Zijn 'Full House'-sterren Candace Cameron Bure en Lori Loughlin vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn 'Full House'-sterren Candace Cameron Bure en Lori Loughlin vrienden?
Zijn 'Full House'-sterren Candace Cameron Bure en Lori Loughlin vrienden?
Anonim

Het is gemakkelijk om aan te nemen dat de cast van een show als Full House vandaag nog steeds rondhangt en dat ze zo dichtbij zijn als ooit. Deze groep acteurs heeft tenslotte samen acht seizoenen van de populaire sitcom gefilmd, en aangezien ze er allemaal bekendheid door hebben gekregen, lijkt het alsof het een hele hechte ervaring zou zijn geweest.

Of je nu denkt aan Full House-fantheorieën of een van de meer verwarrende delen van de sitcom, fans zullen altijd dol zijn op deze goedhartige show. Terwijl kijkers altijd afleveringen kunnen inhalen of de Netflix-show Fuller House kunnen bekijken, willen ze vooral iets weten: is iemand nog bevriend met Lori Loughlin, vooral in het licht van recent nieuws over de actrice? Laten we eens kijken of Candace Cameron Bure, die DJ Tanner speelde, bevriend is met de vrouw die haar tante Becky speelde.

'Beste vrienden'

Vanwege Lori Loughlin's betrokkenheid bij het toelatingsschandaal van de universiteit, kwamen Full House-fans erachter dat Loughlin en Candace Cameron Bure zeer goede vrienden zijn. Toen hem werd gevraagd naar het schandaal, legde Bure uit dat ze niet echt commentaar wilde geven. Volgens Today.com zei ze: Het is te persoonlijk voor ons. We zouden nooit willen praten over iemand die zo'n dierbare en goede vriend is. Ik heb al gezegd dat we familie zijn, en we staan naast elkaar en bidden voor elkaar, en we zullen er altijd voor elkaar zijn.”

Volgens Fox News had Bure niet echt een antwoord toen iemand Bure vroeg of Fuller House het feit ging aanpakken dat Becky niet meer in de show was. Ze zei: "Er is niet over gesproken. Ik heb er absoluut geen antwoord op en Netflix heeft er niet eens over gesproken." Het klinkt alsof zij en Loughlin zulke goede vrienden zijn dat ze misschien geen commentaar wil geven op het onderwerp, zelfs als ze het wel wist.

Meisjesmoeders

Het klinkt alsof Loughlin en Bure zulke goede vrienden zijn dat zelfs hun families bij elkaar zullen komen.

Loughlin en Bure zijn allebei meisjesmoeders en ze hebben met hun dochters rondgehangen op een Golden Gl0bes-feest in januari 2018. Volgens Womans Day was Bure's dochter Natasha (die toen 19 was) daar, samen met Loughlin's dochter Olivia Jade (die toen 18 was).

Volgens Inquistr.com plaatste Loughlin in juni 2018 een foto van haar en Bure en zei dat ze op dat moment al 30 jaar vrienden waren. Dat is zeker een lange tijd en het is fijn om te weten dat de twee echt contact hebben gehouden.

In juli 2019 was het de verjaardag van Loughlin en haar dochter Bella zorgde ervoor dat deze dag op haar Instagram werd gemarkeerd. Ze deelde een foto van hen twee en Bure reageerde met "Gefeliciteerd met je moeder!!!!!!!!" volgens Good Housekeeping.

Een cast van vrienden

Het blijkt dat Bure heeft gezegd dat ze bevriend is met de cast van Full House (en van de Netflix-reboot, Fuller House). Zoals ze zei toen ze werd geïnterviewd door Closer Weekly: "Oh ja, we zijn beste vrienden. Zelfs als de show eindigt, verlaten we elkaar niet. Weet je, we zijn goede vrienden - beste vrienden - tot het einde."

Bure zei dat ze zouden lunchen en praten tijdens het filmen van Fuller House. Ze vertelde ook dat de acteurs ervoor zorgen dat ze regelmatig contact met elkaar houden via sms, zodat ze weten wat er in elkaars wereld gebeurt. Ze legde uit: "Net als alle vrienden praten we de hele tijd. Het is niet alleen als we op het werk zijn, maar we komen voor elkaar op."

Het lijkt erop dat Bure niet het enige castlid is dat overstuur was toen hem vragen werden gesteld over de betrokkenheid van Lori Loughlin bij het universiteitsschandaal. Volgens Us Weekly zei Juan Pablo Di Pace, die Kimmy's echtgenoot Fernando speelt, dat het heel moeilijk was voor de cast. De acteur legde uit: "Nou, we houden allemaal van Lori omdat Lori ook deel uitmaakt van deze familie. Dus het is een verontrustende situatie en we wensen haar … ik bedoel, we wensen haar het allerbeste in deze echt moeilijke situatie, maar ze is deel van het gezin, dus het is pijnlijk voor iedereen."

Het is echt ontroerend dat de cast van Full House/Fuller House nog steeds vrienden zijn en dat ze zoveel voor elkaar betekenen. En bovenal is het heel lief dat Lori Loughlin en Candace Cameron Bure zo'n geweldige band hebben dat Bure hen als 'beste vrienden' en zelfs als 'familie' beschouwt. Bure is er gedurende deze tijd voor haar tegenspeler en het lijkt erop dat hun verbinding nooit verbroken zal worden.

Aanbevolen: