Dit is wat de castleden van 'Lucifer' doen in hun vrije tijd

Inhoudsopgave:

Dit is wat de castleden van 'Lucifer' doen in hun vrije tijd
Dit is wat de castleden van 'Lucifer' doen in hun vrije tijd
Anonim

Ontwikkeld door Tom Kapinos, Lucifer debuteerde in 2016 op Fox en werd uitgezonden op het netwerk voor de eerste drie seizoenen. In het vierde seizoen verhuisde de serie naar Netflix en is voor altijd een favoriet bij fans, ondanks het recente einde. Veel fans van de show prezen het om zijn vermogen om de kijker scherp te houden en de scènes na het kijken opnieuw te laten beleven.

Interessanter dan de boeiende verhaallijn was de cast, die personages tot leven bracht en Lucifer een aantal prijsnominaties opleverde, waaronder een Emmy-nominatie. Aangezien de serie net is afgerond, is dit wat verschillende leden van de cast graag doen als ze geen televisiemagie maken:

10 Tom Ellis

Ellis is een trotse vader en af en toe deelt hij een paar momenten met zijn 10 miljoen volgers. Misschien was een van zijn beste opvoedingsmomenten toen hij een stapsgewijze benadering deelde die zijn kinderen volgden bij het doen van zijn make-up. Ellis was niet echt dol op de glitteroogschaduw, omdat het daarna veel tijd kostte om op te stijgen. Als hij niet probeert de glitter van zijn ogen te krijgen, geniet hij van een schilderachtig uitzicht in zijn thuisland, Engeland.

9 Lauren Duits

Lauren German heeft niets dan liefde voor haar hond, die in oktober 2020 drie werd. Af en toe deelt ze foto's van hem. Soms draagt hij een cool kostuum zoals dat van een bij of draagt hij een tiara. Naast het dragen van bijpassende hoeden met haar hond, heeft German een liefde voor kunst en een sterke aantrekkingskracht op alles wat groen is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze een foto deelt van een prachtig landschap op het platteland of in haar achtertuin.

8 Kevin Alejandro

Na het einde van Lucifer werd aangekondigd dat Alejandro zou toetreden tot de League of Legends-stemcast. Als hij echter niet meer rollen krijgt, gaat de acteur graag wandelen. Hoewel fitness niet echt een 'vrije tijd'-ding is, omdat hij armen heeft die een huis kunnen bankdrukken, brengt Alejandro graag wat tijd door in de sportschool. Net als LaurenGerman heeft hij een schattig huisdier, Romeo, die zijn eigen Instagram-account heeft.

7 D. B Woodside

Woodside deelt zelden iets online behalve zijn werk. Hij is echter een trotse vader en noemt zijn kleine meisje zijn Poolster. Dakota, zijn meisje, vierde onlangs haar 12e verjaardag. Woodside heeft een geweldig huisdier genaamd Mia, die ergens in 2020 zei dat hij klaar was om weg te geven omdat hij hem liefde gaf op een manier die alleen een hond kan. We weten dat hij een grapje maakte. Wie zou zo'n schattige hond weggeven?

6 Scarlett Estevez

Scarlett Estevez zou net zo goed de bijnaam 'adrenalinemeisje' kunnen krijgen voor de meest gedurfde ziplining-foto ooit. Als ze aan de touwtjes trekt, gaat ze een stapje verder en doet ze het ondersteboven. Hoe krankzinnig! Het is ook niet ongebruikelijk om haar op de foto te zien met een van haar pups. Ze geniet ook van een goede wandeling die eindigt met een prachtig uitzicht op de ondergaande zon.

5 Rachael Harris

Harris is een trotse mama, die graag aanwezig is bij belangrijke gelegenheden zoals verjaardagen. Het is gemakkelijk om een foto van haar kinderen op Instagram tegen te komen. Of ze nu net een nieuw kapsel hebben of konijnenkostuums aan het spotten zijn, ze is een super blije mama. Het is ook een niet-zo-zeldzaam gezicht voor haar om een wandeling te maken in een rustige serene omgeving. Haar favoriete schoenen zijn een paar comfortabele sneakers, en terwijl ze toch bezig is, vergeet ze niet één foto te maken voor het 'gram.

4 Tricia Helfer

Op Instagram deelt Helfer 'delen van mijn leven zoals ik het ken' en de stukjes komen prachtig samen. Tuinieren is een van haar persoonlijke favorieten. Een vrachtwagen geladen met droge takken zou je ergens in haar huis kunnen vinden. Als dat niet het geval is, wordt ze waarschijnlijk gezien met haar kat, Cesar, die haar soms het gevoel geeft dat ze een luie stoel is. Op een luie zondag sport Helfer soms in een tweedelig bikinibroekje terwijl hij lekker bruin wordt.

3 Aimee Garcia

In juni, slechts enkele maanden voor de seriefinale van Lucifer, werd aangekondigd dat Garcia zich bij de cast van Hulu's Woke zou voegen. Buiten het vak waar ze zo gepassioneerd over is, heeft ze wat liefde voor de oceaan, en het is gemakkelijk om haar in de zomer te zien pronken met een bikinifoto. Garcia koestert ook een goede tijd met de natuur, dus een wandeling door een bladerdak en een lommerrijk pad staat ergens hoog op haar prioriteitenlijstje voor zelfzorg.

2 Tom Welling

Als je je afvroeg waar Tom Welling na Lucifer zou zijn, zou het helpen om je niet meer af te vragen, aangezien zijn serie, Professionals, net is overgenomen door The CW. Als hij niet aan het acteren is, luistert hij naar podcasts. Welling houdt ook van een stevige wandeling met zijn wederhelft en een vakantie, liefst in Frankrijk, zoals Beyonce en Jay-Z dat graag doen.

1 Inbar Lavi

Geen maar Inbar Lavi heeft meer vreugde dit najaar sinds ze net in het huwelijksbootje stapte. Het is alsof een seizoen eindigt terwijl een ander net is begonnen. Als ze niet aan het acteren is, geeft Lavi zich over aan muziek. Ze brengt ook tijd door met haar team dat 'als psychos door het bos dartelt' of de oceaan verkent. Op andere dagen vinden we haar aan het strand met haar partner in bijpassende strandkleding.

Aanbevolen: