Hier is hoe fans zich echt voelen over 'The Circle

Inhoudsopgave:

Hier is hoe fans zich echt voelen over 'The Circle
Hier is hoe fans zich echt voelen over 'The Circle
Anonim

Van de vele reality-tv-programma's op Netflix is The Circle erg populair en mensen hebben een lange lijst met vragen over de realityshow die een enorme impact heeft gehad op de popmuziek cultuur wereld.

Fans vragen zich af hoe de Amerikaanse show verschilt van de Britse en wat het is om deelnemer te zijn, en vooral, ze praten over hoe gemakkelijk de show is om te bingewatchen.

Wat vinden fans echt van The Circle? Laten we eens kijken naar wat sommige mensen zeggen die zich afstemmen op dit 'sociale experiment'.

Kan niet stoppen met kijken

De beste reality-tv-show is er een die gemaakt is om te bingewatchen, en dit lijkt precies de reden te zijn waarom mensen zo dol zijn op The Circle. Mensen willen het verhaal weten over hoe de show begon en wanneer fans erachter komen dat anderen ernaar kijken, kunnen ze het niet helpen, maar willen ze erover praten en voorschotelen.

Veel fans deelden in een Reddit-thread dat ze het moeilijk vinden om te stoppen met kijken naar The Circle.

Een fan schreef: "De show is onzin, maar ik geniet er echt van" en een andere zei: "Ik kan niet stoppen met kijken." Een andere kijker was verrast door hoeveel ze het leuk vonden: "Ik zou nooit twee keer naar de show hebben gekeken, maar nu ben ik verslaafd. Ik kon er geen genoeg van krijgen en kijk nu de UK-versie op youtube."

Er zijn veel redenen waarom mensen geobsedeerd zijn door The Circle en de setting lijkt een grote kanshebber te zijn. In een interview met TV Line legde Deleesa St. Agathe, die in het tweede seizoen van de show verscheen, meer uit over het zijn in de appartementen. Ze zei dat ze een maand of vijf weken hebben gefilmd, maar het is moeilijk om de exacte tijd te weten.

Deleesa legde uit: We hadden geen agenda's of telefoons of zoiets. In de appartementen zijn overal lichten, dus het kan 2 uur in de ochtend zijn, en ze vertellen ons dat het 9 uur is, en we zeggen: 'OK!' We weten het niet. Het was alsof we in een droom liepen die we niet onder controle hadden.”

The Catfishing

Een van de meest interessante onderdelen van The Circle is het feit dat mensen elkaar kunnen meervallen. Als de deelnemers trouw waren aan zichzelf, zou de amusementswaarde van de show misschien niet zo hoog zijn.

Sommige kijkers die de show op Reddit bespraken, brachten ook het meervalgedeelte van de serie ter sprake, omdat dit hen echt opviel.

Een fan schreef: "Absoluut interessanter dan wat je op het eerste gezicht ziet. Ik ben benieuwd of ze de meerval kunnen ruiken en wie er zal winnen."

Een andere fan begon een thread op Reddit om te praten over de catfishing die sommige spelers in de app doen. Ze maakten een goed punt: wanneer sommige mensen zich voordoen als iemand anders in de app, zijn ze in sommige opzichten nog steeds "echt", omdat ze zich niet gedragen als het tegenovergestelde van hun echte persoonlijkheden.

Een andere kijker deelde dat ze dol zijn op het meerval-aspect van The Circle en zei dat het zonder dat behoorlijk saai zou zijn. Dit is nog een slim punt, want het voegt wel wat mysterie toe.

Geen fan

Hoewel er veel mensen zijn die zwaar geïnvesteerd hebben in The Circle, denkt niet iedereen zo.

Na het bekijken van zowel de Braziliaanse als de Amerikaanse versie, plaatste een kijker in een Reddit-thread dat ze dachten dat de Braziliaanse show superieur was. Ze houden er niet van om te zien hoe de deelnemers berichten naar elkaar sturen, omdat ze het niet zo spannend vinden.

Veel fans van de franchise delen dit gevoel omdat ze de andere versies beter vinden. Een fan antwoordde dat het mogelijk is dat de "game" beter wordt gespeeld in de niet-Amerikaanse versies: ze legden uit: "Ik heb het gevoel dat bijna iedereen die van de US Circle houdt het leuk vond omdat het het eerste seizoen was dat ze keken en niet hadden de context van de andere seizoenen om te zien hoe het 'spel' gespeeld had moeten worden."

Verschillende fans genieten ook van de Franse versie en vermelden dat er meer "strategie" is. Het lijkt erop dat dit het een leukere show maakt om naar te kijken, aangezien kijkers kunnen ontdekken hoe iedereen het spel speelt en wie er kan winnen.

Volgens Decider.com is er veel om van te houden aan de Franse versie: de finale-aflevering duurde 38 minuten, vergeleken met veel langere finales in de andere versies. De publicatie vermeldt ook dat de laatste beoordelingen voor de deelnemers deel uitmaken van de finale van de show in Frankrijk, terwijl de Amerikaanse die eerder afmaakt.

Voor degenen die elk seizoen van The Circle hebben gezien dat tot nu toe beschikbaar is, de game is fascinerend en de deelnemers zijn erg leuk om naar te kijken, en het is fascinerend om te horen hoe mensen er echt over denken.

Aanbevolen: