‘Greys Anatomy’-fans reageren op Sandra Oh en onthullen traumatische ervaring met roem

Inhoudsopgave:

‘Greys Anatomy’-fans reageren op Sandra Oh en onthullen traumatische ervaring met roem
‘Greys Anatomy’-fans reageren op Sandra Oh en onthullen traumatische ervaring met roem
Anonim

Sandra Oh herinnert zich haar tijd in de prime-time medische dramashow en haar drastische stijging naar roem.

Na 10 lange jaren kondigde Sandra Oh haar vertrek aan in de langlopende serie en nam ze voor altijd afscheid van Dr. Cristina Yang. Oh's rol als de iconische Dr. Yang behaalde een Golden Globe-overwinning samen met meerdere Emmy-nominaties.

Het waren echter niet alle trofeeën en vieringen voor de getalenteerde actrice.

“Om heel eerlijk te zijn, het was traumatisch”, zei de ster van “Killing Eve”. "De reden waarom ik dat zeg, zijn de omstandigheden die je nodig hebt om je werk te doen, met veel privacy."

Meer recentelijk werkt Oh aan het tot leven brengen van een ander sterk vrouwelijk personage als Dr. Ji-Yoon Kim in The Chair.

Dr. Yang aan Dr. Kim

"Sandra Oh is een dokter, ik ben ervan overtuigd."

"mijn favoriete tv-genre is sandra oh."

Terwijl fans hunkeren naar Sandra Oh om een gastoptreden te maken in Grey's Anatomy, zei Oh dat ze "verder is gegaan" van Dr. Yang. Als fans zouden willen dat Sandra Oh haar rol als arts opnieuw zou spelen, kijk dan naar The Chair!

Sandra Oh zal Cristina Yang altijd dichtbij en dierbaar houden, maar dat personage is verleden tijd.

"Het is heel zeldzaam, zou ik zeggen, om op zo'n manier de impact van een personage te kunnen zien. In sommige opzichten doe je je werk als een bubbel en laat je het los', legde ze uit. “Ik verliet die show, mijn God, bijna zeven jaar geleden. Dus in mijn gedachten is het weg. Maar voor veel mensen is het nog steeds springlevend. En hoewel ik het begrijp en er van hou, ben ik verder gegaan."

Fans reageren hard op de ster die therapie zoekt

Als iemand zijn anonimiteit verliest, moet je vaardigheden ontwikkelen om nog steeds echt te zijn. Ik ging van niet naar buiten kunnen gaan, zoals verstoppen in restaurants, naar het kunnen beheren van aandacht, verwachtingen beheren, zonder het gevoel van eigenwaarde te verliezen.”

@MommaOSU schreef: "Oh, de arme RIJKE baby! Krijg grip op de realiteit!" en @VincentCadena voegde toe: "Ik wed dat, weet je nog toen ze haar eerste wereldbol won? Haar haast om de prijs te accepteren gaf me ernstige schaamte uit de tweede hand."

Sandra Oh gaf prioriteit aan haar geestelijke gezondheid boven alles bij het bereiken van de A-lijststatus. Ik maak geen grap. Geestelijke gezondheid is heel erg belangrijk', zegt ze. “Je moet er gewoon aan werken om je weg te vinden om geaard te blijven. En vaak is dat door nee te zeggen.”

Aanbevolen: