Jamie Lynn Spears was niet bang om haar leven in handen te nemen om een vriend te redden

Inhoudsopgave:

Jamie Lynn Spears was niet bang om haar leven in handen te nemen om een vriend te redden
Jamie Lynn Spears was niet bang om haar leven in handen te nemen om een vriend te redden
Anonim

Toen de wereld voor het eerst hoorde over Jamie Lynn Spears, stond ze vooral bekend als één ding, het kleine zusje van Britney Spears. Sindsdien is dat niet helemaal veranderd, maar het lijdt geen twijfel dat Jamie Lynn sindsdien verschillende keren in haar eentje de krantenkoppen heeft gehaald. Jamie Lynn speelde bijvoorbeeld drie jaar in de Nickelodeon-sitcom Zoey 101 en is sindsdien bezig gebleven.

Helaas voor haar zijn er verschillende redenen waarom veel fans zich de afgelopen jaren tegen Jamie Lynn Spears hebben gekeerd. Maar zelfs mensen die denken dat Jamie Lynn veel rotte dingen heeft gedaan, moeten weten dat ze duidelijk een heel goede kant heeft. Het blijkt tenslotte dat Jamie Lynn ooit haar eigen leven op het spel heeft gezet om een van haar vrienden fysiek te verdedigen.

Waarom Jamie Lynn Spears haar leven op het spel zette om een vriend te redden

In 2021 werd een aflevering van The New York Times Presents met de titel Framing Britney Spears uitgezonden en dat leidde tot massale reacties. Een uiterst veelzeggende documentaire die liet zien hoe Britney door de jaren heen is behandeld, fans waren verontwaardigd over wat de zangeres van haar vader verdroeg en hoe de pers over haar sprak. Bovendien was het buitengewoon schokkend om beelden te zien van Britney die in gevaar werd gebracht doordat de paparazzi haar overal lastigvielen. Gezien het gevaar dat Britney Britney in de loop der jaren vaak heeft gelopen, is het volkomen logisch dat wanneer ze in het openbaar uitgaat, ze vaak wordt vergezeld door enorme lijfwachten.

Helaas voor Jamie Lynn Spears, het zusje van Britney Spears, lijkt het erop dat ze geen lijfwachten heeft die haar beschermen waar ze ook gaat. Het blijkt immers dat er in 2015 een nacht was waarop Jamie Lynn duidelijk een lijfwacht had kunnen gebruiken om haar en iedereen met wie ze op dat moment was, te beschermen. Gelukkig voor een van haar vrienden, werd Jamie Lynn, bij gebrek aan een professionele persoon om hen te beschermen, op een bepaalde manier de lijfwacht van haar vriend.

In 2015 was Jamie Lynn Spears in Hammond, Louisiana met vrienden toen ze besloten wat te gaan eten in een restaurant genaamd de Pita Pit. Toen veranderde alles in een oogwenk toen een van Jamie Lynns vrienden met een fles op zijn hoofd werd geslagen. Als de meeste mensen nadenken over hoe ze de dingen zouden aanpakken als hun vriend zou worden aangevallen met een bot wapen, zouden ze graag denken dat ze hun vriend te hulp zouden komen. In werkelijkheid zouden veel mensen echter te bang zijn om zichzelf zo in gevaar te brengen.

Gelukkig voor haar vriend kwam Jamie Lynn Spears in actie zodra haar vriend in gevaar was. In een scène die werd vastgelegd op een bewakingscamera, is te zien hoe Jamie Lynn naar de andere kant van de toonbank van de Pita Pit gaat op zoek naar iets om haar vriend te helpen. Van daaruit pakte Jamie Lynn een "lang gekarteld broodmes" en gebruikte het om de aanvaller van haar vriend af te weren. Zoals de New York Daily News meldde, koos de vriend van Jamie Lynn ervoor om na het incident geen aangifte te doen, zodat haar aanvaller niet werd gearresteerd.

Aangezien de vriend van Jamie Lynn Spears ervoor koos om geen aanklacht in te dienen tegen haar aanvaller en alles kalmeerde toen de ster erbij betrokken raakte, denken sommige mensen misschien niet dat de situatie een groot probleem was. Iemand slaan met een fles is echter een zeer gewelddadige handeling die ernstige schade kan aanrichten. Met dat in gedachten en het feit dat ze op het moment niet kon weten of de aanvaller andere wapens had, heeft Jamie Lynn zichzelf echt in gevaar gebracht door haar vriend te verdedigen.

Jamie Lynn Spears’ bekendere mesincident

Enkele jaren na het incident in 2015 in de Pita Pit, kwam Jamie Lynn Spears opnieuw in de krantenkoppen vanwege een verhaal over een mes. Hoewel veel mensen onder de indruk waren van Jamie Lynn die haar vriend verdedigde, maakte de laatste mesgerelateerde kop veel mensen erg boos op haar.

In januari 2022 werd de memoires 'Things I Should Have Said' van Jamie Lynn Spears uitgebracht. Hoewel sommige mensen geïnteresseerd zouden zijn geweest om meer over Jamie Lynns leven te weten te komen, zelfs als haar boek nooit haar grote zus vermeldde, deed de pers alleen wat het boek zei over Britney Spears. Het resultaat was dat een deel van het boek van Jamie Lynn dat beweerde dat Britney zichzelf ooit opsloot in een kamer met haar zusje terwijl ze met een mes zwaaide, de meeste krantenkoppen haalde.

Toen de details van de memoires van Jamie Lynn Spears in de media kwamen, reageerde Britney Spears op de bewering die haar zusje over haar en een mes deed. Om te zeggen dat Britney verontwaardigd was over de bewering van Jamie Lynn, is een enorm understatement. Als reactie plaatste Britney een verklaring op Twitter die suggereerde dat Jamie Lynn "uitschot" was en haar kleine zusje op veel andere manieren aan het werk zette.

Aanbevolen: