sexy Parijse buurvrouw tegenkomt en een kus met hem deelt, om er vervolgens achter te komen dat hij een vriendin heeft. Een plotwending en de show wordt nog steeds pas op 2 oktober uitgezonden!

Emily In Paris is de perfecte combinatie van carrière-ambitie en rauwe, ongefilterde liefdeslevens met een Europese twist. Emily is een vrouw die gewend is aan haar Windy City-bubbel en moet zich een weg banen door culturele normen die voor haar bizar en onconventioneel zijn. Niemand kent op dit moment de betekenis van 'conventioneel'. Dus nieuwe horizonten betreden met Emily is precies wat kijkers willen in hun nieuwste Netflix-obsessie.

Nieuwe vrienden en glamoureuze catwalkshows zijn de glimmende weetjes die we krijgen totdat de serie wordt uitgezonden. Zal Emily een Parijse levensstijl omarmen en zal haar nuchtere mentaliteit haar helpen het hoofd boven water te houden in de waanzin?

Reacties van fans

Fans blazen de Instagram van Collins en het commentaargedeelte van de nieuwste trailer op over het nieuws. Een andere Darren Star alternatieve realiteit? Ja graag en een kant van truffel frietjes! Een YouTube-commentator zei: "Dit geeft me grote The Devil Wears Prada-vibes … en ik ben hier voor."

Collins deelde het nieuws op haar Instagram met het bijschrift: "Say oui to mogelijkheid!" en fans waren dol op haar voor het nieuwste project. Een fan liet een vriendelijk, attent briefje achter voor de actrice: "Ik weet hoe hard je aan dit project hebt gewerkt en het is zelfs in de trailer te zien. Het wordt episch:) Ik kan niet wachten om Emily te ontmoeten en de serie binnenkort te bingewatchen."

Talloze Collins-volgers hebben hun beste vrienden getagd in de post en vertelden over hun toekomstige kijkfeestjes in wording. We hebben eindelijk weer een serie om van te ontsnappen en van te genieten.

Aanbevolen: