Wat 'Jackass'-ster Steve-O deed om zijn nieuwe comedyspecial te promoten, zal ervoor zorgen dat je wilt kijken

Inhoudsopgave:

Wat 'Jackass'-ster Steve-O deed om zijn nieuwe comedyspecial te promoten, zal ervoor zorgen dat je wilt kijken
Wat 'Jackass'-ster Steve-O deed om zijn nieuwe comedyspecial te promoten, zal ervoor zorgen dat je wilt kijken
Anonim

Steve-O is vooral bekend om zijn entertainmentcarrière en de stunts die hij uithaalde in de televisieserie Jackass en de daaropvolgende Jackass-films die volgden, dus zijn nieuwste stunt om zijn nieuwe comedyspecial te promoten, zou geen verrassing moeten zijn voor iedereen. Steve-O werd beroemd op Jackass en werd een begrip voor zijn hilarische en roekeloze stunts. De show, gemaakt door mede-co-ster Johnny Knoxville, volgde de cast terwijl ze bizarre stunts uitvoerden en elkaar in het openbaar voor de gek hielden. Gezien de staat van dienst van Steve-O, zouden fans niets minder verwachten van zijn laatste headline.

Na Jackass kreeg Steve-O wat persoonlijke problemen en ging naar de afkickkliniek. Steve-O zat in en uit de gevangenis en zocht nuchterheid en is nuchter sinds 2008. Op zoek naar zijn reputatie opnieuw op te bouwen, begon hij manieren te vinden om zijn entertainmentcarrière een boost te geven, en verscheen hij in meer Jackass-projecten, zoals Jackass 3D en zelfs Dancing met de sterren. Zijn nieuwe speciale Gnarly is een solo-onderneming waarvan hij hoopt dat hij zijn hernieuwde succes zal voortzetten.

Nieuwste stunt

In pogingen om zijn nieuwe special te promoten, plakte Steve-O zichzelf met ducttape op een Hollywood-reclamebord. In een post op Instagram verzekerde hij fans dat een team van professionals hem daar veilig had neergezet en dat hij de middelen van de stad niet wilde afnemen om hem te helpen. Hij was shirtloos en blootsvoets terwijl hij ook een luier droeg. Hoewel sommigen misschien niet geschrokken zijn van zijn laatste stunt, waren velen verrast toen ze een man op een reclamebord boven een kruispunt in Hollywood zagen.

Ondanks zijn oproep om niet in te grijpen, meldde een voorbijganger de stunt aan de brandweer van Los Angeles en 21 hulpdiensten arriveerden om Steve-O van het reclamebord te bevrijden. Steve-O leek een maas in de wet te hebben gevonden en werd niet gearresteerd voor de stunt. Omdat hij het reclamebord huurde en zich er vrijwillig aan vastplakte, konden ze hem niet van huisvredebreuk beschuldigen.

‘Gnarly’ Special

Zijn nieuwe multimediaspecial bevat komedie en stunts in Jackass-stijl. Met cameo's van zijn Jackass-vrienden, waaronder Bam Margera, Wee Man, Chris Pontius en Johnny Knoxville, zijn fans blij dat zijn nieuwe special lijkt alsof de bende weer bij elkaar is. De special is bitterzoet omdat het comedy-stuntteam een speciaal lid in Ryan Dunn heeft uitgeschakeld. Dunn, die in 2011 omkwam bij een auto-ongeluk, was een van de sterren van Jackass en deze special is de eerste keer dat fans de capriolen van het team zullen zien zonder hun geliefde vriend en castmate.

Wat mensen van zijn stunt en speciaal vinden

Fans zijn verheugd over deze special, vooral met alles wat Steve-O het afgelopen decennium heeft doorstaan. Hem te zien als zijn oude, gekke zelf is iets waar fans alleen maar naar hebben verlangd. Naast de terugkeer van Steve-O, maakt het feit dat de andere jongens erbij betrokken zijn, Gnarly tot een Jackass-reünie. Fans gingen naar Twitter om de stunt te prijzen en sommigen zeiden zelfs dat ze daardoor de special wilden kijken, dus de riskante stunt van Steve-O wierp zijn vruchten af.

Niet iedereen was enthousiast over de stunt en de politiecommandant van de Hollywood Patrol Division van Los Angeles zei dat er veel middelen werden gebruikt die andere gebieden die het nodig hadden hadden kunnen helpen. Hoewel er geen aanklacht is ingediend, lijkt het erop dat Steve-O's bericht over het in orde zijn in de top aan dovemansoren gericht was. Ongeacht de perceptie, Steve-O is prima en zijn speciale Gnarly zal zeker een traktatie zijn voor al zijn fans.

Aanbevolen: