Chloë Grace Moretz werd ontslagen nadat ze het werk aan deze Disney-film had voltooid

Inhoudsopgave:

Chloë Grace Moretz werd ontslagen nadat ze het werk aan deze Disney-film had voltooid
Chloë Grace Moretz werd ontslagen nadat ze het werk aan deze Disney-film had voltooid
Anonim

Helaas hebben professionele acteurs te maken met afwijzing bij elke beurt. De meeste anonieme acteurs besteden tenslotte een groot deel van hun tijd aan audities voor rollen die ze nooit zullen krijgen. Verbazingwekkend genoeg hebben beroemde acteurs vaak ook te maken met afwijzing, omdat er veel verhalen zijn over grote sterren die de rol van hun leven nauwelijks missen.

Sinds Chloë Grace Moretz beroemd werd na de release van de hitfilm Kick-Ass in 2010, is er veel vraag naar haar. Moretz, een voormalig kindsterretje dat veel wijzer leek dan de meeste mensen van haar leeftijd, is een van die zeldzame mensen die erin slaagden een groot succes te blijven toen ze opgroeiden.

Ondanks alles wat Chloë Grace Moretz heeft bereikt tijdens haar lange carrière, is ze niet immuun voor de angel van afwijzing. In feite zou gemakkelijk kunnen worden beweerd dat Moretz te maken had met een veel harder voorbeeld van afwijzing dan de meeste van haar beroemde leeftijdsgenoten ooit zullen moeten verwerken. Moretz was tenslotte ingehuurd om te schitteren in een Disney-animatiefilm en nadat ze klaar was met het opnemen van al haar dialogen voor de film, werd ze bijna volledig vervangen.

Een indrukwekkende carrière

Een geweldige artiest van jongs af aan, Chloë Grace Moretz' acteerwerk in Kick-Ass was zo vermakelijk dat het moet worden beschouwd als een van de beste kindervoorstellingen aller tijden. Helaas is men het er algemeen over eens dat Kick-Ass 2 een grote stap terug was ten opzichte van de eerste film in de serie. Dat gezegd hebbende, zou eigenlijk kunnen worden beweerd dat Moretz een betere prestatie neerzette in het vervolg, omdat ze haar personage op een meer genuanceerde manier speelde en bleef schoppen.

Naast de hoofdrol in de Kick-Ass-serie, speelde Chloë Grace Moretz in een lange lijst van andere films, waarvan er vele indrukwekkende recensies kregen. In termen van critici, omvatten de best beoordeelde films van Moretz onder andere de Engelse versie van The Tale of the Princess Kaguya, Hugo, Clouds of Sils Maria en Let Me In.

Een andere manier om te meten hoe succesvol de carrière van Chloë Grace Moretz is geweest, is door te kijken naar het kaliber van de mensen die met haar wilden werken. Martin Scorsese heeft bijvoorbeeld enkele van de beste films aller tijden geregisseerd, zodat hij met zowat elke acteur kan werken die hij maar wil. Met dat in gedachten spreekt het boekdelen dat Scorsese Moretz heeft ingehuurd om te schitteren in zijn film Hugo. Evenzo is Denzel Washington zo'n grote ster dat hij een enorme filmfranchise kan doorgeven zonder dat zijn carrière een beat mist. Gelukkig voor Moretz besloot Washington te schitteren in The Equalizer en hij keurde duidelijk haar casting goed in een van de andere hoofdrollen van die film.

Disney Sterren

Sinds Robin Williams geweldig was als The Genie van Aladdin, hebben Disney en Pixar gewoonlijk grote sterren ingehuurd om hun animatiefilms te headlinen. Soms huren Disney en Pixar zelfs zoveel grote sterren in om hun animatiefilms te headlinen dat het overdreven lijkt. Toy Story 4 bevatte bijvoorbeeld de talenten van Tom Hanks, Tim Allen, Tony Hale, Keanu Reeves, Keegan-Michael Key, Jordan Peele en Christina Hendricks en verschillende andere opmerkelijke sterren.

Hoe vreemd het soms ook lijkt dat Disney miljoenen dollars uitbeta alt om sterren in te huren om films te headlinen als ze nooit op het scherm verschijnen, je kunt niet tegen de resultaten ingaan. Grote sterren als Robin Williams, Jeremy Irons, Ellen DeGeneres, Billy Crystal, James Earl Jones en Kristen Bell hebben tenslotte allemaal geweldig werk geleverd door Disney- en Pixar-personages te uiten.

Vervangen

Toen Chloë Grace Moretz werd ingehuurd om de hoofdpersoon in de Disney-animatiefilm Bolt uit 2008 in te spreken, moet ze hebben gehoopt dat haar optreden de filmgeschiedenis zou ingaan. Het maakt niet uit wat Moretz zich voorstelde dat de hoofdrol in de film zou doen voor haar carrière, het feit blijft dat Chloë Grace uren in een opnamecabine doorbracht om het werk aan de film af te ronden.

Gezien alle geweldige uitvoeringen die Chloë Grace Moretz gedurende haar carrière heeft gegeven, is het bijna onvoorstelbaar dat de Disney-bazen niet tevreden zouden zijn met haar werk aan Bolt. Desondanks besloten de mensen die verantwoordelijk waren voor de productie van Bolt duidelijk dat er iets was aan haar voice-over dat niet werkte.

Nadat Disney haar vermoedelijk een flink bedrag had betaald om in Bolt te spelen, huurden ze Miley Cyrus in om de rol van Chloë Grace Moretz over te nemen. Bovendien liet Disney Cyrus ook een nummer opnemen met John Travolta voor de film en bracht het uit als single. Hoewel dat allemaal vreemd genoeg was, kozen de producers van Bolt er toch voor om een klein deel van de dialoog te gebruiken die Moretz voor Bolt opnam. Wanneer een jongere versie van Bolts hoofdpersoon in flashback-vorm verschijnt, is de stem van Moretz te horen. Dat Moretz de jonge versie van Bolts hoofdpersonage vertolkt slaat nergens op aangezien niemand ooit heeft gedacht dat Chloë en Miley Cyrus hetzelfde klinken. In plaats daarvan is het enige logische om aan te nemen dat de krachten bij Disney vonden dat ze iets moesten halen uit het geld dat ze Moretz betaalden voor de film.

Aanbevolen: