Khloé Kardashian getrolld na het onthullen van draagmoederschapsplannen met Tristan Thompson

Khloé Kardashian getrolld na het onthullen van draagmoederschapsplannen met Tristan Thompson
Khloé Kardashian getrolld na het onthullen van draagmoederschapsplannen met Tristan Thompson
Anonim

Khloé Kardashian. werd gezien terwijl ze op volle kracht vooruit ging terwijl ze zich voorbereidde om nog een baby te krijgen met Tristan Thompson in de aflevering van KUWTK van donderdag.

De 36-jarige moeder van True, drie, heeft al embryo's gemaakt, maar kreeg van de dokters te horen dat ze te "hoog risico" had om een zwangerschap te voldragen.

De realityster legde haar frustratie uit toen ze een 'surrogaatagent' probeerde te vinden die goed bij haar gezin zou passen. De oprichter van Good American wees sollicitanten af voor kleine dingen, zoals de muziek die ze leuk vonden, omdat ze bang was dat de energie van de draagmoeder de baby zou aantasten.

"Ik ben er gewoon van overtuigd dat wie je bent als je zwanger bent, echt een rol speelt, de energie die je doorgeeft aan een baby", vertelde ze aan Kim.

Kim, 40, heeft twee kinderen gekregen met een draagmoeder en heeft tegen haar zus gezegd dat ze zich geen zorgen hoeft te maken over dat soort dingen. De oprichter van SKIMS onthulde dat ze alleen met haar tweede surrogaat aan de telefoon had gesproken, en Kanye ontmoette haar pas toen ze hun baby ter wereld bracht.

In de aflevering zagen we Khloé en Tristan een interview regelen met een draagmoederschaptherapeut genaamd Adam, die hem via Zoom belde vanuit het huis van moeder Kris Jenner in Palm Springs.

Maar sommige fans vonden dat Khloé, gezien de vele valschandalen rond Thompson, moest heroverwegen om nog een baby bij zich te krijgen.

Het is hilarisch hoe vastbesloten ze is om hem dit 'familie'-gedoe op te dringen terwijl hij vreemdgaat. True heeft 12 halfbroers en -zussen', schreef een fan online.

"Een baby krijgen met iemand die je ongebreideld bedriegt? Wtf is er mis met haar? Krijg wat waardigheid", voegde een tweede eraan toe.

"Hij is gewoon niet zo'n hekel aan jou, schat", een louche opmerking.

Ondertussen heeft Sydney Chase, die beweert dat ze een affaire had met NBA-ster Tristan Thompson, de beroemde advocaat Gloria Allred ingehuurd. Allred's aanwerving kwam nadat Thompson, 30, de machtige advocaat Marty Singer had ingehuurd (die ook met Kardashians werkt.)

De aanvaller van Boston Celtics ondernam juridische stappen tegen de 23-jarige Chase door haar een opzeggingsbrief te sturen.

Sydney Chase Gloria Allred
Sydney Chase Gloria Allred

"Chase is verontwaardigd over wat zij beschouwt als valse verklaringen die over haar zijn afgelegd in de media door vertegenwoordigers van Tristan Thompson", zei de vrouwenrechtenadvocaat in een verklaring verkregen door The Sun.

"Ze heeft mijn advocatenkantoor in de arm genomen… om haar te vertegenwoordigen en een volledig onderzoek in te stellen dat volgens haar de relatie tussen haar en Tristan Thompson zal bevestigen."

Sydney Chase Khloé Kardashian Tristan Thompson True
Sydney Chase Khloé Kardashian Tristan Thompson True

Allred nodigde Kardashian, 36, ook uit om de Q&A-sessie bij te wonen, omdat ze "gelooft dat de waarheid door dit proces naar boven zal komen."

Thompson noemde Chase een 'leugenaar', wat ertoe leidde dat Chase vorige week naar haar Instagram-verhalen ging, in overeenstemming met het feit dat ze een juridische brief had ontvangen van de vertegenwoordigers van Thompson.

Ze schreef: "vooruitgaan met de waarheid en ik kies ervoor om niet te gehoorzamen", en voegde eraan toe: "Ik zal geen leugenaar genoemd worden."

Aanbevolen: