Hebben de voice-overacteurs van 'The Simpsons' andere banen?

Inhoudsopgave:

Hebben de voice-overacteurs van 'The Simpsons' andere banen?
Hebben de voice-overacteurs van 'The Simpsons' andere banen?
Anonim

Er zijn maar weinig shows in de geschiedenis die in de buurt komen van de roem of de levensduur van The Simpsons. De show is altijd beïnvloed door beroemdheden en wereldnieuws, en de casting van de personages zette het echt over de rand. Na al die jaren werken fans nog steeds aan interessante theorieën over The Simpsons, en we kunnen ons niet voorstellen dat er te veel shows zijn die in de buurt komen van hetzelfde soort impact.

De cast van de show heeft een uitzonderlijk lange levensduur gehad met hun iconische personages, en hun stemacteurstalenten zijn door de jaren heen blijven schitteren. Het is interessant om te zien dat de artiesten van de show andere wegen inslaan om te werken. Hoewel ze het geld misschien niet nodig hebben, is het toch gaaf om te zien hoe de hoofdrolspelers van de show leuke dingen doen.

Dus, wat doet de cast voor extra werk? Laten we eens kijken en zien!

Dan Castellaneta is een theaterliefhebber en muzikant

Dan Castellaneta is een van de belangrijkste stemacteurs in The Simpsons, want hij is de man die Homer Simpson, Krusty de Clown en andere sleutelfiguren elke week tot leven brengt in de show.

Een ding dat mensen bij Dan zullen opvallen, is dat hij ook een productieve acteur is op het grote en kleine scherm, die in de loop der jaren in ongelooflijk veel projecten is verschenen. Hoewel het cool is om te zien hoe hij zich vertakt en andere rollen op zich neemt, is zijn werk buiten de televisie- en filmscene interessant voor fans.

Volgens The Simpson's Archive schreef Dan een eenmansshow genaamd Where Did Vincent Van Gogh in de jaren 90, en hij zou het voor het eerst uitvoeren voor een publiek toen het decennium ten einde liep.

Dit is ook niet waar zijn theaterervaring eindigt. The Times meldt dat Dan in 2007 ook deelnam aan The Bicycle Men in het King's Head Theatre in Londen. Dit was een schril contrast met een kleine eenmansshow bij ACME, wat een coole verandering van tempo moet zijn geweest voor de acteur.

Elders bevestigt AllMusic dat Dan ook een muziekachtergrond heeft, en in 2000 bracht hij zijn eerste muziek-/komediealbum Two Lips: The Lost Album uit. Dit zou worden gevolgd door een komisch album genaamd I Am Not Homer.

Castellaneta is een drukbezette man, maar hij is niet het enige castlid dat iets anders doet in de industrie.

Gerelateerd: 15 geheimen van achter de schermen van The Simpsons

Nancy Cartwright runt een productiebedrijf

Hoe geweldig het ook is om Dan Castellaneta unieke projecten op het podium en in de muziek te zien oppakken, Nancy Cartwright (de stem van Bart Simpson) zette haar zinnen op iets in de industrie. In plaats van strikt op te treden, keek ze echter naar de productiekant.

In 2016 werd aangekondigd dat ze een productiebedrijf was begonnen met de naam Spotted Cow, en ze was klaar om projecten op zich te nemen en de bal binnen de kortste keren aan het rollen te krijgen. Deadline meldt dat het bedrijf, "… zal kijken naar het financieren, produceren en verwerven van live action- en animatiefilms, televisieseries en entertainment voor digitale platforms met budgetten tot $ 15 miljoen."

Hoewel dit misschien niet op hetzelfde niveau is als The Simpsons, moeten alle productiebedrijven ergens beginnen. Het is verfrissend om te zien hoe acteurs andere delen van het bedrijf betreden, en Cartwright voelde zich duidelijk klaar om een stap te zetten.

Cartwright is niet alleen betrokken bij de productiekant van de dingen, maar ze is ook begonnen met het schrijven van scenario's.

Volgens IMDb schreef de artiest haar eerste scenario, In Search of Fellini, dat in 2017 werd uitgebracht. Dit was nog een andere manier voor de actrice om erin te duiken en een andere kant van het bedrijf en de film te verkennen was gebaseerd op haar ervaringen uit het echte leven.

Nancy Cartwright heeft uitzonderlijk werk verricht, net als Dan Castellaneta. Beiden bleven echter bij optreden en schrijven. Een ander opmerkelijk castlid zou iets heel anders doen.

Hank Azaria speelt professioneel poker

Volhouden aan dingen in de entertainmentindustrie is nooit een slechte zaak, maar soms moet een artiest iets nieuws doen. Hank Azaria, de man achter karakters als Moe en Chief Wiggum, heeft zijn tanden gezet in de pokerscene.

Card Player laat zien dat Azari een professioneel profiel heeft, hoewel de site geen statistieken heeft met betrekking tot zijn winsten. Volgens Deadline heeft Azaria deelgenomen aan toernooien voor beroemdheden met anderen zoals Ben Affleck.

In mei van dit jaar meldde PokerTube dat Azaria zijn eigen pokertoernooi voor beroemdheden had georganiseerd, en namen als Edward Norton en Bryan Cranston zouden deelnemen.

Ondanks dat Azaria een productieve acteercarrière heeft, laat zijn interesse in poker zien dat hij weet hoe hij zich los kan maken en vrede kan vinden door iets anders te doen.

De cast van The Simpsons hoeft niets anders te doen, want ze zijn klaar voor het leven. Elk hoofdcastlid is echter vertakt om op verschillende manieren bevredigende ondernemingen te vinden. Misschien is dit het ware geheim van het succes van de show.

Aanbevolen: