23 Fouten bij twee en een halve man die de meeste fans niet hebben opgemerkt

Inhoudsopgave:

23 Fouten bij twee en een halve man die de meeste fans niet hebben opgemerkt
23 Fouten bij twee en een halve man die de meeste fans niet hebben opgemerkt
Anonim

Two and a Half Men liep van 2003 tot 2015 twaalf jaar. Dat klinkt als een eeuwigheid, en dat was het ook als je tv-jaren meetelt. Aangezien tv-programma's als een succes worden beschouwd als ze 88 afleveringen bereiken - de minimumvereiste voor syndicatie voor andere landen - is Two and a Half Men die meer dan 200 afleveringen bereikt inderdaad een belangrijke prestatie. De show krijgt echter geen lof, omdat deze laat in zijn leven werd ontsierd door controverse en moest worden vernieuwd nadat Charlie Sheen was ontslagen. Two and a Half Men was ook erg pittig voor een sitcom en daarom werd het niet gezien als materiaal van de hoogste kwaliteit in vergelijking met andere shows.

De show had ook behoorlijk wat continuïteitsfouten; een eigenschap die wordt gedeeld in alle andere sitcoms met lachnummers. Two and a Half Men gaf niet om veel dingen, zoals hart of warmte, toen de show uiteindelijk in de slapstick-categorie begon te vallen. Dit betekende dat het continuïteit voorkwam in het voordeel van lachen, omdat je in de loop van de show veel fouten kunt vinden. De fouten van Two and a Half Men bestaan niet alleen uit continuïteitsfouten, want de show heeft ook fouten in de productie in overvloed. Je kunt deze allemaal vinden als je een waarnemer met arendsogen bent of ze hebt gevangen door de lijst op internet te lezen.

Omdat we je hier al hebben, kun je deze lijst doorbladeren om de fouten te vinden die je zijn overgeslagen. Deze fouten variëren van klein tot groot; ligt eraan hoe je het ziet. Hier zijn 25 fouten bij twee en een halve man die de meeste fans niet hebben opgemerkt.

23 Jake's inconsistente wiskundige vaardigheden

Jake-1
Jake-1

Omdat je dit niet meer weet, was Jake in de eerdere seizoenen veel slimmer dan hij uiteindelijk werd. In het eerste seizoen was Jake eigenlijk een slimme student die alleen problemen had met studeren omdat zijn ouders gescheiden waren. Hij bleek ook nooit problemen te hebben met wiskunde.

In latere seizoenen werd Jake echter zo dom dat in een aflevering van seizoen 11, wanneer Alan hem vraagt hoeveel nullen er in een miljoen zijn, Jake's antwoord één is; hij telde de 'O' als een nul in het woord miljoen.

22 Jake's kindertherapeut werd Charlie's volwassen therapeut

linda
linda

Charlie had een uitstekende chemie met zijn therapeut en we zouden uitkijken naar de afleveringen wanneer ze zou verschijnen en ons zou trakteren op haar droge gevoel voor humor.

In haar eerste aflevering was ze echter helemaal niet zo, omdat ze een rare persoonlijkheid had waarin ze zich als een idioot gedroeg. Vreemd genoeg werd de therapeut geïntroduceerd als een strikt kindertherapeut. Later had ze altijd overleg met Charlie, wat niet mogelijk is. Je kunt je specialisatie niet zomaar veranderen en ook de persoonlijkheid van de therapeut heeft een complete make-over ondergaan.

21 De vaste muur in beweging

Charlie-Sheen-in-twee-en-een-half-mannen
Charlie-Sheen-in-twee-en-een-half-mannen

Als je een kijkje achter de schermen hebt gezien van hoe Two and a Half Men werd gefilmd, zou je zien dat alle delen van de omgeving zich in hetzelfde gebied afspeelden. Dit betekent dat toen je de personages buiten zag, ze eigenlijk gewoon naast het interieur van hun huis stonden.

In 'My Doctor has a Cow Puppet' kun je de set zien in de scène waarin Rose Charlie bang maakt. Een geschrokken Charlie springt en kn alt tegen een muur, en dan kun je zien dat de hele muur beweegt.

20 Boeken wisselen

Alan Harper
Alan Harper

De fouten in de show begonnen te verschijnen vanaf de allereerste aflevering zelf. In de Pilot zit Alan in de woonkamer met zijn moeder te praten; er is een stapel boeken aan zijn linkerkant en je kunt vier boeken zien waarvan de bovenste wit gekleurd is.

Ga door naar de volgende opname en je zult zien dat de boeken naast Alan volledig zijn veranderd. Er zijn nu veel meer dan alleen vier boeken en degene die bovenaan is geplaatst, is nu een dik, zwart gekleurd tekstboek.

19 Charlie vergat ontmoeting met Mia's ouders

mia
mia

Continuïteit was nooit het sterkste punt van Two and a Half Men en dit werd altijd genegeerd, zelfs als we een hard precedent hadden van het tegendeel. Dit werd gezien in de beginseizoenen toen Charlie in één geval alleen bij Mia was om haar vader binnen te laten komen; Mia stelt hen voor door haar vader eraan te herinneren dat ze hem over Charlie heeft verteld.

Dit is niet logisch, want er werd eerder - twee keer - op gezinspeeld dat Charlie beide ouders van Mia had ontmoet. Als hij ze persoonlijk had ontmoet, waarom zou Mia ze dan nu voorstellen?

18 Charlie's inconsistente liefde voor zijn moeder

Charlie-Sheen-and-Holland-Taylor-in-Two-and-a-Half-Men
Charlie-Sheen-and-Holland-Taylor-in-Two-and-a-Half-Men

Deze fout bleef ontstaan vanaf de eerste aflevering tot de laatste; in totaal twaalf jaar. Charlie zei tegen zijn moeders gezicht hoeveel hij een hekel aan haar had, hoewel dit zou kunnen worden gepresenteerd als iets waar hij over loog.

Wat echter niet kan worden verklaard, is dat Charlie eraan denkt zijn moeder te haten, om vervolgens bij latere gelegenheden te denken dat hij van haar houdt. Charlies gedachten leken de setting van de episode waarin hij zich bevond te dienen, in plaats van vast te houden aan continuïteit over hoe hij voor zijn moeder voelde.

17 Alan's alimentatie is wettelijk onmogelijk

judith-harper
judith-harper

Alan bleek zo krap bij kas te zitten dat hij zijn toevlucht nam tot de meest bizarre middelen om aan geld te komen. Hij liet zich zelfs testen op medicatie die op wanpraktijken leek, zodat hij wat geld kon krijgen.

Het is helemaal niet mogelijk dat dit gebeurt als je logica uit de echte wereld toepast. Alan zou de rechtbank alleen maar hoeven te laten zien hoeveel hij verdient in vergelijking met hoeveel hij moet betalen voor alimentatie en kinderbijslag en hij zou van de haak zijn.

16 Waar was de "Half Man" in de laatste aflevering?

louis
louis

In seizoen 12 probeerde de show de show terug te brengen naar het oude formaat door Walden en Alan een kind te laten adopteren. Hoewel dit het grootste deel van het seizoen het geval was, werd het in de finale volledig genegeerd.

De jongen werd nooit bij naam genoemd; hij werd niet eens genoemd, behalve een korte regel. Aangezien het de finale was over twee mannen en een "half man", is het niet logisch waarom er geen "half man" aanwezig was in de finale.

15 Alan's onregelmatige bananen eten

alan
alan

Dialogen in afleveringen gaan zo snel dat schrijvers ze in de volgende aflevering zelf vergeten. Dit is de reden waarom deze grap aan iedereen voorbij ging toen hij werd uitgezonden. In seizoen 3, aflevering 22, zegt Alan dat hij sinds zijn middelbareschooltijd geen bananen meer kan eten.

We kunnen hem niet aan deze claim houden, want we hebben hem allemaal duidelijk bananen op het scherm zien eten in het vorige seizoen. Niet alleen werd hij gezien, hij bleek meer dan eens bananen te eten in seizoen 2.

14 Charlie heeft Walden nog nooit ontmoet, maar wist alles over hem

walden
walden

De laatste aflevering van de serie maakte alles ongedaan wat we in seizoen 12 zagen en concentreerde zich uitsluitend op de naderende terugkeer van Charlie. Dit werd gedaan om Charlie Sheen te bespotten en de motivaties van zijn personage waren in principe op hem afgestemd.

Anders slaat het nergens op waarom Charlie wraak wilde op Walden. Hij wist niet eens wie Walden was, maar wilde hem om de een of andere reden terugpakken. Niet alleen dat, maar Charlie wist op de een of andere manier ook alles over Walden, ondanks dat hij net uit zijn opsluiting was ontsnapt.

13 De zeer voor de hand liggende stand-in

Charlie
Charlie

Het is nogal overbodig om erover te praten als je het zelf duidelijk kunt zien op de afbeelding hierboven, maar de persoon die aan het einde van de aflevering aanbelde, is duidelijk niet Charlie Sheen.

Het is een persoon die een pruik draagt en hij heeft een paar flauwe manieren van Charlie overgenomen, zoals op een relaxte manier staan. Er is hier nog een fout: Charlie zou al eerder in de aflevering in het huis zijn geïnfiltreerd. Als hij dat had gedaan, waarom zou hij dan nu aanbellen? De show vergat ook dat Charlie wraak wilde nemen op Alan en Walden.

12 Charlie wilde wraak ondanks dat Alan hem niets had aangedaan

charlie-alan
charlie-alan

Over wraak gesproken, waarom zou Charlie in hemelsnaam wraak willen nemen op Alan? Alan was de enige die verdrietig was dat Charlie er niet meer was en de begrafenis van zijn broer regelde.

Terwijl alle personages de spot dreven met zijn overlijden, was Alan degene die hem verdedigde. Maar nadat Charlie zijn opsluiting had verlaten, wilde hij zonder enige reden wraak op Alan. Als er iets was, had hij zijn broer dankbaar moeten zijn voor het veiligstellen van zijn huis gedurende vier jaar na zijn vermeende overlijden.

11 Charlie beweert dat hij geen kinderen had

Jenny
Jenny

Gedurende de eerste acht seizoenen van Two and a Half Men was Charlie doodsbang voor het vooruitzicht zelf een kind te krijgen. Als hij van gedachten veranderde over zijn levensstijl, dacht Charlie eraan hoe hij zijn leven had verspild omdat hij geen vrouw of kinderen had.

Dit bleek allemaal in zijn gedachten te zijn, dus waarom werd in seizoen 11 getoond dat hij de hele tijd een dochter had? Er werd aangetoond dat Charlie altijd al wist van Jenny, maar waarom zou hij dan privé hebben gedacht dat hij geen kinderen had?

10 Charlie doet de deur twee keer dicht

charlie-alan
charlie-alan

Two and a Half Men putte veel humor uit ongemakkelijke situaties. Sommige van deze momenten kwamen wanneer er iets gaande was, maar een ander personage onderbrak de procedure met een opmerking.

In de vierde aflevering van seizoen 2 gebeurde dit toen Charlie en Jake binnenkwamen terwijl Judith en Alan zoenden, en Charlie vertrekt met Jake na een grapje; hier, zie Charlie terwijl hij de deur sluit. De volgende opname zie je een andere hoek en Charlie sluit dezelfde deur opnieuw.

9 De niet-erkende vierde muur breekt

vierde wand
vierde wand

Bij het einde van de serie stopten de schrijvers gewoon met proberen grappig te zijn en gooiden ze goedkope pogingen zoals schetengrappen of lieten de personages de vierde muur meerdere keren doorbreken.

In het universum was dit misschien logisch geweest als personages de vierde wandbreuken hadden erkend die ze zagen, maar dit gebeurde slechts zelden. Bijvoorbeeld, de eerste keer dat Alan dit doet, heeft Walden geen idee; in de finale doet Walden zelf hetzelfde en Alan reageert niet. Ten slotte doen ze dit allebei later in de aflevering op hetzelfde moment.

8 Alan vergeet zijn pensioen

alan-1
alan-1

In één aflevering onthulde de moeder van Alan aan hem dat ze in de toekomst een volledig studiefonds voor Jake's universiteit had gehouden, wat betekende dat Alan niet meer hoefde te verdienen omdat hij alles al in het huis van zijn broer had en had gewerkt alleen om voor Jake te zorgen. Alan gaat met pensioen en verspilt tijd aan zijn leven.

In de volgende aflevering is alles echter omgekeerd en is Alan nu weer aan het werk om voor Jake te betalen. Er wordt ons niet verteld hoe hij plotseling failliet is gegaan en wat er met zijn pensioen is gebeurd.

7 Dezelfde actrices die verschillende personages spelen in meerdere seizoenen

twee-en-een-half-mannen-chelsea
twee-en-een-half-mannen-chelsea

Vrouwen werden tijdens de show niet met veel respect behandeld, aangezien ze allemaal laag uitgesneden shirts en jurken droegen waarmee ze behoorlijk opvielen. Deze vrouwen werden ook zo door elkaar gebruikt dat dezelfde actrice meer dan twee keer verschillende personages zou spelen.

De belangrijkste onder deze actrices was het personage Chelsea, die in eerdere seizoenen twee keer was verschenen als een van Charlie's domme veroveringen. Chelsea zou dan twee seizoenen een hoofdpersoon worden en niemand zou erkennen hoe Charlie eerder met twee meisjes met hetzelfde gezicht was geweest.

6 Charlie wil, dan niet, Alan eruit gooien

charlie-alan-1
charlie-alan-1

Net als de inconsistentie met Charlies moeder, treden dezelfde inconsistenties op wanneer Charlie Alan eruit wil schoppen. Tot seizoen 3 had Charlie geen goede reden om ermee door te gaan, totdat Mia hem vertelde dat ze Alan weg wilde, zodat zij en Charlie een gezin in huis konden hebben.

Charlie wees haar af en hield Alan vast, om Alan weer het huis uit te willen, te beginnen met de volgende aflevering! Het lijkt erop dat de schrijvers vergeten waren dat Charlie's redeneringen om Mia te verlaten te wijten waren aan zijn broer en dat ze hem daarna wilden verlaten, was een continuïteitsfout.

5 Alan's rare telepathie

alan-harper-1
alan-harper-1

In de derde aflevering van seizoen 5 is Jake druk aan de telefoon en zegt: "waren we in een trein in een tunnel?" Op dit moment is Alan nergens in de buurt van Jake; hij is niet eens in huis als Jake aan het telefoneren is.

Als Alan echter arriveert, loopt Jake langs hem terwijl hij doorgaat met telefoneren. Tijdens de dialoog zegt Alan: "hij is tenminste niet de tunnel." Het is onmogelijk dat Alan op de hoogte was van dit gesprek, want hij was er niet om het te hebben gehoord! Het slaat nergens op hoe hij dat zou weten.

4 De veranderende auto's

twee-en-een-halve-man-rijden
twee-en-een-halve-man-rijden

De scènes die plaatsvinden in auto's zijn niet echt gefilmd terwijl ze onderweg zijn. In werkelijkheid worden deze sequenties gefilmd in een stilstaand voertuig terwijl een groen scherm de achtergrond simuleert.

In seizoen 3, aflevering 11, terwijl Alan en Jake in de auto zitten en over eten praten, kijk je achter hen in de achteruitkijkspiegel en je ziet de auto daar veranderen in hetzelfde shot van een zwarte 4x4 tot een rode sportwagen. Het lijkt erop dat de jongens van het bewerkingsproces te lui waren om zich druk te maken over deze continuïteitsfout of dachten dat niemand het zou merken.

Aanbevolen: