Er is een Marvel-cameo in 'Suicide Squad' die niemand heeft opgemerkt

Inhoudsopgave:

Er is een Marvel-cameo in 'Suicide Squad' die niemand heeft opgemerkt
Er is een Marvel-cameo in 'Suicide Squad' die niemand heeft opgemerkt
Anonim

De nieuwste DC Extended Universe-film, The Suicide Squad, heeft lovende kritieken gekregen (ondanks een gebrek aan glansprestaties aan de kassa). In de film, geregisseerd door James Gunn, zien we de terugkeer van Margot Robbie, Jai Courtney, Joel Kinnaman en Viola Davis. Tegelijkertijd zien we de introductie van John Cena en Idris Elba, die jarenlang Heimdall speelden in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Voor zowel fans als critici leverden beide DC-nieuwkomers zeker opvallende prestaties in de film.

Het blijkt dat de film ook een cameo bevat van een andere reguliere MCU. Interessant is echter dat het lijkt alsof deze verschijning voor het grootste deel onopgemerkt is gebleven.

James Gunn deed Suicide Squad nadat hij Superman had afgewezen

Rond de tijd dat de controverse rond Gunn losbarstte, kwam Warner Bros. naar hem toe met een aanbod. Te midden van zijn ontslag bij Disney (en Marvel), toonde de studio interesse om hem een van hun DC-films te laten regisseren. Aanvankelijk leek het erop dat ze geïnteresseerd waren in het maken van een film onder leiding van acteur Henry Cavill. Het idee kwam van Toby Emmerich zelf, de voorzitter van de Warner Bros. Pictures Group. "Hij werkt samen met mijn manager", legde Gunn uit aan The New York Times. "En elke ochtend zei hij: 'James Gunn, Superman. James Gunn, Superman.'”

Gunn was echter niet geïnteresseerd in Superman. In plaats daarvan was hij meer geïnteresseerd in het idee van de antiheld, omdat hij toegaf "echt jaloers te zijn" toen David Ayer de Suicide Squad-film uit 2016 deed. Op dat moment wist Gunn vrijwel dat hij ook Suicide Squad wilde maken. Hij vertelde The Hollywood Reporter: "Ik hield altijd van het idee en de personages, en ik hield van Dirty Dozen …" En toen hij met Warner Bros. over het project sprak, kreeg Gunn creatieve heerschappij."Je weet echt niet wie blijft leven en wie dood gaat", zei de regisseur tijdens een interview met Empire. "Ik kreeg de volledige vrijheid om iedereen te vermoorden - en ik bedoel iedereen - door DC."

Dave Bautista zou naar de film gaan

Als het op The Suicide Squad aankwam, gaf Warner Bros. Gunn ook de keuze om oude personages terug te brengen of nieuwe te creëren. Hij koos ervoor om een beetje van beide te doen. Een van de personages die hij besloot te introduceren in de film is Peacemaker, een rol die hij aanvankelijk had bedoeld voor MCU-ster Dave Bautista. Bautista, een goede vriend van Gunn, was aanvankelijk geïnteresseerd om op zijn aanbod in te gaan. "James Gunn schreef een rol voor mij in The Suicide Squad, waar ik helemaal opgewonden van was, niet alleen omdat hij een enorme comeback maakte", vertelde Bautista zelfs aan Digital Spy. "Hij is teruggekomen met The Suicide Squad en werd opnieuw ingehuurd door Marvel, en is echt gerechtvaardigd voor zover dat hele ding ging."

Maar toen kreeg Bautista ook een aanbod om de hoofdrol te spelen in de Zack Snyder-film, Army of the Dead, voor Netflix. Toen dit gebeurde, wist de acteur dat hij Gunn moest afwijzen. "Ik had Army of the Dead waaraan ik met Zack mag werken, ik mag een relatie opbouwen met Netflix, ik krijg een hoofdrol in een geweldige film - en ik krijg veel meer geld", legt de acteur uit. "Ik moest James bellen en ik zei hem: 'Het breekt mijn hart, want als vriend wil ik bij je zijn, maar professioneel is dit de slimme beslissing voor mij."

Ondanks deze tegenslag bij de casting is het toch goed gekomen voor Gunn. Nadat Bautista hem had afgewezen, benaderde de regisseur John Cena en hij stemde er meteen mee in om de film te maken. "Het ja was gemakkelijk", vertelde Cena aan Newsweek. "Ik heb altijd al met James Gunn willen werken en het proces was heel eenvoudig." En hoewel Gunn er niet in slaagde Bautista aan boord van zijn DC-film te krijgen, slaagde hij erin een andere Guardian een korte verschijning te laten maken.

Een andere Marvel-acteur maakte in plaats daarvan een korte verschijning

Behalve Elba hadden fans misschien niet verwacht dat er nog een Marvel-acteur zou verschijnen in Gunn's The Suicide Squad. Maar als fans goed kijken, is er nog een bekend MCU-gezicht dat hier verschijnt. "Niemand, geen enkele persoon, heeft me erop gewezen dat er een Guardian of the Galaxy in The Suicide Squad zit", merkte Gunn op terwijl hij met Variety sprak. “Als ze La Gatita Amable binnenkomen, staat er een dansend meisje vooraan tussen alle dansende meisjes in een macramé-outfit die alle danspasjes doet. Het is Pom Klementieff uit Guardians of the Galaxy [Vol. 2].”

En hoewel het onduidelijk is hoe het idee voor de cameo tot stand kwam, vindt Gunn het ongeloofwaardiger dat niemand het heeft opgemerkt. "Geen enkele persoon heeft het ter sprake gebracht, en ik heb zoiets van:" Wat is er aan de hand? ", zei de regisseur. “Ze is in een close-up! Zoals, het is niet subtiel!”

Fans kunnen Gunn en Klementieff snel genoeg terug verwachten in de MCU. Ze maken zich op voor Guardians of the Galaxy Vol. 3 en The Guardians of the Galaxy Holiday Special. Tegelijkertijd lijkt het erop dat Gunn ook terug in DC is."Gunn is altijd welkom terug, wat hij ook wil doen", vertelde DC Films-president W alter Hamada aan The Hollywood Reporter. "Als hij terug wil komen, staan we voor hem klaar." Hamada voegde er ook aan toe: “Hij komt terug. We hebben meer dingen gepland.”

Aanbevolen: