De vrouw van Elvis Presley heeft een aantal absoluut vreselijke dingen over het muziekpictogram onthuld

Inhoudsopgave:

De vrouw van Elvis Presley heeft een aantal absoluut vreselijke dingen over het muziekpictogram onthuld
De vrouw van Elvis Presley heeft een aantal absoluut vreselijke dingen over het muziekpictogram onthuld
Anonim

Voor het lezen van dit deel van het artikel, is dit een triggerwaarschuwing die waarschuwt dat het onderwerp misbruik in algemene termen zal worden aangeroerd.

Tegen de tijd dat Elvis Presley stierf, was de beroemde zanger slechts 42 jaar oud. Gezien alle jaren die Elvis als superster heeft doorgebracht en alles wat hij heeft bereikt, lijkt het ongelooflijk dat zijn leven zo vroeg eindigde. Maar aangezien hij tot op de dag van vandaag een legende blijft en mensen nog steeds zo veel aan hem denken dat hedendaagse beroemdheden worden vergeleken met Elvis, kan worden beweerd dat hij voor altijd zal leven.

Aangezien Elvis Presley een legende blijft, komen er regelmatig nieuwe feiten over hem naar buiten, ook al is hij tientallen jaren geleden overleden. Meer dan dat, de wereld blijft leren over het huwelijk van Elvis met Priscilla Presley. Helaas blijkt dat dankzij de aanhoudende interesse in hun huwelijk, het duidelijk is geworden dat Priscilla een aantal verschrikkelijke feiten over Elvis te onthullen heeft.

Elvis Presley bedroog zijn vrouw

In de jaren sinds Elvis Presley stierf, is zijn ex-vrouw Priscilla Presley herhaaldelijk gevraagd naar de man, wat logisch is sinds ze getrouwd was met een legende. Terwijl ze over Elvis sprak, heeft Priscilla herhaaldelijk duidelijk gemaakt dat ze loyaal is aan zijn nalatenschap en niet geïnteresseerd is in het helpen van iemand die haar ex-man er slecht uit wil laten zien. Wanneer Priscilla echter door de juiste persoon wordt geïnterviewd, is ze openhartig over haar huwelijk met Elvis.

Hoewel Priscilla Presley decennia na zijn overlijden trouw blijft aan de erfenis van Elvis Presley, blijkt dat hij haar tijdens zijn leven niet trouw was. Toen Priscilla in 2018 met de Sunday News sprak, gaf ze zelfs toe dat Elvis haar gewoonlijk bedroog en dat dat een einde maakte aan hun huwelijk.

“Hij was niet trouw. Ik probeerde dat de rug toe te keren, maar ik wilde hem gewoon niet delen… Hoe graag hij ook getrouwd wilde zijn en een gezin wilde stichten, ik weet niet of hij ooit geknipt is om te trouwen. Omdat ik denk dat hij nooit trouw kan zijn aan één vrouw.'

De beschuldigingen van misbruik tegen Elvis Presley

Toen Elvis Presley de persoon ontmoette die zijn enige vrouw zou worden, was hij 24 jaar oud en Priscilla was pas 14. Hoewel dat op elk niveau verontrustend is, is het vooral walgelijk als je meer te weten komt over de rapporten over waarom Elvis zich aangetrokken voelde tot zo'n jong meisje. Volgens wat er in het verleden over Elvis is gezegd, voelde hij zich aangetrokken tot Priscilla toen ze 14 was, omdat hij vond dat hij haar kon 'trainen' om de vrouw te zijn die hij wil, zowel in de slaapkamer als daarbuiten.

Of Elvis Presley zich inderdaad tot Priscilla Presley aangetrokken voelde omdat hij dacht dat hij haar kon 'trainen', het feit blijft dat hij probeerde haar te beheersen. Volgens Priscilla wilde Elvis zelfs controle hebben over elk aspect van de manier waarop ze neerkeek op haar modekeuzes en zelfs op wat ze met haar gezicht deed. De reden waarom Elvis Priscilla's gezicht wilde beheersen, is dat hij bang was dat als ze haar voorhoofd fronste, ze vroeg zou gaan rimpelen. Als gevolg hiervan zegt Priscilla dat Elvis, wanneer hij haar haar voorhoofd zag fronsen, "[haar] op [haar] voorhoofd zou slaan en zeggen: 'Doe dat niet, het geeft je rimpels op je voorhoofd.'"

Naast het slaan van Priscilla Presley's voorhoofd, blijkt dat Elvis geneigd was een wapen te trekken toen hij boos werd, zoals ze onthulde tijdens een gesprek met The Guardian in 2015. "Het is nu grappig. Maar in het begin schrikken. Heel eng. Er was geen waarschuwing. Misschien was hij die dag in een slecht humeur, of misschien zag hij gewoon iemand waar hij niet echt om gaf, dus pakte hij gewoon het pistool en …"

Elvis Presley dwong zichzelf ooit aan Priscilla Presley

In het leven zijn weinig dingen moeilijker dan uit een gewelddadige relatie te komen en in het openbaar te praten over wat je hebt meegemaakt. Hoewel niemand het recht heeft om van mensen te verwachten dat ze over hun waarheid praten, is het een goede zaak als beroemdheden spreken over het hebben van gewelddadige relaties. Als een ster praat over het overleven van misbruik, geeft dat hun fans die door die pijn heen gaan de mogelijkheid om zich niet langer alleen te voelen.

In 1986 bracht Priscilla Presley een memoires uit met de titel "Elvis and Me: The True Story of the Love Between Priscilla Presley and the King of Rock N' Roll". In dat boek onthulde Priscilla dat toen hij vermoedde dat ze hem had bedrogen, Elvis zich aan haar opdrong terwijl hij zei; "Dit is hoe een echte man de liefde bedrijven met een vrouw." Jaren later werd Priscilla gevraagd naar dat incident in 2015 en antwoordde gedeeltelijk door te zeggen: "Elvis en ik hadden een echt liefdevolle relatie", terwijl ze nog steeds stond voor wat er in het bovengenoemde boek stond.

Aanbevolen: