Deze geannuleerde verhaallijn had 'vrienden' kunnen verpesten

Inhoudsopgave:

Deze geannuleerde verhaallijn had 'vrienden' kunnen verpesten
Deze geannuleerde verhaallijn had 'vrienden' kunnen verpesten
Anonim

De jaren negentig waren een decennium vol uitzonderlijke media. Films en tv-shows hebben het afgelopen decennium echt een ander niveau bereikt en fans zetten nog steeds hun tanden in het beste dat het decennium te bieden heeft. Vooral de tv-programma's zijn uitzonderlijk. Sommige van deze shows bevatten toekomstige sterren, sommige hervormden reality-tv en andere brachten genres naar nieuwe hoogten.

Friends debuteerde in 1994 en vanaf dat moment zouden de dingen nooit meer hetzelfde zijn. De mensen die de show maakten, doorliepen een aantal ideeën en kwamen uiteindelijk uit bij degenen die hits waren bij de fans. Sommige van de voorgestelde ideeën werden echter geschrapt en men zou de show hebben verpest.

Laten we eens kijken naar wat had kunnen zijn.

'Friends' is een iconische show

Friends is een van de meest geliefde en gevierde tv-shows aller tijden, en er zijn er maar weinig die in de buurt komen van wat het door de jaren heen heeft bereikt. Het was een kolossaal succes in de jaren negentig, en zelfs nu blijven miljoenen mensen de show op HBO Max regelmatig bekijken, waardoor het niets minder is dan een tijdloze klassieker.

De show bevatte een getalenteerde en relatief onbekende hoofdrolspeler die bekende namen werd toen de serie een hit werd. Het was een verstandige zet om acteurs te gebruiken zonder veel naamswaarde, net als het samenstellen van een cast met geweldige chemie op het scherm die perfect was voor hun respectieve personages.

Gedurende 10 seizoenen en meer dan 230 afleveringen was Friends in staat om de juiste snaar te raken bij fans. Het halen van 100 afleveringen is al moeilijk genoeg, maar als je dat aantal meer dan kunt verdubbelen, betekent dit dat Friends zich in een zeldzaam gezelschap bevindt. Het gebeurt niet vaak, daarom worden shows als deze gevierd door fans.

Om dit voor elkaar te krijgen, was het belangrijk dat de showrunners alles goed geregeld hadden. Dit omvatte het kiezen van de juiste verhaallijnen voor in de show. Dit betekent dat sommige voorgestelde verhaallijnen werden geschrapt ten gunste van degenen die beter bij de show pasten.

'Vrienden' hadden veel geannuleerde verhaallijnen

Bij het maken van een langlopende serie kan het moeilijk zijn om nieuwe ideeën te genereren die blijven hangen. Hierdoor zullen populaire shows een aantal ideeën uitfilteren die het niet halen. In het geval van Friends waren er tal van voorgestelde verhaallijnen die de show nooit hebben gehaald.

Volgens Mews waren er een aantal geannuleerde verhaallijnen die grote gevolgen hadden kunnen hebben voor onze favoriete personages.

Eén zo'n verhaallijn hield in dat Emily terugkeerde naar New York, wat het personage een einde zou hebben gemaakt. Een ander idee was dat Ross en Phoebe een romantische relatie met elkaar zouden hebben gehad. Vind je die vreemd? De schrijvers keken ook of Joey en Monica bij elkaar waren.

Veel afgedankte ideeën draaiden om daten, maar andere zijn heel anders van aard. Een van die ideeën was dat Chandler en Phoebe alleen maar ondersteunende personages waren en niet volledig deel uitmaakten van de hoofdcast. Over het vermijden van een ramp gesproken!

Sommige andere afgekeurde ideeën hadden goed kunnen zijn, maar andere zouden hebben verpest waar de show zich in heeft ontwikkeld. Eén verhaallijn, waarbij Chandler en Rachel betrokken waren, zou een enorm negatieve invloed hebben gehad op de erfenis van de show.

Chandler en Rachel waren bijna liefdesbelangen

Dus, wat in de wereld waren de mensen van Friends aan het koken met Chandler en Rachel? Nou, voordat Chandler en Monica eindspel werden, ontstond het idee dat Chandler en Rachel samen zouden eindigen!

Volgens ScreenRant, " zou The One with the Flashback een proeftuin zijn voor het publiek om zich voor te stellen dat Chandler bij Rachel is. Zoals je je zult herinneren, liet de aflevering zien dat Chandler in het verleden met Rachel hoopte te daten, alleen om het niet te laten werken, hoewel een fantasiereeks aan het einde suggereerde dat er een kans was. Maar het publiek reageerde niet positief en het idee werd opgeschort. Het was een goede beslissing, want de twee hebben nooit een romantische chemie gehad."

Gezien hoe de dingen zijn verlopen, is het idee dat Chandler en Rachel meer dan vrienden zijn, ondenkbaar. Ja, er was een moment tijdens de flashback-aflevering waaruit bleek dat ze zich erg tot elkaar aangetrokken voelden, maar dit zou zo'n slechte beslissing zijn geweest.

Gelukkig sprak het publiek zich uit en luisterden de mensen achter de schermen. Elk lid van de groep eindigde met wie ze bedoeld waren te zijn, wat hielp om de show een bevredigend einde te geven.

De volgende keer dat je naar Friends kijkt, probeer je een versie voor te stellen waarin Chandler en Rachel samen eindigen.

Aanbevolen: