Fans denken dat ze het geheim achter het succes van Amy Schumer hebben ontdekt

Inhoudsopgave:

Fans denken dat ze het geheim achter het succes van Amy Schumer hebben ontdekt
Fans denken dat ze het geheim achter het succes van Amy Schumer hebben ontdekt
Anonim

Veel mensen zijn niet bang om toe te geven dat ze Amy Schumer pijnlijk 'niet grappig' vinden. En toch heeft de komiek veel fans, is ze een indrukwekkend bedrag waard en lijkt haar carrière niet in een neerwaartse spiraal te kruipen.

Dus hoe doet ze het, ondanks de haters die haar publiekelijk afwijzen, of andere grappige mensen die niet denken dat ze een lachertje waard is? Fans denken dat ze het weten.

Fans zeggen dat Amy Schumer massaal in beroep gaat

Geen woord over wat hun bronnen zijn, maar fans speculeren dat een deel van Amy's succes te danken is aan haar wijdverbreide populariteit in verschillende demografische groepen.

In wezen suggereren fans dat, omdat Amy een beroep doet op verschillende leeftijdsgroepen en geslachten, naast andere variabelen, ze gewoon een breed net werpt dat ervoor zorgt dat iemand zal betalen voor de spullen die ze verkoopt.

En ze verkoopt spullen.

Zelfs critici geven toe dat Amy's naam verkoopt

Een zelfverklaarde heks-oppas (ze denken dat ze "op zijn best een beetje grappig is") suggereert dat Schumer een verkoopargument is voor veel merken. Ze merken op dat, aangezien Amy blijkbaar een mannelijk publiek van 19 tot 49 jaar trekt, dat haar de droom van een adverteerder maakt.

Waarom? Omdat die groep veel koopkracht heeft.

Wat mensen ook denken van Amy's komische bekwaamheid, het is duidelijk dat ze ook vrouwen aanspreekt. Het feit dat veel verschillende groepen zich met haar kunnen identificeren, betekent dat de bedrijven waarmee ze samenwerkt (en niet alleen Tampax) een flinke winst kunnen maken.

Dezelfde nuchtere kijker die niet zeker wist wat ze over Amy moest zeggen, wees erop dat ze misschien niet voor iedereen hilarisch is, maar dat ze wel het potentieel heeft om meer consumentenbestedingen te stimuleren.

Ze merkten zelfs specifiek op: "Als ik in de marketing zou werken, zou ik haar aanbidden, omdat ik haar zou zien als mijn ticket voor de justrein."

Maar waarom vinden mensen Amy Schumer grappig?

Een veelgehoorde klacht van niet-fans is dat Amy Schumer niet grappig is. Dus dan vragen ze zich af: waarom vinden andere mensen haar hilarisch?

Er is echter geen echt antwoord op die vraag. Zoals talloze fans aangeven: "humor is een van de meest subjectieve dingen ter wereld." Maar dat betekent niet dat mensen anderen niet veroordelen omdat ze kakelen om Amy's grappen.

Vooral als ze, volgens critici, slecht over andere mensen praat - nadat ze 'gehuild' hebben dat ze slecht over haar praatten.

Aanbevolen: