De echte manier waarop Honey Boo Boo tegenwoordig geld verdient

Inhoudsopgave:

De echte manier waarop Honey Boo Boo tegenwoordig geld verdient
De echte manier waarop Honey Boo Boo tegenwoordig geld verdient
Anonim

Alana "Honey Boo Boo" Thompson werd beroemd als een ster op een schoonheidswedstrijd voor kinderen in TLC's realityserie Toddlers & Tiaras. Haar brutale persoonlijkheid leverde haar een spin-off-show Here Comes Honey Boo Boo op, samen met de rest van haar familie. Maar nadat bleek dat haar moeder June "Mama June" Shannon een relatie had met Mark Anthony McDaniel, een man die 10 jaar in de gevangenis zat nadat hij was veroordeeld voor zware kindermishandeling, werd de show geannuleerd.

Meer schandaal trof de familie toen Mama June onthulde dat de echte vader van haar dochter Lauryn "Pumpkin" Shannon een man was genaamd Michael Anthony Ford, een andere veroordeelde kinderverkrachter. Hoewel de familie sindsdien is gaan schitteren in een andere realityshow - WeTv's Mama June - doen er geruchten de ronde dat Alana en haar zus Lauryn worstelen om geld.

Lauryn 'Pumpkin' Efird heeft naar verluidt moeite om 'eindjes aan elkaar te knopen'

The Sun meldt dat de dochter van June Shannon, Lauryn "Pumpkin" Efird, blut is. De 22-jarige heeft de volledige voogdij over haar zus Alana "Honey Boo Boo" Thompson en heeft zelf vier kinderen. Haar familie omvat haar haar tweeling die nog geen twee maanden oud is, en haar nog niet eenjarige zoon Bentley, en haar dochter Ella, vier. Lauryn is sinds 2018 getrouwd met haar man Josh.

Er werd ook beweerd dat Josh en Lauryn huurders zijn van het eerder geschatte $ 71.000 huis in Georgia. Maar in een verklaring aan The Sun beweerde Lauryn: "dat is mijn huis en ik huur het om het te bezitten." Ze voegde er ook aan toe: “Het gaat financieel heel goed met me… mijn kinderen en wij hebben alles wat we nodig hebben en willen.”

Alana 'Honey Boo' Thompson laadt fans op voor meet-and-greets

Gisteren plaatste Alana "Honey Boo Boo" Thompson op Instagram dat ze fans $ 25 vraagt voor een meet-and-greet. Alana (16), die een miljoen volgers heeft op de sociale netwerksite, smeekte fans om in augustus haar hele familie te ontmoeten. Tijdens het evenement, dat wordt gehouden in Atlanta, Georgia, kunnen fans Alana, Lauryn, hun moeder Mama June, Lauryns echtgenoot Josh, hun dochter Ella en Alana's vriend Dralin Carswell ontmoeten.

Een beschrijving van het evenement luidt: "De familie zal handtekeningen uitdelen en foto's maken met fans. Merch zal te koop zijn." Alana plaatste het evenement op Instagram en schreef: "Oké allemaal…. We zijn officieel van start gegaan met onze Zomertour om onze fans te ontmoeten in een stad bij jou in de buurt!!"

Alana "Honey Boo Boo" Thompson ondergaat een afslankoperatie

Ondanks haar vermeende geldproblemen in de familie, zal Alana "Honey Boo Boo" Thompson naar verluidt $ 13K niet-chirurgische endoscopische sleeve-gastroplastie ondergaan. De manager van de 16-jarige Gina Rodriguez vertelde TMZ dat het haar hoop is dat de operatie haar zal helpen van 275 pond naar 150 pond te gaan. Thompson wil naar verluidt volgende maand na haar 17e verjaardag geopereerd worden. De operatie waarvoor Alana heeft gekozen heet Suture Sculpt en wordt via de mond uitgevoerd. Door de buik op te vouwen met hechtingen ontstaat er een sleeve, zodat er geen snijwonden of littekens ontstaan. De procedure kan de maagomvang met 60% verminderen.

In 2016 besloot Alana's moeder te kiezen voor een maagbypassoperatie. Mama June viel 300 pond af na haar chirurgische make-over van $ 75.000 - inclusief een buikwandcorrectie, borstvergroting, liposuctie, een neklift, armliften en porseleinen veneers. Mama June ging na de operatie van maat 18 naar maat 4. De grootmoeder van zes werd echter 60 pond tijdens de coronaviruspandemie en stopte met medicijnen.

Nadat ze reactie kreeg voor het aankondigen van haar operatieplannen, vertelde Alana aan PEOPLE dat ze haar opties nog steeds overweegt, maar gelooft dat de operatie haar de extra motivatie zal geven om het gewichtsverlies te behouden.

"Ik weet zeker dat ik naar de sportschool zou kunnen gaan en ik weet zeker dat ik op dieet kan en ik weet zeker dat ik dit kan doen om mijn gewicht te verliezen," legde ze uit."Ik heb het geprobeerd. Ik zal zeggen dat ik het heb geprobeerd, maar het enige met mij is dat ik geen motivatie heb. Ik heb geen motivatie om gewoon elke dag naar de sportschool te blijven gaan."

"Ik heb geen motivatie om gezond te blijven eten, want ik ga eten wat ik denk dat goed is. Ik ga daar niet zitten en mezelf dwingen geen Caesarsalade te eten omdat ik denk dat het goed is. Ik ga eten wat ik denk dat goed is, dus ik denk dat ik geen motivatie heb, en ik heb het gevoel dat de operatie waarschijnlijk de gemakkelijkste manier is om het snel kwijt te raken."

Maar volgens de Suture Sculpt-website is "een solide toewijding aan een gezonde levensstijl, inclusief lichaamsbeweging en voedingsinname, vereist voor succes op de lange termijn."

Aanbevolen: