Chris Pratt vermoord in 'Guardians Of The Galaxy Vol. 3' Door Marvel-fans

Chris Pratt vermoord in 'Guardians Of The Galaxy Vol. 3' Door Marvel-fans
Chris Pratt vermoord in 'Guardians Of The Galaxy Vol. 3' Door Marvel-fans
Anonim

Marvel-fans gaan los op Twitter nadat ze een interview met Guardians of the Galaxy-maker James Gunn hebben opgegraven, waarin hij de dood van een personage plaagt in de volgende aflevering van de franchise.

In 2020 antwoordde Gunn eenvoudig "ja" op de vraag van een fan of de derde Guardians-film een van zijn centrale personages in het stof zou zien bijten. In een recenter interview met Entertainment Tonight voedde Gunn de vlammen van speculatie verder door te zeggen: "We weten dat de meesten van hen het er levend van zullen maken. Tenminste voor de eerste twee films."

Maar de publieke aandacht is nu gericht op het idee dat het misschien Chris Pratt's Star-Lord is, de hoofdrolspeler van de MCU-serie, die de derde Guardians-film niet zal overleven, die in de bioscoop te zien zal zijn. mei 2023. Het geroezemoes rond het personage van Pratt bereikte een hoogtepunt op Twitter toen het discours rond de persoonlijke overtuigingen van de acteur opnieuw oplaaide, die lange tijd een voedingsbodem waren voor controverse en negatieve aandacht.

Pratt's geruchten conservatief neigende politieke overtuigingen hebben hem eerder een fan opgeleverd die als "de slechtste Chris" werd genoemd in vergelijking met mede-MCU-sterren Chris Evans en Chris Hemsworth. Het sindsdien sluimerende debat over het persoonlijke leven van de ster werd weer actueel nadat de auteur Brigitte Gabriel hem opnam in een lijst met figuren die deel uitmaken van "Conservative Hollywood".

De acteur van Parks and Recreation heeft in het verleden kritiek en 'conservatieve' labels gekregen vanwege het anti-LHBTQ-karakter van zijn kerk en de veelgeprezen maar ongegronde overtuiging dat hij op Donald Trump heeft gestemd tijdens de presidentsverkiezingen van 2016 in de Verenigde Staten verkiezing.

In reactie op het weer opduiken van Gunns opmerkingen over een sterfgeval in de volgende Guardians-film, tweette een fan: "iemand is te laat voor het 'one's gotta go'-spel! het antwoord is nog steeds chris pratt". Terwijl een ander antwoordde: "Is het iemand waar ik om geef of is het Chris Pratt?"

Nog een andere gebruiker suggereerde dat het personage van Pratt zou kunnen worden vervangen in de franchise en schreef: "en zo herstart mijn campagne om chris pratt te vervangen door pedro pascal".

Niet iedereen op het socialemediaplatform zat echter in de Pratt-haattrein. Een gebruiker schreef: "Chris Pratt heeft nooit gezegd dat hij conservatief is, hij gaat letterlijk gewoon naar de kerk". Terwijl een ander inbelde: "Chris Pratt is trending, en ik ga niet eens kijken. Ik wed dat hij niet eens iets heeft gezegd."

Zoals een fan enigszins schoorvoetend opmerkte, is het echter onwaarschijnlijk dat Pratts hoofdrolspeler van de Galaxy-franchise het personage zal zijn dat hun ondergang tegemoet gaat in de aanstaande derde film. En het is ook onwaarschijnlijk dat de terugkerende "annulering" van Pratt veel effect zal hebben op de carrière of toekomst van de acteur binnen de MCU. Zoals een fan het uitdrukte: "De man krijgt filmdeals van meerdere miljoenen dollars.hij is VER verwijderd van 'geannuleerd'."

Aanbevolen: