Wheel of Fortune' wordt geplaagd door geheime schandalen die onlangs aan het licht zijn gebracht

Inhoudsopgave:

Wheel of Fortune' wordt geplaagd door geheime schandalen die onlangs aan het licht zijn gebracht
Wheel of Fortune' wordt geplaagd door geheime schandalen die onlangs aan het licht zijn gebracht
Anonim

Gedurende de hele televisiegeschiedenis zijn er heel veel spelprogramma's geweest die zijn gekomen en gegaan. Er zijn echter een handvol spelprogramma's geweest die erin zijn geslaagd om de steunpilaren van de televisie te worden en Rad van Fortuin hoort duidelijk op die lijst.

Een van die zeldzame spelshows die erin geslaagd zijn om miljoenen fans te bekijken op de bestemming, er zijn heel veel kijkers die vijf dagen per week naar Rad van Fortuin kijken. Veel van die fans houden zelfs zo veel van de show dat ze alle interessante feiten over Rad van Fortuin willen weten. Helaas, als we kijken naar de recente geschiedenis van Wheel of Fortune, wordt het duidelijk dat de show de laatste tijd wordt geteisterd door schandalen.

6 Pat Sajak verdedigt veel bespotte deelnemers

Tijdens de aflevering van Rad van Fortuin van 1 maart 2022 kon de puzzel "een andere veer _n yo_r _a_" niet worden opgelost na verschillende pogingen van twee van de deelnemers aan de show. Na aanvankelijk failliet te zijn beland en vervolgens een beurt te verliezen, won de derde deelnemer de ronde nadat hij eindelijk de kans kreeg om op te lossen en zei "nog een veer op je pet". Aangezien een andere pluim op je pet een veelvoorkomend gezegde is en een van de deelnemers vermoedde dat de puzzel eindigde in hoed, kaart en schoot, werd het segment ronduit bespot op sociale media.

Als reactie op de onaardige dingen die online over de deelnemers werden geschreven, riep Pat Sajak, presentator van het Rad van Fortuin, de fans van de show op Twitter, wat best verbazingwekkend is. Het zegt tenslotte veel over de fans van een show als de presentator wiens taak het is om ze af te stemmen de behoefte voelt om ze uit te nodigen.

5 Fans waren woedend namens Raven-Symoné

Tijdens edities van Celebrity Wheel of Fortune kijken de meeste fans van de show naar hun favoriete sterren die plezier hebben en zichzelf mogelijk in verlegenheid brengen. Bovendien is het leuk voor fans om die afleveringen te bekijken, omdat ze weten dat goede liefdadigheidsinstellingen de winst van de ster zullen ontvangen. Hoewel die afleveringen bedoeld zijn om leuk te zijn, betekent dit niet dat de regels van de show door producenten minder serieus worden genomen. Tijdens een aflevering van Celebrity Wheel of Fortune in 2022 dachten veel fans bijvoorbeeld dat Raven-Symoné een ronde had moeten winnen toen ze zei: "Ah Ah Ah Ah Stayin' Alive Stayin' Alive". De juiste tekst is echter "Ah Ha Ha Ha Stayin' Alive Stayin' Alive", die Tori Spelling correct vermeldde en zo de ronde won. Als reactie daarop gingen veel fans van het Rad van Fortuin naar sociale media om de show uit te roepen.

4 Deelnemer mist een auto vanwege een technische fout

Sinds het begin van de uitzending van Wheel of Fortune, heeft de show een aantal strikte regels. Eind 2021 ontdekten veel fans van de show hoe serieus de producers van de show een van de regels van de show namen en als gevolg daarvan echt boos werden. In de loop der jaren hebben Rad van Fortuin-deelnemers een aantal geweldige prijzen gewonnen en Charlene Rubush trad bijna in hun voetsporen toen ze de kans kreeg om een auto te winnen. Helaas slaagde Rubush er echter niet in de auto te winnen, zelfs niet nadat ze alle woorden in de puzzel correct had vermeld, "het juiste woord kiezen". Zoals gastheer Pat Sajak uitlegde, pauzeerde Rubush enkele seconden voordat ze 'woord' zei en de puzzel moet worden opgelost zonder zo lang te pauzeren. Nadat de aflevering was uitgezonden, was de reactie van de fans zo sterk dat Audi tussenbeide kwam en Rubush een auto gaf om de verontwaardiging te onderdrukken.

3 Pat Sajak bespot Lisp van deelnemer

In de afgelopen jaren is er gelukkig veel gesproken over de schade die gepest wordt met iemand. Als gevolg hiervan, toen veel fans van het Rad van Fortuin tot de conclusie kwamen dat Pat Sajak de spot dreef met het slissen van een deelnemer door het woord see als "thee" uit te spreken, riepen ze op om de gastheer te ontslaan. Het is niet verwonderlijk dat er toen een reactie was op de reactie, waarbij sommige mensen zeiden dat het ontslaan van Sajak "cultuur annuleren" zou zijn, terwijl ze beweerden dat mensen overdreven gevoelig zijn.

2 Pat Sajak's grap over Vanna White maakte veel mensen bang

Gedurende de geschiedenis van het Rad van Fortuin is er een lange geschiedenis geweest van gastheren Pat Sajak en Vanna White die tijdens elke aflevering kort met elkaar spraken. In april 2022 kreeg een van die segmenten Sajak in heet water toen veel fans van de show een grap die hij griezelig maakte, vonden. Terwijl hij het podium deelde met Vanna, vroeg Pat zijn oude collega of ze een "operafanaat" is. Als reactie verklaarde Vanna: "Ik ben geen fan, maar ik hou van opera". Onverschrokken vervolgt Pat Vanna door te vragen of ze "ooit opera in de buff" heeft gezien. Nadat ze dat moment hadden gezien en tot de conclusie kwamen dat Vanna er ongemakkelijk uitzag, riepen veel WoF-fans op om Pat te ontslaan.

1 Een andere grap van Pat Sajak over Vanna White is aan het licht gekomen

Nadat veel fans van het Rad van Fortuin van streek waren door de opera van Pat Sajak in de buff-grap, begonnen sommigen het gedrag van de gastheer in het verleden te onderzoeken. Gezien het feit dat Sajak al tientallen jaren een fortuin heeft verdiend met het hosten van WoF, was er veel beeldmateriaal om door te nemen. Desondanks duurde het niet lang voordat een WoF-fan een nieuwe clip ontdekte waarin Sajak zijn co-host, Vanna White, seksualiseerde. Genomen uit de aflevering waarin werd aangekondigd dat Vanna in de toekomst een hittegevoelig bord zou gebruiken, als reactie op het nieuws dat Pat een grap maakt over hoe goed zijn co-host is. "Dit is de laatste avond van dit puzzelbord. Je hoeft geen letters meer te draaien. Het nieuwe bord… het is door warmte geactiveerd als je wilt. En als iemand een bord kan opwarmen, dan kan jij dat ook." Als reactie op die clip die aan het licht kwam, werden de oproepen om Pat te ontslaan hernieuwd.

Aanbevolen: