Wat fans hebben gezegd over Robert Pattinson's Batman (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

Wat fans hebben gezegd over Robert Pattinson's Batman (tot nu toe)
Wat fans hebben gezegd over Robert Pattinson's Batman (tot nu toe)
Anonim

De Batman staat op het punt een hete nieuwe verandering te zien, wanneer Robert Pattinson in de rol stapt en het toneel verandert. De Engelse acteur, vooral bekend om zijn werk aan Twilight, was een onwaarschijnlijke keuze als het ging om het spelen van een van de meest iconische superhelden aller tijden, en het kostte fans een tijdje om te beseffen dat hij in deze enorme rol stapte.

Pattinson's Batman zou nu al uitkomen, maar het filmen werd uitgesteld vanwege de wereldwijde pandemie, waardoor fans nog even in verwondering moesten blijven voordat hij het grote scherm overneemt. De persoon die zo'n legendarische rol aanneemt, zal zeker enige aandacht krijgen, en de druk is zeker groot om te zien hoe hij het doet in deze rol van alle rollen. Dit is wat fans tot nu toe te zeggen hebben over Pattinson's Batman…

10 Neem even de tijd om dit te waarderen…

Sommige fans zijn vol ontzag voor het feit dat ze Robert Pattinson deze ongelooflijke rol zien spelen. Het is zelfs zo belangrijk dat een persoon haar waardering online plaatste, wat suggereert dat fans even de tijd nemen om dit nieuws echt in zich op te nemen. Sommige fans genieten echt van het moment, terwijl ze zich voorbereiden om te zien hoe Pattinson dit nieuwe personage volledig omarmt, en zijn benieuwd naar het perspectief dat hij naar het personage brengt.

9 Iets om naar uit te kijken

Laten we eerlijk zijn, dit jaar is voor zoveel mensen zwaar geweest, en nu de wereld zich begint te resetten en zich aanpast aan iets dat meer lijkt op normaal, is er één ding dat hen echt op de been houdt. Het feit dat Pattinson op het punt staat Batman te worden, geeft fans nieuwe hoop en iets heel spannends om naar uit te kijken als we 2022 ingaan.

8 Pattinson is echt geëvolueerd

Van zijn dagen op de set van Twilight naar een van de meest legendarische kostuums gaan en Batman worden, is een enorme prestatie. Fans vieren de evolutie van Robert Pattinsons carrière en de ongelooflijke manier waarop hij zijn talenten heeft aangescherpt en zijn vaardigheden in de loop van de tijd heeft ontwikkeld. Fans hebben gezien hoe Pattinson verschillende rollen op zich heeft genomen en willen graag dat zijn groei zijn hoogtepunt bereikt als hij de rol van Batman op zich neemt.

7 Dit is een enorme deal

Batman's Batman van Robert Pattinson is een geweldige deal en fans kunnen de emotionele stress van een nieuwe vertraging niet aan. Harten waren gebroken toen ze gedwongen werden om 2020 en nu 2021 te blijven zitten, zonder Pattinson in het Batman-kostuum te kunnen zien. Dit is zo'n enorme deal dat fans gewoon niet langer kunnen wachten om dit te zien, en ze hopen tegen alle verwachtingen in dat COVID wordt afgewend en ze niet gedwongen worden op te sluiten, omdat ze een lange wachttijd op de uitgave van deze film.

6 Hij heeft niet wat nodig is

Sommige critici denken gewoon niet dat Robert Pattinson het in zich heeft om Batman te zijn. Dit zijn enorme schoenen om te vullen, en niet iedereen is ervan overtuigd dat Pattinson de juiste keuze is voor dit personage. Eén persoon ging naar Twitter om de grootte van Pattinson te bekritiseren, omdat hij niet zo indrukwekkend was in vergelijking met die van een superheld, en het lijkt erop dat het enige overtuigingskracht zal vergen om van gedachten te veranderen.

5 Hij is geboren om deze rol te spelen

Anderen geloven dat Pattinson echt geboren is om deze rol te spelen. Ze geloven dat dit een natuurlijke vooruitgang in zijn carrière is en zijn er volledig van overtuigd dat dit de meest natuurlijke, meest geschikte match is die ze zich kunnen voorstellen. De opwinding neemt echt toe en fans kunnen nauwelijks wachten op de release van deze film.

4 Een verfrissend jongere Batman

Sommige mensen doen hun best om hun opwinding te uiten over het feit dat Pattinson een jongere Batman is dan anderen die deze rol op zich hebben genomen. Ze zijn opgewonden om te zien hoe een frissere, jongere man dit iconische personage overneemt en willen graag zien hoe dit zich op het grote scherm ontvouwt.

3 DC heeft nieuwe fans

Robert Pattinson is zo geliefd bij fans over de hele wereld, dat zelfs degenen die anders niet geïnteresseerd zouden zijn in DC-films klaar staan om af te stemmen. Fans die dat niet per se zijn fervente volgers van de DC-franchise zijn nog steeds enthousiast om Pattinson's Batman te zien, simpelweg vanwege het feit dat hij erin zit!

2 Hij is gewoon zo heet…

Er sijpelt heel wat sexappeal uit de Batman-rol van Robert Pattinson en fans zijn er helemaal klaar voor. Een fan ging zelfs zo ver om te zeggen dat anderen binnenkort "dorst" zullen zijn van Pattinson nadat ze hem deze rol hebben zien spelen. Degenen die twijfelen aan zijn succes, zullen misschien binnenkort hun woorden moeten inslikken als ze zien hoe hij domineert in deze film.

1 Academy Awards zijn in de toekomst van Pattinson

De film is nog niet eens uitgebracht, maar sommige fans ruiken nu al het potentieel voor Robert Pattinson om een Academy Award voor deze rol mee naar huis te nemen. Deze film is al gepositioneerd voor enorm succes, en fans zijn ervan overtuigd dat Pattinson het absoluut gaat halen. Velen suggereren al dat zijn overwinning een garantie is, uitsluitend gebaseerd op zijn eerdere optredens en de enorme buzz rondom Batman van Robert Pattinson.

Aanbevolen: