Wat doen de castleden van 'Squid Game' in hun vrije tijd?

Inhoudsopgave:

Wat doen de castleden van 'Squid Game' in hun vrije tijd?
Wat doen de castleden van 'Squid Game' in hun vrije tijd?
Anonim

Geïnspireerd door Koreaanse kinderspellen, maakte Squid Game in september zijn debuut op Netflix. Sindsdien heeft de show, met Lee Jung-jae in de hoofdrol, geschiedenis geschreven door de meest bekeken show van de streamer te worden en de serie Bridgerton van Shonda Rhimes te onttronen. Hoewel er geen enkele bekende naam in zicht is (in ieder geval voor het Amerikaanse publiek), heeft de show bewezen dat, wanneer het concept goed is, een show zichzelf uiteindelijk verkoopt.

In oktober maakte Netflix bekend dat Squid Game in totaal 111 miljoen kijkers had bereikt. Het concept is simpel: degenen die diep in de financiële problemen zitten, spelen kinderspelletjes om uit de schulden te komen. Gezien het brede publiek dat de show heeft bereikt, is er speciale belangstelling voor de cast, die allemaal een aanzienlijke aanhang hebben opgebouwd sinds de show van start ging. Hoewel iedereen onzeker is over een tweede seizoen, is dit wat sommige castleden in hun vrije tijd doen.

9 Jung Ho-yeon

Toen ze voor het eerst het script van Squid Game ontving, las Jung Ho-yeon het allemaal in één keer uit, en de ervaring was 'emotioneel', volgens een interview dat ze aan Time gaf. Jung heeft sindsdien een enorme aanhang gekregen en sierde de omslag van vele tijdschriften. Als ze geen historische televisie maakt, brengt Jung graag tijd door met de natuur. Ze geniet van een prachtige skyline en groene velden, en op de momenten dat ze een wandeling moet maken, deelt ze het uitzicht met haar 22 miljoen volgers.

8 O Yeong-su

www.youtube.com/watch?v=FTXSezy9Sj4

Als deelnemer nummer één speelt O Yeong-su het spel gewoon omdat het logischer is om het te spelen dan buiten te zitten wachten op de dood. Hoewel de show hem enorm populair maakte, heeft Yeong-su een uitgebreide carrière achter de rug in de acteerscène en verscheen hij in meer producties dan we kunnen tellen. Door zijn ervaring heeft hij veel kennis vergaard, die hij deelde in een interview met Viu Singapore. Yeong-su stelt dat het kiezen van een carrière waar je van houdt de ultieme vorm van winnen is. Buiten dat hoopt hij vreedzaam met zijn gezin te leven en ook iets terug te geven aan de gemeenschap.

7 Lee Jung-jae

Als Seong Gi-hun komt Lee Jung-jae in het spel om uit de schulden te komen, zodat hij zijn dochter terug kan winnen. Ondanks dat hij in de baanbrekende show zit, is Lee Jung-jae een eenvoudige man die zijn privéleven liever weghoudt van sociale media. Dat weerhoudt hem er niet van om een auto-selfie te maken of zijn medecastleden te steunen wanneer hij maar kan.

6 Park Hae-soo

Op het scherm speelt Park Hae-soo Cho Sang-woo, een voormalig investeringsmanager die gezocht werd voor het bedriegen van zijn klanten. Off-camera leidt hij echter een totaal ander leven dat niet helemaal buiten de norm v alt. Je kunt hem zien zitten omringd door bomen in wat een park lijkt te zijn, terwijl hij de vreugde in zich opneemt die gepaard gaat met vallen, en een foto maakt voor de gram.

5 Heo Sung-tae

Als Jang Deok-su is Heo Sung-tae een crimineel die ook verslaafd is aan gokken. Zijn deelname aan het spel is daarom om gokschulden te compenseren. Buiten het scherm brengt Heo Sung-tae graag tijd door met de natuur om zich op te frissen. In tegenstelling tot zijn karakter, dat behoorlijk hardcore is, is Heo Sung-tae een softie in hart en nieren, die graag tijd doorbrengt met zijn twee katten. Soms hangt hij om hen heen terwijl hij een huidverzorgingsroutine uitvoert. Tot zover het leven van een gangster.

4 Wi Ha-jun

Wi Ha-jun speelt de rol van een politieagent wiens doel om in het spel te komen is om zijn broer te vinden, waardoor hij zich voordoet als bewaker. In het echte leven heeft Wi een nichtje waar hij helemaal gek op is. Hij en de kleine zijn meerdere keren te zien voordat hij begon met filmen. Als hij helemaal vrij is, vind je hem waarschijnlijk in het park met zijn schattige nichtje.

3 Anupam Tripathi

In zijn vertolking van Abdul Ali wordt Anupam Tripathi een deel van het spel omdat hij voor zijn gezin moet zorgen. Als hij geen iconische televisie maakt, zal Tripathi waarschijnlijk worden gevonden bij de Han-rivier in Korea, met een moment van bezinning. Tripathi heeft ook een voorliefde voor planten en muziek, en dat zie je overal op zijn pagina terug. Of het nu een potplant, een gitaar of een enkele roos is, er verschijnen sporen van zijn liefde voor alles wat groen is op zijn account.

2 Kim Joo-ryoung

Als ze geen manipulatieve en extreem vocale vrouw op het scherm is, geeft Kim Joo-ryoung de voorkeur aan de rust van de oceaan. Ofwel, ofwel vindt u haar waarschijnlijk ergens schilderachtig waar ook goed eten wordt geserveerd. Haar favoriete soorten paden zijn even schilderachtig. Soms is het een rustige buurt met overal lommerrijke bomen, soms geniet ze van een perfect zicht op de zonsondergang en legt ze het moment vast op haar telefoon.

1 Lee Byung-hun

Hoewel hij alleen een cameo maakte op Squid Game, is Lee Byung-hun een doorgewinterde acteur die in veel films heeft gespeeld, waaronder The Harmonium in My Memory, The Good, the Bad, the Weird en The Leeftijd van schaduwen. Voor Lee en het grootste deel van de cast lijkt de natuur de go-to te zijn. Soms wordt de acteur omringd door groene scènes, en andere keren heeft hij een rustige tijd aan de oceaan. Als hij in een meer toeristische bui is, lijkt een reis naar Santorini, Griekenland, de juiste oplossing te zijn.

Aanbevolen: