Surfing Corgi gebruikt zijn vaardigheden als therapie na traumatische hondenaanval

Surfing Corgi gebruikt zijn vaardigheden als therapie na traumatische hondenaanval
Surfing Corgi gebruikt zijn vaardigheden als therapie na traumatische hondenaanval
Anonim

Jojo de corgi is een sensatie op sociale media geworden met zijn gekke surfvaardigheden, maar hij vangt niet alleen wat golven voor de lol.

Josephine en Ryan Hearn zijn de eigenaren van de schattige corgi's die het inspirerende en hartverscheurende verhaal delen over hoe Jojo de surfhondenkoning werd. In 2014 kregen Jojo en Josephine op een dag op weg naar het park een traumatische aanval door een hond. Twee wrede honden vielen hen aan en lieten Josephine achter met verwondingen aan haar hand en Jojo met fysieke en mentale verwondingen die de Hearns hun spaargeld hadden uitgegeven om te repareren.

Terwijl de Hearns echter al het mogelijke deden om hun geliefde pup te helpen, ontdekten ze hoeveel hydrotherapie hem hielp. Op een dag besloot het stel hem mee te nemen naar het strand, waar ze hem voor het eerst even op een surfplank zaten. Ze waren geschokt toen ze hoorden dat Jojo het niet alleen leuk vond, maar dat hij ook uitzonderlijk goed kon balanceren op het bord. Bovendien leek de schattige corgi gelukkig terwijl hij op de surfplank was.

Als manier om de therapie voort te zetten, begonnen de Hearns Jojo-surflessen te geven en waren heel blij om te ontdekken dat hij er absoluut dol op was. Hij was een natuurtalent in balanceren en in het water zijn gaf hem een gevoel van rust. Al snel begon Josephine de lessen van de corgi te documenteren op Instagram.

Hij vangt geen grote golven, maar bij Jojo draait alles om de kleine deining. De corgi is ook super voorzichtig en draagt altijd zijn haaienzwemvest. Op de foto's die Josephine op sociale media heeft gepost, heeft hij een glimlach op zijn gezicht als hij op de golven rijdt. Het is een favoriete tijd van de Hearns en Jojo geworden. Sterker nog, ze zijn onlangs allemaal naar Hawaï geweest om het surfen daar uit te proberen.

Het lijkt ongelooflijk ongebruikelijk voor een hond om te surfen, maar de foto's van Jojo zijn het bewijs dat ze dat kunnen. Hij is er niet alleen goed in, maar het heeft hem ook een nieuw leven gegeven na de aanval van de hond. Zijn baasjes hebben hem zelfs ingeschreven voor hondensurfwedstrijden - ja, zoiets bestaat. Hij moet de eerste prijs nog mee naar huis nemen, maar hij komt in de buurt.

Niets zal je dag meer opfleuren dan naar foto's kijken of een video bekijken van The Surfing Corgi Jojo, dus bekijk ze!

Aanbevolen: