‘Guardians Of The Galaxy Vol. 2' en 'Deadpool' hebben deze twee personages verwisseld

Inhoudsopgave:

‘Guardians Of The Galaxy Vol. 2' en 'Deadpool' hebben deze twee personages verwisseld
‘Guardians Of The Galaxy Vol. 2' en 'Deadpool' hebben deze twee personages verwisseld
Anonim

Stripfilms op het grote scherm werden grotendeels gedomineerd door Marvel en DC, aangezien de twee reuzen de thuisbasis zijn van de grootste personages in de geschiedenis. Namen als Spider-Man, Batman en Superman hebben allemaal geld verdiend op het grote toneel, en deze studio's zullen blijven verzilveren zolang ze kunnen.

Voor Marvel leiden ze momenteel de leiding met de MCU, maar zoals fans hebben gezien, zijn hun personages verdeeld over verschillende studio's. Het is zeker vervelend, maar in de loop van de tijd hebben we deze studio's goed zien spelen omwille van hun films. Enige tijd geleden werd een personage geruild voor Guardians of the Galaxy Vol. 2 en Deadpool.

Laten we terugkijken naar welke karakters voor elkaar zijn verwisseld.

Marvel heeft een breuk op het grote scherm

De MCU is misschien wel de grootste kracht in de wereld van stripfilms, maar Marvel-fans weten dat de personages veel te lang tussen studio's zijn verdeeld. Daarom hebben we een aantal opmerkelijke Marvel-personages niet naast elkaar zien vechten, en het is zeker oud geworden voor veel fans.

Voordat het door Disney werd gekocht, had Fox de rechten op belangrijke personages zoals de X-Men, Fantastic Four en Deadpool. Zoals we te zien kregen, waren de X-Men-films een enorm succes, net als de Deadpool-films. Fox is nu bij Disney, wat betekent dat die personages een eerlijk spel zijn voor de MCU.

Sony heeft ondertussen de rechten op personages als Spider-Man en Venom. Dit zijn enkele grote spelers in de wereld van Marvel, maar het zijn niet de enige grote namen die Disney op dit moment niet heeft. De Hulk is bijvoorbeeld technisch verdeeld tussen de MCU en Universal, net als Namor, waarvan het gerucht gaat dat hij op een bepaald moment in de toekomst in de MCU zal verschijnen.

Ondanks dat er een breuk is tussen de studio's en de personages, hebben we een aantal belangrijke deals gezien om het allemaal samen te brengen.

Deze studio's hebben eerder deals gesloten

Veel van Marvel's meest iconische personages zijn verdeeld over meerdere studio's, maar we hebben gezien dat de grote jongens goed met elkaar speelden, zolang het eindspel maar betekende dat ze een hoop geld verdienden.

In 2015 brak er groot nieuws uit dat Spider-Man, die lange tijd een van de meest populaire personages in de geschiedenis van Marvel was, naar de MCU zou komen. Op dat moment waren er al twee verschillende franchises met Spidey op het grote scherm, en de MCU zag het potentieel om hem aan boord te brengen.

Over de deal tussen de MCU en Sony zei MCU-meesterbrein, Kevin Feige: "De betrokkenheid van Marvel zal hopelijk de creatieve continuïteit en authenticiteit opleveren die fans van de MCU eisen."

“Marvel en fans kijken er al jaren naar uit”, vervolgde hij.

Blijkbaar had Feige gelijk. Spider-Man was een belangrijke factor in de MCU, en zijn aanstaande derde solofilm, No Way Home, zal een kolossale hit worden wanneer hij later dit jaar in december debuteert.

Er zijn in de loop van de tijd andere deals gesloten, waaronder Universal waardoor de Hulk lid werd van de MCU, maar waarschijnlijk was er geen groter dan Spider-Man die aan boord kwam. Er moet echter worden opgemerkt dat de MCU en Fox enkele jaren geleden een deal sloten voor een karakterruil die beide franchises ten goede kwam.

De karakterruil voor 'Guardians' en Deadpool'

Dus, wat was de ruil die moest plaatsvinden voor Guardians of the Galaxy Vol. 2 en Deadpool?

Volgens Collider was "Kurt Russell ['s Ego, the Living Planet] in de nieuwe Guardians-film het personage dat Fox met Marvel verwisselde om de krachten van Negasonic Teenage Warhead [te veranderen]."

Dit lijkt misschien een vreemde ruil, aangezien beide personages schijnbaar natuurlijk overeenkomen met de universums waarin ze op het grote scherm terechtkwamen, maar zoals we eerder al zeiden, zijn de personages van Marvel verspreid over meerdere studio's. Gelukkig kon deze ruil doorgaan, aangezien elk personage perfect in hun films paste, waarbij elke regisseur er goed gebruik van maakte.

Nu het multiversum is geopend in de MCU en Disney eigenaar is van Fox, kunnen we een aantal gekke cross-overs gaan zien. We weten dat er een Deadpool-film naar de MCU komt, en als Negasonic aan boord is, stellen we ons voor dat de MCU het personage dat ze moesten opgeven, zal nemen en haar iets leuks te doen zal geven.

Aanbevolen: