Wat de castleden van 'Maid' doen in hun vrije tijd

Inhoudsopgave:

Wat de castleden van 'Maid' doen in hun vrije tijd
Wat de castleden van 'Maid' doen in hun vrije tijd
Anonim

Om de zoveel tijd komt er een show langs die mensen echt aan het praten krijgt. Dit jaar werd Maid een van die shows. De miniserie was gebaseerd op een memoires van Stephanie Land getiteld Maid: Hard Work, Low Pay, and a Mother's Will to Survive. Maid maakte zijn debuut op Netflix op 1 oktober en in iets meer dan twee weken had het al 67 miljoen huishoudens bereikt.

De show vertelt het verhaal van Alex, een alleenstaande moeder met een lastige ex-vriend die een baan als schoonmaker binnenha alt bij Value Maids, een fictief schoonmaakbedrijf. Margaret Qualley, die de hoofdrol speelt, wordt geprezen voor haar vertolking van Alex. Als ze geen fenomenale televisie maakt, is dit wat zij en de rest van de castleden van plan zijn.

9 Margaret Qualley is een voor een Emmy genomineerde acteur

27-jarige Margaret Qualley begon haar carrière in 2011. Ze is niet alleen buitengewoon getalenteerd in de manier waarop ze Alex portretteert, maar in haar tienjarige carrière heeft ze al een Emmy-nominatie in de wacht gesleept. Soms ha alt ze de krantenkoppen voor haar gecompliceerde liefdesleven. We zouden graag denken dat haar recente fantastische uiterlijk haar ex Pete Davidson een beetje groen van jaloezie zou maken. Als ze niet aan het werk is, geniet Qualley van een rustige en vredige tijd in de oceaan. Haar go-to kan van alles zijn, van het besturen van een boot, rustig dobberen op het water tot het springen van een klif.

8 Nick Robinson bezoekt graag Nieuw-Zeeland

Nick Robinson begon in 2008 in een toneelstuk en heeft sindsdien een publiek van toegewijde fans gekregen met shows als Melissa & Joey en films waarin hij heeft gespeeld, zoals The Kings of Summer. Als hij niet strijdt met de moeder van zijn baby op het scherm, is Robinson waarschijnlijk te vinden in Nieuw-Zeeland, genietend van de glorie van het prachtige landschap van het land."Prachtig land met mooie mensen", zegt hij erover.

7 Anika Noni Rose is een Disney-legende

Anika Noni Rose is in veel opzichten een Disney-legende. Ze is de stem van Tiana, de eerste Afro-Amerikaanse prinses van het netwerk in The Princess and the Frog. Een van Rose's meest herkenbare werken is haar vertolking van Lorrell Robinson in Dreamgirls. Op Maid portretteert ze de zeer welvarende klant van Alex. Buiten het scherm zal Robinson's vrije tijd waarschijnlijk aan het strand worden doorgebracht. Met haar 49 is ze nog steeds in topvorm, en haar bezoekjes aan het strand gaan gepaard met bikinifoto's voor de gram.

6 Tracy Vilar houdt ervan om zonsondergangen na te jagen

In het geval je je afvraagt waar je het gezicht van Tracy Vilar eerder hebt gezien, hier is een verversingsknop: de actrice is het meest herkenbaar voor haar vertolking van Ro-Ro op Partners en Sophia Ortiz op The Steve Harvey Show. Op het scherm is ze de baas van Alex, maar buiten de baanbrekende Netflix-serie is ze een liefhebber van zonsondergangen. Zo veel dat ze ze graag achtervolgt wanneer ze maar kan.

5 Andie MacDowell houdt van wandelen

Het is niet elke dag dat we een moeder-dochterduo in actie zien. Meid bracht ons precies dat. Margaret Qualley is niet alleen de dochter van Paula op het scherm. Buiten de show zijn ze een echt moeder-en-dochterduo. Margaret werd geboren uit MacDowells eerste huwelijk met Paul Qualley. Als de Golden Globe Award-genomineerde niet op de omslag van een topmagazine prijkt, gaat ze het liefst wandelen en deelt ze haar liefde voor rust en eenzaamheid met haar volgers.

4 Raymond Ablack is een fan van de Blue Jays

Raymond Ablack begon zijn carrière als tieneracteur. Hij verscheen in verschillende producties, waaronder Orphan Black, Narcos en Degrassi: The Next Generation, een rol die hem de ultieme erkenning opleverde. Buiten zijn werk en als een oude medewerker van Alex (Nate), zou je hem misschien tegenkomen bij een honkbalwedstrijd in zijn geboortestad Toronto.

3 Aimee Carrero brengt veel tijd door met haar man

Aan het begin van haar acteercarrière was Aimee Carrero veel te zien in korte films zoals The Essential Man en Category 4. In 2009 was ze niet alleen te zien in shows als Hannah Montana en Lincoln Heights, maar ook in Alvin and the Chipmunks: The Squeakel. Naast haar werk brengt Aimee graag tijd door met haar man, Tim Rock. Het is niet zo zeldzaam om ze op een boot te zien, terwijl ze de beste tijd van hun leven hebben.

2 Mozhan Marnò is een fervent lezer

Geboren in Los Angeles, waar de magie gebeurt, is Marnò een bekend gezicht als het gaat om topshows zoals The Blacklist en House of Cards. Buiten haar werk is de Charlie Wilson's War-actrice, die haar carrière eind jaren 2000 begon, een liefhebber van boeken. Enkele van de lezingen die ze met haar volgers heeft gedeeld, zijn Half of a Yellow Sun van de Nigeriaanse auteur Chimamanda Ngozi Adichie. Hoewel ze niet altijd een hondenliefhebber was, kreeg Marnò onlangs een puppy genaamd Ravioli, waar ze absoluut dol op is.

1 Théodore Pellerin houdt van

Op 24-jarige leeftijd is Pellerin al een Canadese Screen Award-winnaar, die optrad in shows als On Becoming a God in Central Florida en The QA. Hoewel hij slechts een korte verschijning maakte als Wayne op Maid, is zijn carrière veelbelovend. Buiten het scherm houdt Pellerin van een solowandeling langs het strand in het gezelschap van zijn hond, en het maakt niet uit of er een storm op komst is. Soms zie je hem genieten van het wild in Kroatië.

Aanbevolen: