Alex Borstein's 'Marvelous Mrs. Maisel'-familie woont de première van 'Bombardier Blood' bij

Alex Borstein's 'Marvelous Mrs. Maisel'-familie woont de première van 'Bombardier Blood' bij
Alex Borstein's 'Marvelous Mrs. Maisel'-familie woont de première van 'Bombardier Blood' bij
Anonim

De cast van de hitshow, The Marvelous Mrs. Maisel, is zeker een hechte groep. De meerderheid van de hoofdrolspelers toonden hun steun aan collega-castlid Alex Borstein door naar haar documentairepremière te komen. Borstein produceerde Bombardier Blood dat gaat over Chris Bombardier, een hemofilie waaghals die probeert de Mount Everest te beklimmen.

Borstein, die twee Emmy-awards heeft gewonnen voor het spelen van de onuitwisbare Susie Myerson op mevrouw Maisel, plaatste een foto op haar IG-account van haar castmates tijdens de première. Borstein werd bij de première vergezeld door Tony Shalhoub, Caroline Aaron en Marin Hinkle.

Bombardier Blood is een documentaire die de zeldzame genetische bloedingsstoornis hemofilie aan het licht brengt. Hemofilie wordt veroorzaakt door een ontbrekend eiwit in het bloed dat langdurige bloedingen veroorzaakt en, indien onbehandeld, de dood kan veroorzaken.

Bombardier Blood documenteert de zoektocht van bergbeklimmer Chris Bombardier om de eerste persoon met hemofilie te worden die de Seven Summits beklimt. De Seven Summits zijn de hoogste bergen van elk continent. De documentaire beschrijft ook het activisme van Bombardier om "hulp en geld in te zamelen voor mensen met hemofilie waar de toegang tot levensreddende behandelingen schaars is en de ziekte vaak dodelijk is." Bombardier Blood biedt met name hulp aan mensen met hemofilie in ontwikkelingslanden.

Borstein, die veel hoeden draagt in de entertainmentindustrie, heeft de mantel van een documentairemaker toegevoegd. Borstein begon haar carrière als schrijfster en stemacteur in hitshows zoals Family Guy en Mad TV voordat ze acteerpret kreeg bij mevrouw Maisel.

Borstein zei: "Er is nog steeds heel weinig bewustzijn over hemofilie, daarom is het belangrijk om dit soort verhalen te vertellen. Het verhaal van Chris zal iedereen die deze film bekijkt inspireren en ze ook een beetje leren over wat het is betekent leven met hemofilie. Dat is de kracht van entertainment."

Je kunt Bombardier Blood nu pre-orderen op iTunes en het op 18 augustus bekijken.

Borstein maakt zich nu op voor de Emmy's. Voor de derde keer op rij is ze genomineerd voor het spelen van Susie Myerson in Mrs. Maisel. De hitshow is ook voor de 3e keer genomineerd in de categorie Outstanding Comedy Series. Het heeft voor het tweede jaar op rij 20 Emmy-nominaties in de wacht gesleept.

Aanbevolen: