Hier is hoe fans zich echt voelen over Peacock's 'Real Housewives: All Stars

Inhoudsopgave:

Hier is hoe fans zich echt voelen over Peacock's 'Real Housewives: All Stars
Hier is hoe fans zich echt voelen over Peacock's 'Real Housewives: All Stars
Anonim

Nadat ze hoorden dat de Real Housewives een special zou krijgen genaamd Real Housewives: All Stars on Peacock, waren fans geïnteresseerd om enkele van hun favoriete castleden onderweg op vakantie te zien samen. Iedereen is super benieuwd naar het seizoen zoals er al een tijdje over wordt gepraat.

De cast bestaat uit Kenya Moore en Cynthia Bailey van RHOA, Ramona Singer en Luann de Lesseps van RHONY, Melissa Gorga en Teresa Giudice van RHONJ, en Kyle Richards van RHOBH. Fans waren boos dat Tamra Judge van RHOC niet was gecast.

Maar wat vinden fans echt van deze nieuwe show? Laten we eens kijken.

Fan Reactie

Met zoveel gepraat over hoe de cast van elke stad in de Bravo-franchise eruit zal zien, inclusief gesprekken over een cast-shake-up op RHOC, is het interessant om huisvrouwen uit verschillende steden in dezelfde show te zien.

Een bron vertelde E! Nieuws over het format van All Stars: "Ze gaan iedereen 24/7 filmen in Big Brother-stijl. Ze zijn er acht dagen." Een ander zei dat deze show ook met andere reality-franchises zou kunnen worden gedaan: "Als deze eerste serie goed gaat, kan dit concept elke zomer terugkeren met een vergelijkbare maar evoluerende cast, zoals Bachelor in Paradise of The Challenge."

Voordat de cast werd aangekondigd, startte een Real Housewives-fan een Reddit-thread genaamd "Iedereen die niet zo enthousiast is over de all star housewives?????????" en legde uit: "Ik ben gewoon een beetje peinzend. Gaan ze vechten? De meeste van deze vrouwen kennen elkaar nauwelijks, dus er is geen enkele vorm van spanning. Niemand gaat vechten tegen mensen die ze net hebben ontmoet, dus ik heb het gevoel dat het zal zo geforceerd zijn. Misschien een beetje binnen de paren, maar dat zou ook een beetje geforceerd aanvoelen."

Een fan merkte op: "Als ze de juiste huisvrouwen kiezen, zou het episch zijn."

Een andere fan zei dat Ramona misschien wat drama zou beginnen, omdat ze zo interessant en vermakelijk was om naar te kijken op RHONY. Ze schreven: "Precies, we hebben maar één persoon nodig om het zaadje te planten! Ramona kan onze held zijn, alleen deze ene keer."

Een derde fan was in de war over wat het uitgangspunt en de verhaallijnen zouden zijn: "Er moet een prijs zijn, iets om voor te strijden en teams. Anders heb ik geen idee wat we gaan kijken."

Afbeelding
Afbeelding

Verschillende fans waren het erover eens dat ze niet zeker weten of de show zal aanvoelen als klassieke Real Housewives-shows. Men schreef dat ze gaan afstemmen, maar "Ik geef de voorkeur aan meer organische verhalen en vriendschappen, dus dit is het niet voor mij." Een andere fan schreef: "Ik ben er vrij zeker van dat deze show geen dramashow is en meer een levensstijl/vakantiethema heeft, dus ik denk niet dat er een van de opwinding zal zijn die mensen in deze thread verwachten."

Drama?

Natuurlijk willen veel mensen wat dramatische momenten zien in deze nieuwe show.

Cynthia Bailey vertelde OK! Magazine dat ze wat spanning had met Kyle Richards. De ster legde uit: "Ze is absoluut een van de mensen met wie ik hoofden stootte. Hier is het ding: ik vind Kyle leuk, en we hebben heel veel vrienden gemeen, maar we hadden zeker een moment, en dat moment duurde iets langer dan nodig was."

Volgens Cheat Sheet had Cynthia Bailey positieve dingen te zeggen over de show. De realityster zei: "De fans hebben hier lang op gewacht. Ik ben op Housewives en ik ben opgewonden om dit ook te zien. Zelfs als ik geen deel uitmaakte van de eerste, zou ik kijk er naar uit om het te zien. Cynthia vervolgde: "Het was heel anders en leuk en verfrissend om met een stel dames te zijn die ik ken van Bravo, maar ik was acht dagen lang nog nooit met hen in een huis geweest. Het was erg leuk!”

Sommige fans vragen zich af waarom Real Housewives: All Stars nu wordt gedaan.

Volgens Cheat Sheet werd Andy Cohen in 2016 geïnterviewd door Entertainment Tonight en hij zei: Weet je wat? We zullen Real Housewives: All-Stars doen wanneer de show bijna zonder benzine zit. Dus op dit moment hadden we ons op één na hoogste seizoen van Beverly Hills, de hoogste kijkcijfers van New York sinds 2012, en Orange County, vorig seizoen had het best beoordeelde seizoen in 10 seizoenen.”

Hoewel sommige fans misschien niet zeker weten wat ze van Real Housewives: All Stars kunnen verwachten, is de kans groot dat het net zo dramatisch zal zijn als de reguliere shows, en de première zal iedereen enthousiast maken om het hele seizoen te kijken. Het is mogelijk dat sommige van deze sterren elkaar hebben ontmoet voordat ze de show filmden, aangezien ze allemaal al heel lang deel uitmaken van de Bravo-franchise, dus ze kunnen een aantal interessante relaties hebben.

Aanbevolen: