Deze familiedramafilm had de carrière van Renée Zellweger kunnen verpesten

Inhoudsopgave:

Deze familiedramafilm had de carrière van Renée Zellweger kunnen verpesten
Deze familiedramafilm had de carrière van Renée Zellweger kunnen verpesten
Anonim

Renée Zellweger staat al geruime tijd in de schijnwerpers, waardoor ze het onderwerp is van veel hete gesprekken. Hoewel de ster zichzelf een plek heeft verdiend als een van Hollywood's beste, met Oscars gewonnen en zo, lijkt het alsof Renée het niet altijd zo gemakkelijk heeft gehad als het op de industrie aankomt.

De actrice staat vooral bekend om haar rollen in Bridget Jones's Diary, Jerry Maguire en Chicago, om er maar een paar te noemen, wat bewijst dat Zellweger zelf een A-lister is. Ondanks haar succes nam Renée een pauze van zes jaar van haar carrière, voornamelijk om haar hoofd leeg te maken. Het lijkt erop dat haar comeback lang niet zo veelbewogen was als velen dachten dat het zou zijn.

Een van de eerste films waarin de ster verscheen na haar pauze was Same Kind Of Different As Me, die niet al te goed overkwam. Niet alleen miste de film zijn doel, maar het bracht Renée's acteercarrière in gevaar. Gelukkig is de ster niet alleen terug in haar A-game, maar ze gaat ook uit met HGTV-ster, Ant Anstead. Dus, hoe ging het bijna allemaal mis voor Renée Zellweger? Laten we erin duiken!

Renee Zellweger's hiatus op het scherm

Renee Zellweger is zonder twijfel een van de grootste namen in de biz, althans dat was ze ooit! De actrice domineerde de jaren 2000 als het ging om het verschijnen in film na film, maar in 2009 namen de zaken een wending voor Zellweger. Renee maakte duidelijk dat ze zich op dat moment niet in een "gezonde" omgeving bevond, wat haar ertoe bracht een pauze te nemen van acteren.

Nou, Renee nam uiteindelijk zes jaar pauze van het maken van films, en het lijkt erop dat het hard nodig was. Tijdens een interview met New York Magazine onthulde Renee dat ze een pauze nam van de industrie, voornamelijk om zich op zichzelf te concentreren. "Ik was niet gezond. Ik zorgde niet voor mezelf", vertelde Renee aan het tijdschrift."Ik was het laatste wat op mijn prioriteitenlijstje stond", vervolgde ze, wat uiteindelijk leidde tot haar hiaat in Hollywood.

'Hetzelfde soort anders als ik' heeft Renee's carrière bijna verpest

Na jaren van focus op haar geestelijke gezondheid en het scheiden van de krantenkoppen, en de publieke persona die Renee Zellweger was, voelde de actrice dat het tijd was voor een terugkeer. Ondanks dat ze vóór haar pauze in succesvolle films verscheen, lijkt het alsof een pauze van acteren de status van Renee in de industrie zeker schaadt. Er was niet alleen veel tijd verstreken, maar Renee kreeg niet meteen geweldige rollen.

In 2017 verscheen Renee in Same Kind Of Different As Me, een familiedrama dat haar carrière bijna voorgoed verpestte. De ster verscheen naast Greg Kinnear, Djimon Hounsou en Jon Voight, maar ondanks de selectie van A-lijst acteurs, leek het niet genoeg te zijn om het goed te doen in de kassa.

De film bracht slechts $ 6 op.4 miljoen aan de kassa, wat een stuk lager was dan verwacht. Bovendien voelden fans geen connectie met de film omdat ze beweerden dat deze veel te voorspelbaar en dwingend was. Alsof dat nog niet erg genoeg was, presteerde Renee's volgende film, Here And Now ook verschrikkelijk, wat twee opeenvolgende mislukkingen markeerde. Hoera!

Gelukkig heeft 'Judy' haar carrière nieuw leven ingeblazen

Met haar onderbreking van de schijnwerpers en twee mislukte films, was Renee er zeker van dat ze afscheid zou nemen van haar acteercarrière! Ondanks haar dieptepunten in haar carrière na haar onderbreking, bevond de actrice zich weer aan de top van haar spel na het nieuws dat ze Judy Garland zou spelen in de film van 2019, Judy.

Aangezien Renee een Oscar heeft, waarmee ze bewees dat ze een behoorlijke actrice is, waren fans extatisch om te zien hoe ze zo'n grootse rol op zich nam en een optreden afleverde waarvan we allemaal wisten dat Renee kon leveren. De film bracht bijna $ 50 miljoen op, waarmee het Renee's eerste commerciële succes was sinds Bridget Jones's Baby.

Renee is weer aan het daten

Nu zit de actrice er niet alleen voorgoed weer in, maar ze heeft ook een relatie! Eerder deze zomer begonnen Renee en HGTV-ster Ant Anstead te daten na het verschijnen van Zellweger in zijn autoshow Celebrity IOU: Joyride. De twee hebben een paar openbare optredens gedaan sinds hun romance begon, maar het is duidelijk dat de twee het rustig aan zullen doen en hun relatie enigszins privé zullen houden.

Renee heeft het publiek ook scherp gehouden als het gaat om haar romances, maar de actrice is nooit volledig open geweest als het gaat om haar mysterieuze datingleven. Nou, met haar en Ant die tot over hun oren verliefd zijn, kunnen fans niet gelukkiger zijn voor Renee, en aangezien ze zich bijna tien jaar geleden down voelde, is het meer dan duidelijk dat haar persoonlijke en professionele leven het nu prima doet!

Aanbevolen: