Outer Banks' Star Chase Stokes deelt zijn geheime verlangens naar eten

Outer Banks' Star Chase Stokes deelt zijn geheime verlangens naar eten
Outer Banks' Star Chase Stokes deelt zijn geheime verlangens naar eten
Anonim

In de nieuwste aflevering van de Harper's BAZAAR-videoserie, getiteld Food Diaries, deelde Outer Banks-ster Chase Stokes zijn uiterst geheime hunkering naar voedsel.

Stokes is vooral bekend door het spelen van John B in de Netflix-serie. Outer Banks volgt de charismatische tienersurfer en zijn drie vrienden terwijl ze op zoek gaan naar schatten na de verdwijning van zijn vader.

Tijdens het reizen onthulde de acteur dat zijn favoriete guilty pleasure een broodje kip van Chic-fil-a is. Hij heeft het echter niet kunnen eten vanwege quarantaine. Om zijn verlangen te stillen, maakte Stokes thuis een alternatieve versie.

“Ik heb met Sweet Earth gewerkt. Dus hun geweldige baconburgers zijn supergemakkelijk te maken. Ik doe er meestal gewoon een in een pan, schroei het heel snel en gooi het dan op een briochebroodje met een beetje sla, tomaat, sriracha-mayo erop. Het is de miauw van de kat, 'zei hij.

Hij ging verder met het onthullen van zijn cheat-ma altijd voor het weekend. Voor het filmen van Outer Banks onthulde Stokes dat hij een streng dieet moest volgen om zijn lichaam te behouden.

John B en Sarah in Outer Banks
John B en Sarah in Outer Banks

Hij vindt het echter leuk om af en toe een cheatmeal te hebben. “Ik ben een sucker voor een goede, vette sandwich met buffelkip. Het is meteen een van die dingen als ik het op een menu zie, ik kan het niet helpen, "zei hij. "Ik heb al zo lang geen broodje buffelkip gegeten en als ik er nu aan denk, komen er zeer levendige herinneringen boven."

Stokes onthulde toen zijn grootste guilty pleasure als het om eten gaat.

“Kaastaart. Ik ben geen grote melkveehouder, maar iets over een echt goede cheesecake zingt gewoon naar mijn ziel, zei hij.

Het eerste seizoen van Outer Banks wordt momenteel gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: