Dit is wat de castleden van 'Bridgerton' in hun vrije tijd doen

Inhoudsopgave:

Dit is wat de castleden van 'Bridgerton' in hun vrije tijd doen
Dit is wat de castleden van 'Bridgerton' in hun vrije tijd doen
Anonim

In december 2020 deed Shondaland het opnieuw, deze keer brak hij records met acht afleveringen van Bridgerton. Zoals het er nu uitziet, is Bridgerton 82 miljoen keer bekeken en is het de meest succesvolle serie van Netflix tot nu toe. Squid Game is misschien in de race voor die positie, gezien de stijgende populariteit, maar alle bronnen zeggen dat Bridgerton momenteel de leiding heeft. Het heeft een enorme fanbase verdiend, waaronder Kim Kardashian.

Tijdens het eerste seizoen van de show maakten we kennis met een geniale cast, waarvan de meest opvallende Regé-Jean Page was, die de rol van Simon Bassett, de hertog van Hastings, vertolkte. Bridgerton keert terug voor een tweede, derde en vierde seizoen, maar helaas zonder de favoriete vrijgezel van iedereen, Simon. Als de castleden geen fenomenale televisie maken, is dit waar ze mee bezig zijn.

10 Regé-Jean Page

De hertog weet wat de dames willen, en een penseel door zijn Instagram zal je precies dat laten zien. Als hij ons niet verbaast met zijn charme op het scherm, poseert hij aan het strand - in korte broek, met ontbloot bovenlijf, en geeft hij ons een kijkje in zijn perfect gebeitelde buik. Regé-Jean Page geeft er genoeg om om zijn foto te voorzien van een mooi bijschrift en zijn volgelingen te vragen naar een helderdere horizon te stappen. Wat de dames willen weten, is welke horizon de hertog zal betreden. Kunnen we meelopen?

9 Phoebe Dynevor

Als ze een personage speelt dat brandt voor de hertog, reist Phoebe Dynevor graag. Een van haar bestemmingen? Parijs. Ze deelde onlangs een prachtig uitzicht op de Eiffeltoren bedekt met prachtige flitsende lichten. Meer dan reizen, geeft ze er de voorkeur aan om door te lezen en uittreksels uit boeken met haar volgers te delen. Een van haar fragmenten uit het boek Women Who Run With the Wolves luidt: Of je nu pittig of somber, vorstelijk of ruw bent - de wilde vrouw is van jou. Ze is van alle vrouwen.”

8 Adjoa Andoh

Adjoah Andoh houdt van een rustige tijd in het park. Of ze nu verwonderd is over prachtige bloemen of naar een stel eenden kijkt die het waarmaken, ze zal het moment zeker vastleggen. Naast een wandeling in het park is er nog een kans om wat rustige tijd te hebben - een zaterdagochtend doorgebracht aan de stille oceaan. Eén ding is zeker: Lady Danbury houdt van haar rust. Het is ook niet zo vreemd om te zien dat ze frambozen verzamelt terwijl ze bezig is.

7 Jonathan Bailey

Net als Regé-Jean Page brengt Jonathan Bailey graag tijd door in de oceaan, behalve dat hij ervoor kiest om te surfen. Hij houdt ervan om even te poseren voor een foto en ons een bord van zijn goed gesneden buik te serveren. Als hij niet aan het surfen is, is hij waarschijnlijk aan het strand, verkleed als sneeuwman of overlaadt hij zijn hond met veel kussen. Bailey houdt ervan om zijn adrenaline op gang te brengen, en naast surfen staat ook een hike bovenaan het lijstje van dingen die hij graag doet.

6 Ruby Barker

Ruby Barker houdt ervan om te zweten en plezier te hebben terwijl hij bezig is. Ze deelt haar vooruitgang bij indoor rotsklimmen en tot nu toe, zo goed. Klimmen, zegt ze, heeft haar geholpen met haar rug. Toen ze begon, woog ze 59 kilogram (129 pond), maar ze is sindsdien aangekomen. "Wees eigenlijk niet bang om aan te komen", adviseert ze haar volgers.

5 Sabrina Bartlett

Net als Phoebe Dynevor houdt Sabrina Bartlett zich graag tegoed aan een goed boek. Behalve dat ze het aan het strand doet terwijl ze kijkt hoe de eb zich een weg baant naar de kust. Ze geniet van een goede wandeling met vrienden die ze bijzonder vindt, en ze kan ergens in Zwitserland haar kamp opzetten. Sabrina heeft een liefde voor bloemen, en ze is te vaak te vinden naast een prachtige bloementuin.

4 Ben Miller

Op dagen dat hij geen gokker speelt, is Ben Miller een ervaren auteur. Hoewel dat niet per se een soort 'vrije tijd'-activiteit is, is het het vermelden waard. Net als de auteur die hij is, heeft Miller een voorliefde voor groene landschappen, vooral als er ook bloemen in beeld zijn. Als hij niet in een tuin is, is hij in een zwembad ergens schilderachtig, poserend voor de camera met een donkere bril.

3 Luke Newton

Als je Newton zoekt, is er een kans dat je hem ergens in het bos vindt, genietend van de stroming van de rivier onder een brug. Dit kan hij alleen doen of in het gezelschap van vrienden. Of dat, of hij gooit stenen diep in het meer, nog steeds in het gezelschap van weinig mensen om wie hij geeft. Bovenal is een perfect zicht op de zonsondergang op het platteland voldoende.

2 Bessie Carter

Bessie Carter houdt van een avondje uit. Met goede muziek, goede vrienden om mee om te gaan en geen alcohol in zicht, heb je haar aandacht. Als ze echt in een goede bui is, gooit ze waarschijnlijk een paar Spaanse woorden in het rond. Behalve het perfecte avondje uit, heeft ze niets dan liefde voor het strand en zonnebaden.

1 Nicola Coughlan

Ooit zo evenwichtig, heeft Nicola Coughlan een goed gevoel voor humor. Ze zal waarschijnlijk een bezoek brengen aan de plaatselijke winkel terwijl ze een baret draagt. In het geval dat ze de reis niet maakt, zie je haar in een verfijnd Halloween-kostuum - een donzige oranjebruine jas en een paar roze handschoenen, die haar innerlijke Gwyneth P altrow kanaliseren.

Aanbevolen: