Volgens Jay-Z is dit wat hij en Beyoncé in hun vrije tijd doen

Inhoudsopgave:

Volgens Jay-Z is dit wat hij en Beyoncé in hun vrije tijd doen
Volgens Jay-Z is dit wat hij en Beyoncé in hun vrije tijd doen
Anonim

Als individuele sterren zijn Beyoncé en Jay-Z twee van de meest succesvolle en populairste muzikanten ter wereld. Als een verenigd paar zijn ze niet te stoppen. Een echt iconische kracht met legioenen fans over de hele wereld, Beyoncé en Jay-Z zijn de definitie van een powerkoppel. De lijst met prestaties die de Carters samen hebben bereikt, wordt steeds langer en alleen in het afgelopen jaar hebben ze behoorlijk opwindende dingen gedaan.

Het is moeilijk voor te stellen wat dit paar doet als ze niet aan het werk zijn, omdat hun schema's zo snel zijn. Maar Jay zelf was openhartig over wat er gebeurt als hij en zijn vrouw even de tijd krijgen om samen te chillen. En de waarheid is heel anders dan wat de meeste fans zich misschien hadden voorgesteld! Dit is wat de Carters doen als ze in hun vrije tijd geen headliner zijn op wereldtournees.

Wat ze doen als ze thuisblijven

Kort nadat Jay-Z en Beyoncé in 2008 trouwden, verscheen Jay in The David Letterman Show. Tijdens het interview, nadat Letterman hem had gevraagd hoe het was om met Beyoncé getrouwd te zijn, onthulde Jay dat de twee niet elke avond uitgaan, zoals je zou verwachten van twee van de grootste sterren ter wereld. Jay onthulde eigenlijk dat wanneer het powerkoppel wat vrije tijd heeft, ze gewoon thuis blijven en eten!

Het v alt niet te ontkennen dat Beyoncé een waanzinnige werkethiek heeft, maar iedereen heeft wat vrije tijd nodig om te genieten van heerlijk eten!

Wat staat er op het menu

Jay is een overwegend privépersoon en ging niet in detail over wat hij en Beyoncé eten als ze samen thuis zijn. Maar we kunnen weloverwogen gissingen doen!

Het is bekend onder de Beyhive (dat is de fanbase van Beyoncé) dat haar favoriete eten pizza is. Bey heeft in het verleden een op planten gebaseerde levensstijl aangenomen, maar haar trainer Marco Borges onthulde dat de keuze haar niet verplichtte om pizza helemaal op te geven. Het is zelfs bekend dat Beyoncé thuis veganistische pizza's maakt. Als je snel door Beyoncé's Instagram bladert, zul je ook zien dat pizza vaak verschijnt!

In een 2020-interview met de Britse Vogue sprak Beyoncé ook over haar liefde voor zuiders comfortvoedsel dat haar terugvoert naar haar kindertijd, inclusief Texas-barbecue en Cajun-zeevruchten. "We aten elke zondag na de kerk soulfood", vertelde de superster. "Er was niets beter dan wanneer een klein beetje gekonfijte yams op je ossenstaart en macaroni kwam."

Volgens Eat This, Not That!, Beyoncé is ook een fan van popcorn - met name een combinatie van boter, kaas en karamelsmaken - eiwitrepen en veganistische cupcakes.

Uit eten

Jay-Z bevestigde zelf dat hij en Beyoncé in hun vrije tijd eten. Terwijl dit geliefde tijdverdrijf soms thuis plaatsvindt, gaat het stel ook graag uit. Een van de manieren waarop ze hun miljarden uitgeven, is eigenlijk aan wereldberoemde restaurants.

The Carters zijn eerder gespot in Le Cirque, een van de meest exclusieve restaurants in New York City en beroemd om naar verluidt het uitvinden van gerechten als spaghetti primavera en crème brulee.

Uit drinken

Volgens Business Insider is het ook bekend dat Beyoncé en Jay-Z vaak nachtclubs over de hele wereld bezoeken als ze niet aan het werk zijn. Ze zijn ook niet bang om contant geld te strooien op locaties zoals de nachtclub Liv, waar Jay zijn Watch the Throne-luisterfeestje hield en naar verluidt $ 250.000 heeft uitgegeven.

In 2013 haalden de Carters de krantenkoppen door $ 100.000 uit te geven aan drankjes voor VIP-gasten in een nachtclub in Atlanta. Beyoncé verwijst in haar muziek naar clubs met haar man ("We gaan deze club niet eens halen"), dus we weten dat dit een van de favoriete dingen van het paar is om samen te doen.

Ze reizen ook in hun vrije tijd

Natuurlijk gaan de Carters over de hele wereld op vakantie als ze niet aan het werk zijn. Volgens Business Insider zijn de Hamptons, de Bahama's, de Dominicaanse Republiek en Parijs enkele van de beste plaatsen die het paar graag bezoekt.

Groeiende familie

Nu Jay-Z en Beyoncé ouders zijn van drie kinderen - Blue Ivy en de tweeling Sir en Rumi - ziet hun vrije tijd er misschien een beetje anders uit. Toen Jay zei dat ze in hun vrije tijd 'eten' het liefste deden, waren ze kinderloos.

Volgens O Waves ziet Beyoncé's ideale zondag sinds moeder worden er meer zo uit: vroeg opstaan, bidden en mediteren. Knuffelen in bed met haar man en kinderen. Met het gezin brunchen en zwemmen. Een biertje drinken, schilderen en naar muziek luisteren. Een middagdutje doen. Pizza eten als avondeten, meer tijd doorbrengen met haar familie en daarna lekker slapen.

Aanbevolen: