Kourtney had vroeger een hekel aan filmen om de Kardashians bij te houden

Inhoudsopgave:

Kourtney had vroeger een hekel aan filmen om de Kardashians bij te houden
Kourtney had vroeger een hekel aan filmen om de Kardashians bij te houden
Anonim

Iets meer dan tien jaar geleden werden onze schermen gezegend met Keeping Up With The Kardashians, een show waar veel reality-tv-enthousiastelingen in de loop van de tijd van zijn gaan houden. Al snel werd het een van E!' s meest succesvolle shows, met honderdduizenden fans van over de hele wereld. Op hun beurt zijn de leden van de Kardashian-familie enkele van de grootste namen in Hollywood geworden, met een vermogen van miljoenen dollars.

Met roem komen echter ook nadelen. Na meer dan een decennium op het scherm te hebben doorgebracht, is de familie niet verlegen geweest als het gaat om het delen van hun worstelingen met roem. Kylie is een van de meest opvallende geworden met betrekking tot haar afkeer van roem, en deelde bij verschillende gelegenheden haar ongenoegen over bepaalde elementen van het werk en hoe dit haar leven heeft beïnvloed. De laatste jaren is Kourtney ook mondiger geworden rond hetzelfde onderwerp. Laten we eens kijken hoe deze Kardashiaanse zus zich echt voelt.

Heeft Kourtney de voorkeur aan het filmen van de Kardashians boven de originele show?

Keeping Up With The Kardashians zond de laatste aflevering uit in juni 2021, het einde van een iconisch tijdperk. Kort daarna zou de familie de lancering aankondigen van hun nieuwe reality tv-show, The Kardashians, in samenwerking met de populaire streamingdienst Hulu. De show lijkt erg op de originele reality-tv-show op E!, een kijkje nemen in het persoonlijke en beroepsleven van het gezin.

De familie krijgt naar verluidt ook meer betaald voor de nieuwe show, wat een factor kan zijn geweest bij hun uiteindelijke beslissing. Maar wat vindt Kourtney van het filmen van de nieuwe show, na een paar moeilijke seizoenen met Keeping Up With The Kardashians?

In een interview op de podcast 'Smallzy's Celebrity Small Talk' opende Kourtney haar gevoelens voor de nieuwe show. In een gesprek met de gastheer legde ze uit hoe ze de nieuwe show het liefst filmt in vergelijking met de originele serie, omdat ze hierdoor meer privémomenten heeft; "Deze nieuwe show filmt ons individueel… we filmden vroeger minstens vijf dagen per week en nu is het alsof er een week is waarin ik niet eens aan het filmen ben, wat verfrissend is omdat we tijd hebben om te ademen."

Ondanks dat Kourtney schijnbaar de voorkeur geeft aan de nieuwe show vanwege de flexibiliteit, heeft Kourtney ook enkele problemen uitgezonden. In een van de afleveringen van het eerste seizoen beweerde Kourtney dat de producenten het verhaal van haar nieuw ontluikende liefdesleven in een negatief daglicht zetten, en dit was iets waar ze niet blij mee was.

Kourtney haatte filmen om de Kardashians bij te houden

Toen het filmen voor Keeping Up With The Kardashians begon, was Kourtney slechts 28 jaar oud, en hoewel ze nu misschien gewend is om te filmen, was dat niet altijd het geval voor de reality-tv-ster.

De nu 43-jarige opende voor The Hollywood Reporter hoe ze zich voelde over seizoen 1 van de show, en legde enkele van haar vroege worstelingen uit; "Ik herinner me dat ik in seizoen één zei: 'Ik moet naar het toilet', en ik huilde daar zo stil als ik kon omdat ik nog steeds aan het microfoonen was. Ik wil nooit huilen voor camera's."

Haar moeder, Kris Jenner, onthulde ook dat Kourtney aanvankelijk resistent was en enigszins sceptisch over het doen van de show. Kourtney bevestigde dit en gaf toe dat ze tijdens het eerste seizoen bijzonder cameraschuw was.

Nu lijkt de moeder van drie echter veel meer aan boord met filmen en heeft ze zelfs haar eigen lifestyle- en wellness-website gelanceerd genaamd Poosh.

Kourtney had ook moeite met het filmen van de laatste seizoenen van het bijhouden van de Kardashians

Veel enthousiaste Keeping Up With The Kardashians-fans zullen weten dat Kourtney in de laatste paar seizoenen van de show vaak ruzie had met haar zussen over haar betrokkenheid bij de show en haar prioriteiten, wat suggereert dat ze dat niet altijd was bijzonder gelukkig of net zo veel geïnvesteerd in het doen van de show als de andere familieleden.

Een van de beroemdste woordenwisselingen was een ruzie met haar zus Kim, waarbij de dingen zo escaleerden dat ze fysiek met elkaar werden. In de scène zag Kourtney uithalen naar Kim als vergelding voor haar opmerkingen over haar arbeidsethos. Kim staat dan op en het gevecht escaleert, waarbij ze zelfs haar zus in haar gezicht slaat aan het einde van de scène. Khloe slaagt er dan in om de twee te scheiden.

Een ander voorbeeld betrof een vurig familiedebat waarbij Kim, Khloe, Kourtney en Kris betrokken waren, over haar grenzen voor het filmen van de show en wat ze prettig vindt om te delen. Kort nadat het debat begint, wordt de spanning tussen de zussen overduidelijk, met gevoelens van frustratie die in de lucht blijven hangen tussen Khloe en Kim, voordat Kourtney opstaat en de kamer uitloopt.

Het werd zo intens voor Kourtney dat ze de show in 2020 verliet. Haar redenering achter haar beslissing was dat de show giftig voor haar was. Omdat het zoveel van haar tijd in beslag nam, had de reality tv-ster het gevoel dat ze geen privacy of tijd voor zichzelf had.

Aanbevolen: