Heeft Poulter een toekomst in Marvel Beyond Guardians Of The Galaxy Vol. 3?

Inhoudsopgave:

Heeft Poulter een toekomst in Marvel Beyond Guardians Of The Galaxy Vol. 3?
Heeft Poulter een toekomst in Marvel Beyond Guardians Of The Galaxy Vol. 3?
Anonim

Will Poulter staat klaar om zijn Marvel Cinematic Universe (MCU) debuut te maken in James Gunns aankomende Guardians of the Galaxy Vol. 3. De casting van de acteur werd in 2021 aangekondigd (waar ook werd onthuld dat hij de hartenbreker Regé-Jean Page van Bridgerton versloeg voor de rol). In de film speelt Poulter Adam Warlock, die naar verluidt een van de machtigste personages in de Marvel Comics is.

Op dit moment is er weinig bekend over de aanstaande Guardians of the Galaxy-aflevering. Dat gezegd hebbende, hebben geruchten gesuggereerd dat dit misschien de laatste Guardians-film is die wordt uitgebracht (franchisester Chris Pratt heeft laten doorschemeren dat hij ook zal vertrekken).

Met dit in gedachten kun je je afvragen of Poulter zich zou aansluiten bij andere MCU-projecten of dat zijn optreden beperkt zou blijven tot slechts één enkele film.

Will Poulter wist niet dat hij voor Adam Warlock las toen hij auditie deed

Zoals oude fans weten, houdt Marvel projecten graag zo lang als nodig verborgen. En zelfs als het ging om de casting voor Adam Warlock, lijkt het erop dat de studio heeft besloten het personage niet te bespreken met acteurs die ze overwogen, waaronder Poulter.

"Ik deed voor het eerst auditie in juni vorig jaar [2021], en dat was de eerste keer dat ik auditie deed, en toen kreeg ik de rol in september, denk ik, "herinnerde de acteur zich. “Ik wist aanvankelijk niet voor welk personage ik auditie deed. Ik wist een beetje dichter bij de tijd [van de casting] voor wie ik aan het lezen was."

En hoewel het hele proces eenvoudig leek, bleek het dat Gunn de tijd nam om een referentiecontrole uit te voeren op Poulter voordat het onderdeel hem werd aangeboden. Hiervoor nam de regisseur contact op met actrice Molly Quinn die samen met Poulter speelde in de komedie We're the Millers.

“James, hij vroeg me hoe mijn ervaring met Will was. Ik denk dat hij het ook aan een paar andere mensen heeft gevraagd, want James is geweldig en checkt altijd de referenties van iedereen, 'bevestigde de actrice.

“Hij wil met zijn vrienden werken, en als hij met nieuwe mensen werkt, wil hij dat ze vrienden worden. Ik had alleen maar gloeiende dingen te zeggen over Will.” Later vertelde Gunn aan Quinn dat Poulter de rol kreeg. "Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn voor hem en ik hoop dat ze een geweldige tijd hebben met filmen."

Intussen, toen Poulter zich aanmeldde om Adam Warlock te spelen, concentreerde hij zich op het in vorm krijgen voor de rol. En hoewel sommige acteurs open waren over soortgelijke fysieke transformaties, was hij dat minder. In plaats daarvan laat Poulter de fans liever zelf zien wanneer de verhuizing uitkomt.

"Ik aarzel om erover te praten omdat ik niet weet hoe het op het scherm vertaald is," legde hij uit.

“Die [transformatie] was een essentieel onderdeel van de voorbereidingen, en ik zal zeggen dat ik niet beter had kunnen worden ondersteund door Marvel en het team van mensen waarmee ik werk. Er was bijvoorbeeld een groot aantal mensen nodig om me te helpen daar te komen; het is niet iets dat ik alleen heb gedaan. Als de film uitkomt, hoop ik er openhartiger over te kunnen praten.'

Is er een toekomst voor Will Poulter in de MCU na Guardians Of The Galaxy Vol. 3?

Op dit moment geeft zelfs Poulter toe dat hij niet weet wat hem te wachten staat in de MCU na de Guardians-film. In wezen heeft niemand hem verteld waar het vanaf daar zou gaan. Tegelijkertijd lijkt het er ook niet op dat hij zich voor meerdere projecten heeft aangemeld, net zoals andere Marvel-sterren in het verleden hadden gedaan.

“Ik weet eerlijk gezegd niet wat me te wachten staat”, bekende Poulter. Dat gezegd hebbende, blijft de acteur optimistisch dat hij zal blijven, net als andere acteurs. "Ik wacht om erachter te komen, en dat is de eerlijke waarheid, maar het is onnodig om te zeggen dat ik graag op reis zou gaan met dat personage," voegde hij eraan toe.

Al enige tijd is Marvel bezig zijn universum uit te breiden en fans kennis te laten maken met steeds meer superhelden. En hoewel veel acteurs die in de MCU worden gecast, doorgroeien in verschillende projecten (in sommige gevallen films en series), hebben sommigen hun rol niet meer hernomen sinds ze hun MCU-debuut maakten.

Ondertussen is het ook de moeite waard om op te merken dat Marvel zijn volledige Fase 5-lei al heeft aangekondigd, en het lijkt erop dat Poulter niet opnieuw kan verschijnen in Fase 5 na zijn Guardians-film. Aan de andere kant moet Marvel de volledige lijst met shows en films voor Phase 6 nog aankondigen, dus misschien is er daar maar één gerelateerd aan Adam Warlock.

Wat er ook gebeurt, Poulter weet dat zijn tijd bij Marvel (hoe lang dat ook duurt) de weg kan effenen voor een aantal passieprojecten die hij graag zou willen doen. "Ik denk dat het om balans gaat", zei de acteur ooit.

“Om eerlijk te zijn, gaat het ook om het erkennen dat bepaalde banen deuren openen naar andere dingen waar je graag aandacht aan zou willen besteden of platformen. Er moet een argument worden aangevoerd dat je het een niet zonder het ander kunt doen. Of dat het kan, maar het is gewoon moeilijker en leidt soms tot minder succes, denk ik.”

Aanbevolen: