Wat de cast van 'You' doet in hun vrije tijd

Inhoudsopgave:

Wat de cast van 'You' doet in hun vrije tijd
Wat de cast van 'You' doet in hun vrije tijd
Anonim

Gemaakt op basis van boeken van Caroline Kepnes, maakte You zijn debuut op Lifetime in september 2018 en heeft sindsdien Netflix stormenderhand veroverd. Lang voordat ze Joe en Love kruisten, waren sommige castleden van de show bekende gezichten, die in eerdere producties waren verschenen. Aangezien ze niet zo nieuw zijn op het gebied van acteren, kan het geen kwaad om je af te vragen hoeveel ze waard zijn.

Als ze geen vermakelijke televisie voor ons maken en ondertussen veel geld binnenhalen, zijn Joe, Love, Beck en de hele cast van personages gewoon gewone mensen die genieten van tijd weg van televisie. Van wandelen, fotoshoots en wandelingen tot quality time doorbrengen met hun kinderen en huisdieren, dit is wat de castleden van You in hun vrije tijd doen:

8 Penn Badgley geniet van een goede wandeling

Als hij Beck niet stalkt of probeert het hof te maken, in het echte leven, houdt Penn Badgley van een goede wandeling in de hete zon, bij voorkeur ergens in Utah. En wanneer hij de top bereikt, waar het uitzicht op een kloof adembenemend is, vergeet hij niet een foto te maken voor zijn miljoenen Instagram-volgers. Badgley's liefde voor wandelen gaat verder dan canyons, soms is hij midden in het bos, en een van die momenten kan in de lente zijn wanneer moeder natuur al haar groen laat zien, of de herfst wanneer bladeren de grond bedekken.

7 Elizabeth Lail brengt de meeste nachten door met haar kat

Elizabeth Lail is de meesten van ons op een willekeurige nacht. Ze geeft er de voorkeur aan om zich in het comfort van haar huis te nestelen, met haar kat aan haar zijde. "Meeste nachten." Lail onderschrijft een foto van hen twee, wat suggereert dat het hoogstwaarschijnlijk een troost voor elke nacht is. Als ze niet geniet van het gezelschap van haar huisdier, jaagt ze graag op zonsondergangen. Een rondje door haar Instagram laat foto's zien die ze heeft verzameld van zonsondergangen, op de set of bij de haven.

6 Shay Mitchell is gefascineerd door het strand

Shay Mitchell is een liefhebber van het strand, en via haar Instagram is dat gemakkelijk te zien. Soms heeft ze moederdienst, loopt ze haar peuter uit, en andere keren ligt ze in de zon met haar favoriete frisdrank in de buurt. Ze lijkt echter meer van het strand te genieten als de zon net ondergaat, er geen kinderen in zicht zijn en de timing gewoon perfect is voor een fotoshoot. Ergens tussen palmbomen, donkere wolken en een oranje skyline worden prachtige fotoshoots geboren.

5 Luca Padovan ha alt herinneringen op aan een reis naar Disney World

Voordat de pandemie op komst was, ging Luca Padovan, die in het eerste seizoen Joe's buurman speelde, op reis naar Disney World. De jonge acteur deelde foto's van zichzelf die de tijd van zijn leven had als een terugkeer, aangezien de wereld tot stilstand was gekomen. Hij was ook zo vriendelijk om een leuk weetje te delen. "Die dag stond ik te trillen tijdens de vuurwerkshow Happily Ever After en viel toen een uur in slaap op de eerste hulp", schreef Padovan.

4 Ambyr Childers zet de vakantiemodus aan

Vrije tijd voor Ambyr Childers is niet meer dan dat, vrije tijd, en er is geen betere manier om 'vrij' te zeggen dan op vakantie te gaan. Een run door Childers 'Instagram zal je laten zien dat de actrice zwaar geïnvesteerd is in familie. Daarom is vakantietijd ook familietijd, en dat kan alles betekenen tussen het delen van een selfie van haar en haar partner, of haar en de kinderen die aan het surfen zijn. Childers beweert echter dat ze erg bang is voor de oceaan en niet zo dol is op koud water.

3 James Scully wordt waarschijnlijk gevonden in Vermont

James Scully lijkt een voorliefde te hebben voor alles wat groen is. Halverwege tussen wandelingen kan er iemand zijn die hem vastlegt terwijl hij in quarantaine zit op een manier die alleen hij kan - omringd door bloemen. Of dat, of hij wordt waarschijnlijk midden in een meertje in Vermont gevonden, met ontbloot bovenlijf, omgeven door zonneschijn en veel bomen. Als het in New York regent, verkiest Scully tijd in Vermont boven een regenachtige dag in New York, wanneer dan ook.

2 Carmela Zumbado houdt ervan om zich over te geven aan goede boeken

Als je toevallig op zoek bent naar een boekenclub, zoekt Carmela Zumbado er ook een. Ze lijkt vooral te genieten van het lezen van Eckhart Tolle. Ze deelde een foto van het boek dat ze in juni aan het lezen was, en gezien de bladgroene achtergrond is het veilig om te zeggen dat de natuur ook iets is waar ze van houdt. Dat, en rondhangen met haar meidenbende.

1 Jenna Ortega is een lezer en een auteur

Het lijkt erop dat Zumbado niet te ver hoeft te gaan om toch een boekenclubpartner te krijgen. Collega-castmate Jenna Ortega is nogal een lezer. Als ze geen stapel boeken op Instagram deelt, maakt ze waarschijnlijk een foto van een pagina die ze aan het lezen is. Het helpt ook dat Jenna een auteur is, nadat ze haar debuuttitel It's All Love: Reflections for Your Heart and Soul heeft uitgebracht. Omdat boeken nog steeds gelden als werk voor Ortega, heeft ze iets met zonsopgangen en zal ze ze zeker bij de oceaan vangen.

Aanbevolen: