Patty Jenkins moest vechten voor een van 'Wonder Woman's' meest iconische scènes

Inhoudsopgave:

Patty Jenkins moest vechten voor een van 'Wonder Woman's' meest iconische scènes
Patty Jenkins moest vechten voor een van 'Wonder Woman's' meest iconische scènes
Anonim

De DCEU is een grote Hollywood-franchise met enkele van de meest fantastische en populaire superhelden en schurken in de geschiedenis. Superman en Harley Quinn zijn grote franchisespelers geweest, maar fans hebben de kans gekregen om ook enkele andere DC-figuren in populariteit te zien stijgen.

Wonder Woman was een groot succes toen het in 2017 werd uitgebracht, en de film was precies wat de DCEU op dat moment nodig had. De film zit vol memorabele momenten, waarvan er één bijna de film zelf niet heeft gehaald. Gelukkig kon Patty Jenkins voor zichzelf aan de slag gaan en het voor elkaar krijgen.

Laten we eens kijken naar de scène waar Patty Jenkins voor vocht om op te nemen in Wonder Woman.

'Wonder Woman' was een enorme hit

2017's Wonder Woman was de film die de DCEU hard nodig had na een ongelijke start. De MCU bestond al bijna een decennium en de DCEU speelde inhaal- en dropfilms die polariserende reacties hadden. Wonder Woman was een grote stap in de richting van de franchise om het schip op te richten.

Met Gal Gadot in de hoofdrol en geregisseerd door Patty Jenkins, was Wonder Woman een briljant toneelstuk van DC. Door vrouwen geleide superheldenfilms zijn nog steeds niet de norm, en DC versloeg Marvel met deze release. In plaats van plat te vallen omdat het werd geleid door een vrouw, was Wonder Woman een megahit die het lot van de DCEU snel veranderde.

Na meer dan $ 800 miljoen aan de kassa te hebben verdiend, werd het duidelijk dat er een nieuwe superheldenfranchise was geboren. Drie jaar later werd Wonder Woman 1984 uitgebracht, en hoewel het veel buzz genereerde, was het niet helemaal op hetzelfde niveau als zijn voorganger.

Wonder Woman heeft veel dingen goed gedaan, maar het heeft vooral de No Man's Land-scène genageld.

Niemandsland is een ongelooflijke scène

605DF9E6-8B04-4202-9249-BB4A0089D2A9
605DF9E6-8B04-4202-9249-BB4A0089D2A9

Iedereen die Wonder Woman heeft gezien, kan bevestigen dat de No Man's Land-scène misschien wel de beste scène in de hele film is. Het is visueel verbluffend en het ziet Diana Prince de sprong maken om Wonder Woman te worden.

Vox vatte de scène briljant samen en zei: "In slechts een korte tijd herinnerde Wonder Woman ons eraan hoe het is om goed te doen. Ze liet ons zien hoe we dapper kunnen zijn in het licht van onmogelijkheid. Ze demonstreerde de kracht van vastberadenheid en veerkracht."

Dit is waar, want Diana's acties komen met de zuiverste bedoelingen. Ze is de klassieke vis uit het water tijdens het eerste deel van de film, en het was krachtig om te zien hoe ze haar idealen volledig tentoonspreidde in het aangezicht van dreigend gevaar. De mannen werden weggeblazen, net als het publiek dat op dit moment op het grote scherm werd getrakteerd.

Hoewel de No Man's Land-scène misschien wel de beste scène in de hele film is, moest Patty Jenkins vechten om deze in de film te krijgen.

Patty Jenkins moest vechten voor zijn opname

9D00D8C9-6614-4C4C-9596-39AEE779CDCC
9D00D8C9-6614-4C4C-9596-39AEE779CDCC

Volgens Jenkins: "Het is mijn favoriete scène in de film en het is de belangrijkste scène in de film. Het is ook de scène die het minst logisch was voor andere mensen die naar binnen gingen, daarom is het een prachtige overwinning voor ik."

Jenkins ging hier dieper op in en maakte enkele uitstekende opmerkingen over de normen voor superheldenfilms en hoe ze de scène benaderde.

"Ik denk dat ze in superheldenfilms vechten tegen andere mensen, ze vechten tegen schurken. Dus toen ik me echt begon te verdiepen in de betekenis van Niemandsland, waren er een paar mensen die diep in de war waren en zich afvroegen: zoals: "Nou, wat gaat ze doen? Hoeveel kogels kan ze vechten?" En ik bleef maar zeggen: "Daar gaat het niet om. Dit is een andere scène dan dat. Dit is een scène waarin ze Wonder Woman wordt.'"

Gelukkig bracht Jenkins, door haar mannetje te staan en het werk in te voeren, ertoe deze scène in de film op te nemen. Het is een opvallend moment dat Diana's transformatie in Wonder Woman vastlegt, en het is ook een belangrijk hoogtepunt van het genre.

"Ik ben zeer verheugd dat we er uiteindelijk allemaal samen in geslaagd zijn om er die scène van te maken. Het was altijd de belangrijkste scène in de film voor mij omdat het de geboorte van Wonder Woman is," zei Jenkins.

De No Man's Land-scène in Wonder Woman is zo goed als maar kan, en het is interessant om te horen hoeveel moeite Patty Jenkins deed om het in de film te krijgen.

Aanbevolen: