De cast van 'The French Dispatch' van Wes Anderson had dit te zeggen over het werken aan de film

Inhoudsopgave:

De cast van 'The French Dispatch' van Wes Anderson had dit te zeggen over het werken aan de film
De cast van 'The French Dispatch' van Wes Anderson had dit te zeggen over het werken aan de film
Anonim

Legendarische regisseur Wes Anderson is teruggekeerd naar het scherm met zijn meest recente absurdistische speelfilm, The French Dispatch, die op 21 oktober uitkwam. De film volgt het verhaal van een tijdschriftbedrijf terwijl ze werken aan het uitbrengen van hun laatste nummer gewijd aan hun overleden redacteur, Arthur Howizter Jr. (Bill Murray). In een zeer typische Anderson-stijl is de film verdeeld in verschillende hoofdverhaallijnen, die elk een verhaal vertegenwoordigen dat eerder in de geschiedenis van het tijdschrift is gepubliceerd, met als titels "The Cycling Reporter", "The Concrete Masterpiece", " Herzieningen van een manifest' en 'De privé-eetzaal van de politiecommissaris.”

Elk subverhaal staat vol met A-lijstnamen van Hollywood's beste talenten. Van Timothée Chalamet en Frances McDormand tot Bill Murray en Benicio Del Toro, dit zijn slechts enkele van de bekroonde acteurs en actrices die deel uitmaken van deze met sterren bezaaide cast. Afgaande op de ontzagwekkende cast en crew achter deze film, is het veilig om te zeggen dat het werken aan de speelfilm een once-in-a-lifetime ervaring moet zijn geweest. Dus laten we eens kijken naar wat de cast precies te zeggen had over het deel uitmaken van dit prestigieuze project.

8 Aanvankelijk was het angstaanjagend

De grootse schaal van het project was zeker voelbaar door de cast tijdens hun eerste opnamedagen. Voor de jongere leden van de grote cast was het gevoel schijnbaar meer aanwezig. In een interview met ET Canada benadrukte Timothée Chalamet, die het personage van Zeffirelli speelt, de hoofdrol in "Revisions To A Manifesto", dit terwijl hij beschreef hoe hij het vond om in de rol te worden gecast.

Hij vertelde hoe het werken met de regisseur angstaanjagend was geweest, omdat hij zich afvroeg: "Waarom wil hij dat ik dit ding verpest?" Voordat we de hele ervaring beschrijven als een "teken van vertrouwen".

7 Ze hebben serieus hun A-Game gebracht

In een video die op de officiële Instagram-pagina van de film is geplaatst, gaat de cast achter de schermen van The French Dispatch om zich open te stellen over de werkomgeving die is gecreëerd door zo'n grote veelgeprezen groep acteurs in één set te hebben. Velen waren er snel bij om de status en het talent van hun A-lijst medesterren te noemen terwijl ze hen prezen. Eén ster in het bijzonder was echter openhartig over hoe de met sterren bezaaide cast hun uitvoeringen beïnvloedde - Chalamet, een van de jongere leden van de cast, benadrukte hoe vanwege de grote namen iedereen zijn "triple A-Game" voor de set had gekocht.

6 Het voelde als een grote familie

Ondanks het intimiderende karakter van het werken met zulke enorme talenten, lijkt het alsof de cast een speciale hechte band vormde. In een andere Instagram-video die door de filmpagina werd gepost, benadrukten veel leden van de cast, zoals Bob Balaban, Lea Seydoux en Steve Park allemaal hoe de ervaring om in de film te zijn erg familiair was geweest.

5 Ze kregen niet het volledige verhaal

Terwijl de cast van elk individueel kort verhaal werkte om zijn eigen unieke essentie te creëren, lijkt het alsof er niet veel gevolgtrekkingen zijn gemaakt tussen casts. In feite werden veel van de castleden in het ongewisse gelaten over de overkoepelende verhaallijn van de film, omdat ze alleen de scripts van hun lijnen en alleen hun lijnen kregen.

In een interview met The Fan Carpet, onthulde Lyna Khoudri, die Juliette speelde in "Revisions To A Manifesto", dit terwijl ze zei: "We hebben het script eerst niet gelezen omdat ze niet wilden geven ons het hele script, dus ik had alleen mijn deel.”

4 Ze leerden deze cruciale uitvoeringstechniek

Later in het interview vertelde Khoudri hoe het was om met de legendarische regisseur te werken. Ze verklaarde dat ze het belangrijkste belang van ritme in de uitvoering had geleerd. Ze benadrukte hoe Anderson's specifieke ritme en tempo ervoor zorgden dat "alles met hem als een vorm van muziek voelde." Vervolgens vertelde ze dat haar uitvoeringsritme sinds het project iets is waar ze zich veel meer op richt.

3 Ze vonden een tweede huis op de filmlocatie

In een interview met Konbini France vertelden Tilda Swinton en Bill Murray hoe lang het duurde voordat de film werd opgenomen. Swinton benadrukte hoe ze praktisch "een tweede huis hadden gevonden" in Angoulême, waar de film werd opgenomen, zoals ze zei: "Het was geen korte opname, het duurde enkele maanden."

2 Het duurde even om sommige scènes te perfectioneren

Later in het interview ging Swinton verder in op hoe het was om onder Andersons leiding te werken. Ze verklaarde dat het veel tijd zou kosten om sommige scènes goed te keuren, omdat ze ze consequent opnieuw zouden moeten filmen vanwege Anderson's behoefte om precies dat wat hij had afgebeeld tot leven te brengen. Ondanks het repetitieve karakter van de opnames, benadrukte Swinton dat alle acteurs "voorbereid waren voor de lange termijn".

1 Anderson was de hele tijd een veeleisende regisseur

Murray voegde vervolgens toe dat Anderson een perfectionist was. Hij benadrukte dat ondanks de voorbereiding van de cast, het werken met Anderson niet zonder uitdagingen verliep. Hij verklaarde: "Het is moeilijk, het is niet gemakkelijk om te werken, ook al is hij een aardig persoon, het is moeilijk. Hij is veeleisend om mee samen te werken, maar niemand klaagt." Zowel Swinton als Murray volgden de uitspraken echter op door de bioscooplegende te prijzen door de ervaring als 'een eer' te bestempelen.

Aanbevolen: