Hier is hoe fans zich echt voelen over 'He's All That' van Netflix

Inhoudsopgave:

Hier is hoe fans zich echt voelen over 'He's All That' van Netflix
Hier is hoe fans zich echt voelen over 'He's All That' van Netflix
Anonim

Er is zoveel om van te houden over de klassieke tienerfilm She's All That, vooral het feit dat het een film is over een make-over en een weddenschap. Dit is vaak een populaire verhaallijn voor films en tv-shows, en fans vonden het geweldig om te zien hoe Laney Boggs Zach Siler ontmoette en verliefd werd. Niet iedereen vindt dat klassiekers opnieuw moeten worden opgestart en het is logisch dat sommige mensen bedenkingen hebben bij de remake van deze film door Netflix.

Addison Rae zingt in He's All That, wat iedereen aan het praten heeft gekregen, maar fans hielden niet van de trailer van de film.

Hoe denken mensen echter over de film? Laten we eens kijken.

Fan Reactie

Fans herkennen Tanner Buchanan in He's All That als acteur in Cobra Kai. En nu mensen de kans hebben gekregen om de Netflix-remake van She's All That te bekijken, wat vinden ze er dan echt van?

Een fan van de film vroeg om meningen in een Reddit-thread en schreef dat He's All That "kijkbaar" maar "algemeen" is. Ze legden uit: "Ik had het gevoel dat deze film zo'n generieke rom-com is met een heel basale verhaallijn en plot."

De fan kreeg nog een antwoord in dezelfde Reddit-thread, met iemand die zei dat zijn vrouw het leuk vond om ernaar te kijken en hij legde uit: "Soms is het gewoon leuk om je hersens uit te schakelen en te genieten van een film voor wat het is, zelfs als het is slecht. Voor de goede orde, ik heb het niet met haar gekeken, maar ze zei dat ze er meer van genoot dan ze had verwacht."

In een andere Reddit-thread merkte een fan op dat ze dachten dat Tanner een goede acteur was, maar verder was het niet de beste. Ze schreven: "Dacht dat het een remake van het B-type was. De mannelijke hoofdrol, Tanner was echt goed en een solide acteur. Ik was natuurlijk onder de indruk toen ik Rachel Leigh Cook in de film zag."

De twee films vergelijken

Als we het hebben over He's All That, is een vergelijking met She's All That natuurlijk volkomen onvermijdelijk. Hoe vonden mensen die beide films hebben gezien de nieuwe?

Zoals fans zouden verwachten, heeft iemand op Reddit gepost en gezegd dat de OG-film veel beter is. Dit is zeker het verhaal met remakes of reboots. Het kan voor fans moeilijk zijn om hetzelfde te voelen over een nieuwe film als over het origineel, vooral als het veel voor hen betekende. Deze fan schreef: "Deze film komt niet eens in de buurt van het origineel. De jaren 80 en 90 leggen de lat extreem hoog om alles te voltooien."

Voor een andere fan, een lichtpuntje van He's All That was het zien van Rachael Leigh Cook en Matthew Lillard sinds hun rollen in She's All That zo geliefd zijn. Ze schreven: "Ik vond het leuk hoe Rachel Leigh Cook daar was, ik dacht bijna dat het een echt vervolg was op She's All That. Ik vond het ook leuk hoe we Matthew Lillard zagen! Brengt me terug naar mijn kindertijd omdat ik zo jong was om ze in films te bekijken !!"

Maken van 'Hij is dat alles'

Fans van She's All That weten meteen dat de remake de zaken omdraait en van geslacht wordt verwisseld, aangezien het personage van Addison Rae een influencer is die haar klasgenoot een make-over wil geven. In plaats van het onpopulaire meisje Laney, is het de onpopulaire jongen Cameron.

Voor degenen die pre-tieners waren of op de middelbare school zaten toen de originele film uitkwam, is het misschien moeilijk voor te stellen dat ze net zoveel van de nieuwe film houden, maar het lijkt alsof het hart van het origineel nog steeds aanwezig is in de remake, want beide films gaan over meer in het leven dan alleen maar populair zijn.

Toen hij werd geïnterviewd over acteren in He's All That, vertelde Addison aan Variety dat ze alles wilde weten over acteren en geweldig werk wilde leveren in de film. Addison zei: "Ik volgde waarschijnlijk zeven dagen per week [acteer]lessen voordat de film begon en [besteedde] uren en uren per dag aan scriptanalyse. Ik heb er zeker voor gezorgd dat ik het serieus nam."

Het klinkt alsof Addison in de toekomst meer wil acteren, zoals ze tegen Entertainment Weekly zei: "Ik zou heel graag met [Euphoria-ster] Alexa Demie willen werken. Ik heb niet lang geleden pilates met haar gedaan, en ze was zo cool."

Hoewel niet iedereen van He's All That houdt, omdat sommigen denken dat het een redelijke en lieve film is die wat entertainmentwaarde biedt en anderen niet denken dat het overeenkomt met het origineel, is het zeker leuk en interessant om te horen wat zeggen filmfans. En filmfans zullen in ieder geval altijd het charmante origineel hebben om zo vaak te bekijken als ze willen.

Aanbevolen: