Katie Holmes speelde dit personage bijna in 'Orange Is The New Black

Inhoudsopgave:

Katie Holmes speelde dit personage bijna in 'Orange Is The New Black
Katie Holmes speelde dit personage bijna in 'Orange Is The New Black
Anonim

In de late jaren 90 en 2000 was Katie Holmes een enorm figuur op het kleine scherm terwijl ze de hoofdrol speelde in Dawson's Creek. Ze is veel veranderd sinds haar dagen in de serie, en ze heeft in de loop der jaren nogal wat meegemaakt. Hoewel haar persoonlijke leven veel aandacht van de media heeft gekregen, halen veel mensen ook graag herinneringen op aan haar tijd in andere projecten zoals Batman Begins.

Een ding dat nooit gemakkelijk is om mee om te gaan als artiest, is het missen van een enorme kans. Voordat het een sensatie werd, was Orange Is the New Black een show die in ontwikkeling was en veel potentieel had. Blijkt dat Katie Holmes de kans had om een primair personage in de show te spelen, maar uiteindelijk is het niet gelukt.

Dus, wie speelde Katie Holmes bijna in Orange Is the New Black? Laten we het uitzoeken!

Katie Holmes als Piper Chapman

Orange Is the New Black was ronduit een sensatie toen het op Netflix debuteerde, en de show zou in korte tijd enorm veel succes behalen. Toen de casting voor de serie aan de gang was, kwam Katie Holmes in aanmerking voor de rol van Piper Chapman.

Piper is het hoofdpersonage in de serie, en dit zou een enorme kans zijn geweest voor Holmes om opnieuw de touwtjes in handen te nemen in een hitshow.

De maker van de serie, Jenji Kohan, vertelde over de status van de show toen deze nog in ontwikkeling was en hoe deze een impact kan hebben gehad op de beslissing van Holmes.

Kohan zou zeggen: "En ook in het begin wist niemand wat dit was."

Dit is waar, want er is gewoon geen manier om te weten wat er zal gebeuren wanneer een serie voor het eerst in de lucht komt. Veel shows krijgen niet eens de kans om het kleine scherm te halen, en zoals we zouden zien, zou deze serie de mal doorbreken en een kracht worden voor Netflix.

Orange Is the New Black is niet meer in de lucht, maar de schare fans blijft even vocaal als altijd. Holmes zou een nieuwe kijk op Piper hebben gegeven, en hoewel het jammer is dat ze het gemist heeft, had ze haar redenen.

Waarom ze de rol niet op zich nam

Hoewel Katie Holmes heel veel succes had in haar carrière, wilde ze nog steeds doorzetten en naar andere projecten gaan. Toen Orange Is the New Black eenmaal klopte, zou timing het belangrijkste probleem zijn dat haar ervan weerhield de show serieus in overweging te nemen.

Seriemaker Jenji Kohan sprak over de reden waarom Katie Holmes niet in staat was om Piper in de serie te spelen.

Kohan zou tegen E! Online, "Ik ben een grote fan van haar. Weet je, ik heb haar ontmoet. [Katie] had andere dingen te doen."

Helaas is er gewoon niet genoeg tijd in de dag voor een artiest om elke rol die ze krijgen op zich te nemen, en Holmes gaf uiteindelijk door wat uiteindelijk een enorme rol werd.

Zoals we zouden gaan zien, was actrice Taylor Schilling de gelukkige dame die de rol van Piper kreeg, en ze was ronduit subliem in de rol. Schilling zou voor haar tijd in de serie genomineerd worden voor een Emmy en een Golden Globe, aldus IMDb. Dit laat alleen maar zien dat de serie de juiste castingbeslissing heeft genomen.

Hoewel Taylor Schilling uiteindelijk de juiste keuze was voor Piper Chapman, waren er nog steeds mensen die Katie Holmes graag in een bepaalde hoedanigheid in de serie hadden gezien. De cast zelf had zelfs enkele suggesties.

De cast deelt hun gedachten

Ook al waren er heel veel hoofdrollen in Orange Is the New Black, er was maar één persoon die Piper kon spelen. Katie Holmes heeft misschien haar kans gemist om het personage te spelen, maar sommige leden van de cast hadden geweldige ideeën en zelfs wat advies voor Holmes en haar potentiële toekomst in de show.

The New York Post meldt dat Taylor Schilling zelf een personage in gedachten had voor Holmes, mocht ze ooit in de serie verschijnen.

Schilling zou een panel vertellen: "[Katie] zou vrienden kunnen zijn met Lorna of zoals Lorna's Boston-zus."

Dit had een geweldige kans kunnen zijn voor Holmes om het meeste uit een tweede kans op de show te halen. Op hetzelfde paneel zou Kate Mulgrew Holmes wat advies geven.

Mulgrew zou gekscherend zeggen: Ze kan maar beter op zichzelf letten. Mooie meisjes moeten oppassen in de gevangenis.”

Ondanks dit alles zou Holmes nooit in de serie verschijnen toen er nog nieuwe afleveringen op Netflix werden uitgezonden. Holmes is in andere shows verschenen, maar was te gast bij Ray Donovan en How I Met Your Mother, volgens IMDb.

Katie Holmes heeft het in de loop der jaren goed voor zichzelf gedaan, maar het missen van het spelen van Piper is iets dat de dingen nog leuker had kunnen maken.

Aanbevolen: