Jamie Foxx prijst zijn jonge co-ster 'Project Power' en bedankt fans voor het succes

Jamie Foxx prijst zijn jonge co-ster 'Project Power' en bedankt fans voor het succes
Jamie Foxx prijst zijn jonge co-ster 'Project Power' en bedankt fans voor het succes
Anonim

Project Power is momenteel de nummer 1 bekeken show op Netflix. Jamie Foxx bedankte fans op zijn Instagram voor hun steun en prees de prestaties van zijn jonge co-ster Dominique Fishback.

De Netflix-superheldenfilm gaat over een voormalige soldaat, gespeeld door Foxx, die samenwerkt met een agent, gespeeld door Joseph Gordon-Levitt, om de bron te vinden achter een gevaarlijke pil die tijdelijke superkrachten biedt.

Project Power is geschreven door aankomend scenarioschrijver Mattson Tomlin, die ook de scenarioschrijver is voor de nieuwste Batman-film van DC Comics. De slagman. Netflix verwierf de rechten op Project Power in 2017 via een biedingsoorlog met andere studio's.

Fishback speelt Robin, een slimme tiener die graag rapartiest wil worden. Fishback begon bekendheid te verwerven als acteur voor haar terugkerende rollen in HBO's Show Me A Hero en The Deuce. Dit is Fishback's eerste mainstream hoofdrol. Foxx plaatste een clip uit de film waarin Fishback een geloofwaardige aspirant-rapartiest uitha alt.

Fishback zal ook de hoofdrol spelen in het komende biografische drama van sociaal activist Fred Hampton genaamd Judas And The Black Messiah, naast Daniel Kaluuya en Lakeith Stanfield.

Foxx, net van zijn veelgeprezen succes in het biografische juridische drama Just Mercy, zei dat Fishback de film steelt en "ze is gearriveerd". Foxx staat bekend om het opkomen voor jongere artiesten, niet alleen in acteren, maar ook in andere artistieke inspanningen. Hij heeft de hand gehad om de carrières van Ed Sheeran en Kanye West in de schijnwerpers te zetten.

Foxx is de afgelopen tijd druk bezig geweest met diverse projecten. Hij heeft zijn vocale talenten geleend aan het hoofdpersonage van de nieuwste geanimeerde samenwerking van Disney en Pixar, Soul. Deze wordt in november uitgebracht. Foxx waagt zich ook aan regisseren, schrijven en produceren. Hij zal al die petten dragen in de komende sportkomedie-dramafilm All-Star Weekend. In de hoofdrollen Robert Downey Jr., Eva Longoria, Jeremy Piven en Gerard Butler.

Voorlopig kunnen we Foxx vangen met de getalenteerde Dominique Fishback in Project Power, dat momenteel op Netflix wordt gestreamd.

Aanbevolen: